Reaper
Pravidla fóra
Re: Reaper
a nemas v dokumentech (My Documents\REAPER Media) dostatecne novy .RPP-bak soubor?
Tak, kdyby někdo řešil něco podobného:
1. Vytvořit stopu na konci projektu(není nutné, ale přehlednější) a čas, kam chceme vkládat dané wavy
2. Insert>Media Files
3. Vybrat ty soubory, které chceme vložit a potvrdit
4. Vložit soubory do separátních stop? Ano
5. Měly by být označeny všechny vložené soubory, kliknout na ně pravým>Take>Implode items across tracks into takes
A je to
1. Vytvořit stopu na konci projektu(není nutné, ale přehlednější) a čas, kam chceme vkládat dané wavy
2. Insert>Media Files
3. Vybrat ty soubory, které chceme vložit a potvrdit
4. Vložit soubory do separátních stop? Ano
5. Měly by být označeny všechny vložené soubory, kliknout na ně pravým>Take>Implode items across tracks into takes
A je to
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Kde se dá prosím nastavit pozvolné přecházení stran? Jakože jak nastavit u dané stopy přelínání z levé do pravé a naopak. Danke.
Ibanez Iron Label, ENGL Thunder, Blackheart, Epiphone, Yamaha, Korg, Boss, Dunlop, M-Audio, Planet Waves, ORX
Die liebe ist ein wildes tier. (Rammstein - Amour)
Die liebe ist ein wildes tier. (Rammstein - Amour)
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
Jestli jsem pochopil dobře co přesně chceš dosáhnout, tak automatizace - panorama. Je to vedle tlačítka Fx na stopě, pak se ti zobrazí "lajna" automatizace pod trackem a naklikáš body a táhneš myší. Na to přijdeš.Kuliman píše:Kde se dá prosím nastavit pozvolné přecházení stran? Jakože jak nastavit u dané stopy přelínání z levé do pravé a naopak. Danke.
Nebo jestli chceš něco víc automatického tak nějaký free VST autopan
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Ahoj.. Mám dotaz, který se tu určitě objevil podobný a to nechci
Potřeboval bych vyexportovat jednotlivé stopy, ale tak aby byly dlouhé pouze od 0 do konce toho "itemu", tj každá jinak, nikoliv včetně doplnění ticha, jako se používá, když to člověk chce někomu poslat na mix. Je toho docela dost a ručně každou sólovat a nastavovat time range se mi moc nechce.
Děkuji za případné rady
EDIT: Mám to! Render items as new take, kdyby se to někomu náhodou hodilo
EDIT2: Ale nic moc. Fadeouty mi tam nezůstaly, uložil se čistě jen ten ořízlý wav
Potřeboval bych vyexportovat jednotlivé stopy, ale tak aby byly dlouhé pouze od 0 do konce toho "itemu", tj každá jinak, nikoliv včetně doplnění ticha, jako se používá, když to člověk chce někomu poslat na mix. Je toho docela dost a ručně každou sólovat a nastavovat time range se mi moc nechce.
Děkuji za případné rady
EDIT: Mám to! Render items as new take, kdyby se to někomu náhodou hodilo
EDIT2: Ale nic moc. Fadeouty mi tam nezůstaly, uložil se čistě jen ten ořízlý wav
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
- Hegrik
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den, mám měnší problém. Používám Reaper a mám k němu jednu jedinou výtku a to že do něj nějak nemohu naroubovat další VST. At dělám co dělám tak se mi potom nezobrazí v tom seznamu v Reaperu. Třeba se s tím někdo z Vás setkal 
- pupack
- Kontaktovat uživatele:
a máš v nastavení reaperu pod záložkou VST vybrané adresáře kde máš ty VST pluginy? Aby je mohl Reaper načíst.
