přesně tak, ty plechy jsou hluchý - prostě nehrajíMonikad píše:...Nakonec i na tom kamarádově singlu je dobře slyšet, jak crashe nemají tu potřebnou a očekávanou hloubku zvuku a hajtka také zní reltivně lacino. Chybí mi prostě akové to "zvukové 3D" které tomu dává život....
Prvni cinely + metronom
Pravidla fóra
Re: Prvni cinely + metronom
Ale jo, nehrají.
Jenže Alokin chce plechy do pěti litrů. A chce hrát.
Jenže Alokin chce plechy do pěti litrů. A chce hrát.
Mapex, Paiste, Meinl, Powerstroke3, Ewans EC2, Balbex Ringo II
Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
hrát....myslíš tím asi cvičit
na to pulroční začátečník přece nepotřebuje přece hned celý set. Alokin má 5 000, to jsou prachy na plnokrevnej činel + hajtky, samo že z druhé ruky. Na tomto může zkoušet "nohyrucepaličkyodrazy" až doaleluja
Za pár měsíců přidá druhý činel, to ještě nebude mít určitě koordinaci zmáklou na jedničku takže proč pospíchat, a za další čas až došetří 3-4 litry třetí. Výsledek je ten že do roka má profi činely v základu ..
Dotaz byl takto:
- koupit nový set šitů za peníze co máš (s tím že to po čase prodáš špatně, jestli vubec a v kapelách to použiješ taky špatně) a cvičit na ty paštiky
-poskládat si kvalitní použitelný a prodejný set časem a cvičit od začátku na kvalitní nástroje.
na to pulroční začátečník přece nepotřebuje přece hned celý set. Alokin má 5 000, to jsou prachy na plnokrevnej činel + hajtky, samo že z druhé ruky. Na tomto může zkoušet "nohyrucepaličkyodrazy" až doaleluja
Dotaz byl takto:
myslím si Alokine že máš 2 možnosti:.... Daji se vubec do 5k sehnat pouzitelny plechy ktere teoreticky pak muzu po case prodat ci pouzit i nadale v hrani (s kapelou).... ?
- koupit nový set šitů za peníze co máš (s tím že to po čase prodáš špatně, jestli vubec a v kapelách to použiješ taky špatně) a cvičit na ty paštiky
-poskládat si kvalitní použitelný a prodejný set časem a cvičit od začátku na kvalitní nástroje.
Dobře, přiznám se. Svého času jsem měl z nějakého důvodu finanční nouzi. Musel jsem všechno prodat. A abych měl aspoň na něco hrát, taky jsem měl 201ky (16"+18" crashe). Ale dodnes se za to nečervenám. Prostě mi po nich nezůstal nějaký špatný pocit, že by to byl až takový průšvih.
Pořád to točíme dokola. Alokin už si vybere.
a spousta No name...
a spousta No name...
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
zzbar píše:Dobře, přiznám se. Svého času jsem měl z nějakého důvodu finanční nouzi. Musel jsem všechno prodat. A abych měl aspoň na něco hrát, taky jsem měl 201ky (16"+18" crashe). Ale dodnes se za to nečervenám. Prostě mi po nich nezůstal nějaký špatný pocit, že by to byl až takový průšvih.
Přiznání... pěkné
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
Líp bych to nenapsal...

a spousta No name...
a spousta No name...
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
Díkzzbar píše:Líp bych to nenapsal...![]()
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
zzbare pěkně jsi to potvrdil - ano, tohle je možný pořídit pouze z nouze 
..tu ale Alokin jaksi nemá pokud nepotřebuje ihned doprovázet kapelu nebo nahrávat ve studiu
joo všichni jsme kdysi začínali na paštiky, amati byly jediný plechy co se tu daly koupit, dovoz byl neskutečně drahej a kdo nevexloval nebo neměl venku kámoše neměl nic nebo na pořádnou h.h. makal pul roku ve fabrice.
Dneska má každej mladej možnost koupit si nové profi činely za prázdninovou brigádu.
Co ale udělá většina?
Koupí si nové "amati" - šitset z dovozu
Nechápu
Na to ale musí každej přijít sám...
..tu ale Alokin jaksi nemá pokud nepotřebuje ihned doprovázet kapelu nebo nahrávat ve studiu
joo všichni jsme kdysi začínali na paštiky, amati byly jediný plechy co se tu daly koupit, dovoz byl neskutečně drahej a kdo nevexloval nebo neměl venku kámoše neměl nic nebo na pořádnou h.h. makal pul roku ve fabrice.
Dneska má každej mladej možnost koupit si nové profi činely za prázdninovou brigádu.
Co ale udělá většina?
Koupí si nové "amati" - šitset z dovozu
Nechápu