kup zatial ten mikrofon, vyzkousej ho jestli ti to bude skrze tu zvukovku stacit. a kdykoliv neni problem postoupit v kvalite a vyuzit na plno co ten mik dokáže dokoupenim zvukovky ktera ma mikrofonni predzesilovac, coz je to podstatne oc tu bezimajo7854 píše:tak toto je konečne dobra odpoveď ktoru som pochopil, hehe, dakujem =), takže sa s tym možem buď rozlučiť, alebo ratať, že si kupim ešte zvukovku za 3 tisíc, jo?
Zapojení mikrofonu
Pravidla fóra
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zapojení mikrofonu
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
tak aj by som vyskušal si aspoň ten majk kupiť, ale čo keby ten zvuk bol uplne blby, že lepší by bol bez toho majku..... a na zvukovu kartu, by mi už nevyšli peniaze, tak potom ten majk by mi bol asi k ničomu a vratiť by sa už nedal čo? heh .... ale vyskušam si kupiť ten majk a uvidim, či ho nekto potom kupi keď budem z toho sklamany =) .... ďakujem za čas tých, ktorý mi odpisali 
- pupack
- Kontaktovat uživatele:
no moc rád to nemám osobně, ale když si ho koupíš na netu můžeš ho do tuším 14ti dnů vrátit bez udání důvodu. na zpěv nebo tak by to fungovat mělo byt s horší kvalitou. Jenze ty to chces na specicificky beatbox coz je vlastne vyuzivani proximity efektu mikrofonu a je to dost "výbušný" signál, tak si nedokážu predstavit jak na to bude interni zvukovka reagovat. vyzkousej, uvidis.majo7854 píše:tak aj by som vyskušal si aspoň ten majk kupiť, ale čo keby ten zvuk bol uplne blby, že lepší by bol bez toho majku..... a na zvukovu kartu, by mi už nevyšli peniaze, tak potom ten majk by mi bol asi k ničomu a vratiť by sa už nedal čo? heh .... ale vyskušam si kupiť ten majk a uvidim, či ho nekto potom kupi keď budem z toho sklamany =) .... ďakujem za čas tých, ktorý mi odpisali
jeste me napada levnejsi moznost.. dynamicky usb mikrofon (coz je zvukovka + mic dohromady)
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No mě přijde, že se to točí furt dokola. Nemám moc rád tenhle přístup - tak buď safra něco chci vyzkoušet, tak musím udělat nějakou tu oběť (zde zjevně prašule) nebo si chci jen tak "prskat" beatbox do majku pro švandu, tak to zase nemá cenu tak hrotit a použij k tomu nějaký elektret pro Skype.
Zatím se to zjevně nikam nepohnulo
P.
Zatím se to zjevně nikam nepohnulo
P.
- pupack
- Kontaktovat uživatele:
pavlii píše:No mě přijde, že se to točí furt dokola. Nemám moc rád tenhle přístup - tak buď safra něco chci vyzkoušet, tak musím udělat nějakou tu oběť (zde zjevně prašule) nebo si chci jen tak "prskat" beatbox do majku pro švandu, tak to zase nemá cenu tak hrotit a použij k tomu nějaký elektret pro Skype.
Zatím se to zjevně nikam nepohnulo![]()
P.
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
P.
není nejaky notebook do 600€, ktorý by mal už v sebe kvalitnú zvukovú kartu?
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Není. Všechny zvukové karty v NTB jsou de-facto stejné - jsou to multimediální zvukovky s větším či menším vybavením pro "videofily" (efekty SRS, preudo 3D zvuk apod.).
Seriózní zvuková karta pro NTB je zásadně externí.
P.
Seriózní zvuková karta pro NTB je zásadně externí.
P.
prvni krok je poridit a vyzkouset ten mikrofon. bez toho se to nikam nepohne....
okej, už len čakam kedy pride
yeah, mikrofon dorazil... pekna kvalita zvuku ... neviem jak by to muselo zniet este so zvukovkou 
-
boycalledtrash
Chtěl bych se zeptat co mám koupit za kabel aby mi šlo připojit Audix OM 11 k M-Audio Fast Track (ne Fast Track Pro). Koupil sem včera tohle http://kytary.cz/bespeco-slmm300/HN104775/
a nejde mi to. Díky
a nejde mi to. Díky
to ti nejde spravne.
kup si mikrofonni kabel XLR-XLR.
kup si mikrofonni kabel XLR-XLR.
-
boycalledtrash
Díky. Myslíš že tohle je ok? http://kytary.cz/bespeco-tt300fm/HN111501/
ano ... ale konkretni typ, vyrobce (a delku kabelu) ti nemuzu doporucit, protoze ten kabel neznam. kabelu je hodne (a prodejcu taky).