Bicí v mp3

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
DaveMurray

Re: Bicí v mp3

Příspěvek od DaveMurray »

No, děkuji za informace; je to skvělý, nu já tož právě nehram na bicí a proto se tak ptám, protože tomu vůbec nerozumím a v konjunkci s tým chcu udělat co nejrealističtější bicí :arrow: :mrgreen: tož aby to k čemus vypadálo jako. Ja mam dost hej :lol:
pehve

Příspěvek od pehve »

jj, Moniko, je to tak, mladej z nás má prcinu ale smích, ten máme my :mrgreen:
DaveMurray

:|
DaveMurray

Dave se obsahem normálně ptá formou poněkud specifickou, ale zcela vážně.
DaveMurray

Oi, a jak se nazývá takováto hra na bicí, resp. takovéto rozdělení beatů? Má to specifický názov? Samozřejmě okolo toho bývají ještě hajtky anebo ridy atp. ale jak se to jmenuje????
bicinastroje.jpg
woro90

Příspěvek od woro90 »

DaveMurray píše:Oi, a jak se nazývá takováto hra na bicí, resp. takovéto rozdělení beatů? Má to specifický názov? Samozřejmě okolo toho bývají ještě hajtky anebo ridy atp. ale jak se to jmenuje????
bicinastroje.jpg
Falešné trioly? Prostě nějaký typ synkopy. Něco podobného jako často používaný rytmus +--+--+-, kde + je akcent a - normální úder, jen je to roztažené jaksi nadvakrát.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
DaveMurray

Jo tak to bude ono. No já vím, no se to používá oboje a pak ještě spousta dalších věcí, ale jen mě zajímalo, jak to mám nazývat, abych neříkal takový to tamto jak je snér a pak dva kopáky, hmm 8)
Zbyna22

Příspěvek od Zbyna22 »

Zdravím chtěl bych se zeptat (nechci kvůli tomu rozvíjet novej topic) jakej program by jste mi do doporučili na nahrávání bicích v mp3 díky :wink:
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Zadarmo Audacity. Z placených například Cubase, s tím tu operuje asi nejvíc lidí. Samozřejmě je toho mnohem víc, hledej DAW software.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Xenos

Příspěvek od Xenos »

Zdravím, jsou nějaké bubenické sety někde na úložišti, aniž bych musel vytvářet v programu? Myslím tím už nahrané třeba 30min. Prostě stáhnout a cvičit.
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“