Mám prosbu,nevíte kde sehnat nějáké jednoduche bicí v mp3kách....Chtěl bych si nahrát podklady k improvizaci,ale nemám bicí...
Potřeboval bych fakt jen nějáké jednodušší rytmy...

Ve FL jde udělat všechnoDaveMurray píše:Ale v FL jsou jen naprogramované beaty, které se uspořádají za sebe ne? Nejde tam udělat vlastní jednotlivé naklikání nástrojů za sebe
Zkus Guitar pro nebo něco podobnýho co dokáže vyplivnout soubor do midiDaveMurray píše:Ale není tam nic podobného jako například v Acoustica Beatcraft nebo PC Drummer Pro, že si můžu naklikat kostičky bubnů na jaké místo v beatu chci. Nebo to v EZD nebo FPC jde????? Dost by se mi to hodilo
FPC fungují perfektně přes piano roll. Jen jde o to si všimnout že kromě step sequenceru je možné každý nástroj přepnout na piano roll. Tedy i FPC. Dokonce má i označené jednotlivé nástroje vlevo místo klaviatury.Destroyer píše:Zkus Guitar pro nebo něco podobnýho co dokáže vyplivnout soubor do midiDaveMurray píše:Ale není tam nic podobného jako například v Acoustica Beatcraft nebo PC Drummer Pro, že si můžu naklikat kostičky bubnů na jaké místo v beatu chci. Nebo to v EZD nebo FPC jde????? Dost by se mi to hodiloa importuj to do FL (nebo někam kde EZdrummer rozjedeš)
Na to pak hod EZdrummer a mělo by to fungovat
![]()
Sice to není "naklikání kostiček bubnů" ale účel to plní![]()
To jde i s FPC myslím.