Gretsch Renown Maple

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
Medák
Bandzone: http://bandzone.cz/prvnihore
Kontaktovat uživatele:

Re: Gretsch Renown Maple

Příspěvek od Medák »

Kdybych kupoval nový bicí, tak bych asi šel právě do těch Gretsch Renown. Jsou to krásně znějící profi bicí a ještě za tu cenu. Za 25 t. lepší nový bicí neseženeš.
Pro inspiraci jedno video:
http://www.youtube.com/watch?v=kog-QzUN ... ature=plcp
pehve

Příspěvek od pehve »

moc pěkný :)
Moniko to bude kauf ale bohužel ne můj :cry:
pehve

Příspěvek od pehve »

tak tohle je nádhera :shock: doposud jsem viděl pouze modrou verzi. Včera přibylo na drumcenteru.cz.

Obrázek
Monikad
Rádce
Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17

Příspěvek od Monikad »

NO pokud bych měla angažmá v cirkusové kapele, je tohle jasná volba.... jinam bych se s tímhle designem docela styděla :?
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
pehve

Příspěvek od pehve »

jj, je to hodně estrádní design ale na první pohled se mi líbí

problem je ta cena, za tuhle limitovanou sadu chtějí 39 litrů což je o hoodně více než za ty sety ve výprodeji ve stejné kvalitě.
Lukasneo

Příspěvek od Lukasneo »

Nevím jestli jsi se díval, ale mají na tomhle webu v akci soupravu Gretsch RM za dost slušný peníze :) Co jsem vyčetl, tak jsou autorizovaný dealer Gretsch pro jižní Čechy.
http://www.biciaperkuse.cz/gretschrn
pehve

Příspěvek od pehve »

ano, prolízám vše, děkuji za tip
pehve

Příspěvek od pehve »

konečně silná konkurence Gretsch RM, firma ddrum, jen tak dál :!:

http://www.music-city.cz/ddrum-dominion ... -8279.html# ty 22x20 BD jsou zajímavá nabídka

http://www.muzikant.cz/bici-nastroje-5/ ... -60813.php nádherná přírodní úprava

http://www.music-city.cz/ddrum-duofade-11921.html tady se mi líbí netradiční design, jsou i v jiných barvách. 13 snare je jediný problém
Medák píše:Kdybych kupoval nový bicí, tak bych asi šel právě do těch Gretsch Renown. Jsou to krásně znějící profi bicí a ještě za tu cenu. Za 25 t. lepší nový bicí neseženeš....
nevíš co potkáš zítra, pozor na kategorický závěry :wink:
Lukemo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukemo »

*Cenzurováno*
Naposledy upravil(a) Nero dne 29.05.2012 14:00, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Cenzurováno - toto fórum neslouží ke komerčním účelům.
.
pehve

Příspěvek od pehve »

paráda, javory, litý ráfky, kvalitní nevrtaný kopák, příznivá cena, nabídka ddrum je fakt velice zajímavá
Lukemo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukemo »

Hlavně řada Dominion maple je již nevyráběná řada a doprodává se, existuje i řada Dominion Ash,ale také byla zrušena:( Bohužel... Skvělá souprava s výborným zvukem za příjemnou cenu. :wink:
.
Monikad
Rádce

Příspěvek od Monikad »

Lukemo píše:Hlavně řada Dominion maple je již nevyráběná řada a doprodává se, existuje i řada Dominion Ash,ale také byla zrušena:( Bohužel... Skvělá souprava s výborným zvukem za příjemnou cenu. :wink:
Maple....... Ash........ jiný materiál, tak trošku jako nabízet hrušku někomu kdo si přišel pro jablko! :roll:
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
Lukemo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukemo »

Ale ja mu prece nic nenabizim,jen pripominam,ze obe rady jsou zrusene a v soucasnosti se jiz nevyrabi.Ohledne zvuku, osobne me prisla souprava jasanova lepsi nez maple, neni javor jako javor.
.
pehve

Příspěvek od pehve »

v pohodě, rád se dozvím více - Lukemo, v čem konkrétně ti přišel javor horší? Javor je uznávaná klasika.
Na druhé straně -už jsem slyšel i javory co nezněly. Problém byl ale v blánách a v ladění.
Lukemo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukemo »

Ddrum jsem zaregistroval cca před 5 lety a velice mě první souprava překvapila - jednalo se o Ddrum Dominion Ash v barvě Red Burst, souprava na cenovou kategorii do 27.900Kč zněla výborně, během 4 let se prodalo více než 25 souprav a poměr byl jednoznačný 20 ash a 5 javor, neřekl bych , že byl nepovedený,ale jen hrál jinak a více se prosadil jasan.
.
Monikad
Rádce

Příspěvek od Monikad »

Lukemo píše:Ale ja mu prece nic nenabizim,jen pripominam,ze obe rady jsou zrusene a v soucasnosti se jiz nevyrabi.Ohledne zvuku, osobne me prisla souprava jasanova lepsi nez maple, neni javor jako javor.

V pohodě, já jen doplnila. V žádném případě nechci kazit tvé obchodní zájmy, jen jsem asi trochu náročnější zákazníčka 8)
pehve

Příspěvek od pehve »

Lukemo píše:Ddrum jsem zaregistroval cca před 5 lety a velice mě první souprava překvapila - jednalo se o Ddrum Dominion Ash v barvě Red Burst, souprava na cenovou kategorii do 27.900Kč zněla výborně, během 4 let se prodalo více než 25 souprav a poměr byl jednoznačný 20 ash a 5 javor, neřekl bych , že byl nepovedený,ale jen hrál jinak a více se prosadil jasan.
jo tak, obchodně :)
pehve

Příspěvek od pehve »

Obrázek

Nastal čas :) . Gretsch Renown Maple v laku Blue Burst, 22×18, 14×14, 12×9, 10×8, 14x5. Blány orig. USA Evans G2 na TT a FT, Evans G1 na snare a Evans EMAD na kopáku. Tom holdery a multiclampy Gibraltar. Za 30 tisíc.
Monikad
Rádce

Příspěvek od Monikad »

Jdeš do nich Pehve??? Super!!!! Gratulace a vítej mezi GRETSCHáky :wink:

Dnes se objevil tenhle inzerát http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=6 ... =25&order=
cena je ale vyšší.... dávám to jen spíš pro zajímavost.
pehve

Příspěvek od pehve »

Díky, jak je vyzkouším napíšu :)

ty ořechy za 60 se válí na bazaru už dlouho, jsou moc pěkný
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“