Mlol píše:No tak co sem cet navod tak tam je psany ze baterky vydrzi nejakejch 10 hodin ..... takze se taky divim ze to tam nekomu mohlo vydrzet tak dlouho ... jinak ale jako fakt je lepsi adapter .. je to pohodlnejsi a za 200 aji fakt levnejsi .. a navic kdyz zacne baterka slabnout tak je ten zvuk cim dal horsi .. takze asi tak
Tak ta baterka byl asi nějakej bubák nebo nevim ale vydržela dlouho pět krabek nebudu mít nikdy páč nejsem tak bohatej....
Život bez kytary a hudby neexistuje.........
Epiphone LP Special II,Ibanez GRX 70,VanHorn 40W, Boss DS-1, Jim Dunlop 0,88 , Georg Dennis sharp 0,88
me pride docela jednoduchy si koupit dobijeci 9V baterku. (teda jestli to s tim adapterem sumi). Mimochodem ja sem zalozil tohle tema pred vanocema a ten efekt este nemam (chybej penize).
No tak to mi zase pride desne slozity .. pac pak musis met jeste nabijecku a dycky cekat nez se ti to nabije a pak jeste furt jak magor vyndavat baterku ... s adapterem pichnes do zdi a do efektu a neni co resit ..
Jack/J píše:me pride docela jednoduchy si koupit dobijeci 9V baterku. (teda jestli to s tim adapterem sumi). Mimochodem ja sem zalozil tohle tema pred vanocema a ten efekt este nemam (chybej penize).
Sem pro jednu pošahanou baterku za pár korun....adaptér = kbely = zásuvka = efekt nesmí bejt daleko od zásuvky = průser když není ani zásuvka volná
Epiphone LP Special II,Ibanez GRX 70,VanHorn 40W, Boss DS-1, Jim Dunlop 0,88 , Georg Dennis sharp 0,88
Jack/J píše:me pride docela jednoduchy si koupit dobijeci 9V baterku. (teda jestli to s tim adapterem sumi). Mimochodem ja sem zalozil tohle tema pred vanocema a ten efekt este nemam (chybej penize).
Sem pro jednu pošahanou baterku za pár korun....adaptér = kbely = zásuvka = efekt nesmí bejt daleko od zásuvky = průser když není ani zásuvka volná
to vyřeší jednoduchá prodlužovačka
Já kybely prodlužovačky zásuvky elektrika = průser