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
- Hegrik
- Kontaktovat uživatele:
samozřejmě
tohle je všechno v cajku. ještě jsem ty vstčka zkoušel v jiným programu jestli jakože "fungujou"
Jinak mám teda časově omezenou verzi tak jestli to nemůže být třeba tím
V tom zozname si daj zobraziť všetky, nie len cockos pluginy.
A případně dej rescan. Jinak btw standardní cesta k VST v souborům není myslím ta steinbergovská (C-ProgramFiles-Steinberg-VST), ale nejsem si jistý.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
- Hegrik
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem všechno vyzkoušel a stejně nic 
- pupack
- Kontaktovat uživatele:
to mi neřikej, co to je za pluginy? nevidíš tam žádné nebo nejdou jen některé? jsou ty pluginy instalační nebo jsou to jednoduché jen dll? postni screen preferencí na záložce VST nevěřím ti 
- Hegrik
- Kontaktovat uživatele:
jsou to všechny možný různý pluginy, některý jen .dll. samozřejmě všechny ty cesty by měli být nastavený správně + ty pluginy jsou odzkoušený v mixcraftu kde normálně přibudou. vyfotím to klidně akorát až večer až přijedu z práce 
- pupack
- Kontaktovat uživatele:
to bude nějaká prkotina někde, no zkus pak postnout screen toho nastavení a případně i screen tabulky efektů co ti vyskočí po tlačítku FX na stopě. Mám taky trial verzi Reaperu a cca 500 pluginů co běhá v pohodě, jen někdy musím dávat ten rescan atd když dávám novej plugin aby mi je to načetlo. Imho je dobrý si vytvořit jeden adresář, třeba VST na céčku kam bys všechny ty pluginy kopíroval či instaloval aby si mohl používat v reaperu jednu cestu c:\vst\ a měl to pohromadě. jak jich je pak víc tak se v tom začíná dělat zmatek.
- Hegrik
- Kontaktovat uživatele:
no já to mám tak že v dokumentech mám složku vst a v ní mám všechno naházený aby v tom byl pořádek plus ta cesta je samozřejmě nastavená v reaperu a všechno daný rescan, i v tom samotným okně s vstčkama jsem dal rescan a nic. takže doufám že to bude nějaká blbost někde nezacvaknutá která to nějak przní 
- pupack
- Kontaktovat uživatele:
a v okénku po stisku FX na stopě máš VST složku prázdnou? někdy se ty pluginy jenom divně jmenují a nekoresponduje to s názvem. třeba ezdrummer je tam jako dfh atd atd
- Hegrik
- Kontaktovat uživatele:
tímhle si myslím to nebude, v tom okně po stisku fx právě jsou jen ty originální. ani v žádné z těch záložek co tam jsou nejsou ty nový. nejdřív jsem si myslel že je to tou trial verzí ale jestli ji máš taky a valí ti to tak to tím nebude.
mrzí mě to právě kvůli tomu že reaper mi vyhovuje ale jediný tohle mi tam neběží
mrzí mě to právě kvůli tomu že reaper mi vyhovuje ale jediný tohle mi tam neběží
- pupack
- Kontaktovat uživatele:
a máš poslední verzi nebo nějakou starší? co zkusit odinstalaci a znovu naistalovat poslední reaper a on by si ty pluginy pak mohl najít po dodání té složky, jestli není něco v registrech pokažené?
- Hegrik
- Kontaktovat uživatele:
to je všechno udělaný, stáhnutá nejnovější verze plus odinstalace a nová instalace. neboj všechny tyhle základní úkony jsou hotový - nejsem jazzym
. já to doma všechno nacvakám a postnu, třeba to v tom bude hned vidět okem někoho kdo ví 
- pupack
- Kontaktovat uživatele:
jj, no podle toho co jsi psal tak máš právě vesměs vše v pořádku, proto mi to je divný, leda by ty pluginy byly v nějakém formátu které reaper neumí popř rozdíl ve 32/64 verzi, ale předpokládám že to jsou vše VST. No uvidí se večer, třeba ještě někoho něco napadne.