Flying V, Firebird, Exp a spol - jaké se vám líbí?

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Mastr

Re: Flying V, Firebird, Exp a spol - jaké se vám líbí?

Příspěvek od Mastr »

zatím to vypadá takto Obrázek resp. je to starší foto, krk už je skoro hotový. Na konec by to mělo vypadat nějak takhle - Obrázek
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Gorifiel

Příspěvek od Gorifiel »

Mastr: Mohu se zeptat co to je za dřevo?
Mastr

Příspěvek od Mastr »

Makasarový Eben
toto - Obrázek
mám z toho i hmatník. Je to vlastně druh ebenu s kresbou
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Teorge

Příspěvek od Teorge »

bohužel ta kresba na tvém topu spíš vypadá, jako jiné dřevo
arcilucifer

Příspěvek od arcilucifer »

kytara mého oblíbence sice není nijak extra cool ale..
Obrázek
Obrázek
Teorge

Příspěvek od Teorge »

mě se líbí ty firebirdy s 3 snímači a zlatým HW, ale ty s klasickým stop barem.
arcilucifer

Příspěvek od arcilucifer »

Teorge píše:mě se líbí ty firebirdy s 3 snímači a zlatým HW, ale ty s klasickým stop barem.
mně stačí dva, musím mít krkový bez toho si hraní nedovedu představit, vibroly a bigsby sice vypadaj hezky, ale, dal bych si to jedině jako závaží, kdyby kytara padala na hlavu, takže taky stop bar
zlatý HW k sunburstu zatraceně dobře sedí.
Teorge

Příspěvek od Teorge »

No, já bych ten třetí minihb asi nevyužil, i když se to dá použít k hezkým zvukům. Ale líbí se mi to :-D
krade

Příspěvek od krade »

to arcilucifer: johny winter, že jo? dobrej kytarista, super kytara...jinak, nemůžu si pomoct, všechny tyhle klasický tvary miluju, ať je to explorer, véčko nebo firebird. přijde mi, že jakmile to někdo trochu poupraví, tak to ztrácí kouzlo. prostě nejlepší je, jak ty bylo navržený...i když možná, že jsem jen snob:)
Gibson SG Firebrand 1980, Gibson LP Special 1996, Gibson SG Junior 2011, Miles Steelcaster 2019, Fender Telecaster Standard 1989, Splawn Competition, Fender Bassman Silverface 50w, 1974, 2x12 Custom Coffee Cabs (V30 + Creamback),
http://bandzone.cz/commodore64
Alternátor

Příspěvek od Alternátor »

krade píše:to arcilucifer: johny winter, že jo? dobrej kytarista, super kytara...jinak, nemůžu si pomoct, všechny tyhle klasický tvary miluju, ať je to explorer, véčko nebo firebird. přijde mi, že jakmile to někdo trochu poupraví, tak to ztrácí kouzlo. prostě nejlepší je, jak ty bylo navržený...i když možná, že jsem jen snob:)
Blbost snob!. Já to mam stejně. Co mi nevadí, jsou třeba jiný tvary hlav, ale jinak, jak říkáš :) .
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
Mastr

Příspěvek od Mastr »

Teorge píše:bohužel ta kresba na tvém topu spíš vypadá, jako jiné dřevo
Ta kresba bývá obvykle celkem přímočará. Z 90% najdeš takovéhle kusy. Obrázek Ten můj kus byl taky z velké časti takový, ale na spodku se víc rozbíhal v takovou "nenalinkovanou" kresbu. Proto jsem se snažil co největší část těla dát tu oblast s nennalinkovanou kresbou. Na hlavě je to ze stejného kusu a tam už je to linkování jasně vidět.
krade

Příspěvek od krade »

jo, určitě by neměla zapadnou kytara Gibson RD standard - trochu jako Firebird. hrál jsem na jednu z roku 1979 - úžasnej nástroj,hrozně příjemnej a bombastickej zvuk...podle mýho neumělýho názoru něco mezi SG a LP
tak to vypadá (sory, neumim vkládat odkazy): http://www.google.cz/imgres?q=gibson+rd ... 1,s:0,i:75
Gibson SG Firebrand 1980, Gibson LP Special 1996, Gibson SG Junior 2011, Miles Steelcaster 2019, Fender Telecaster Standard 1989, Splawn Competition, Fender Bassman Silverface 50w, 1974, 2x12 Custom Coffee Cabs (V30 + Creamback),
http://bandzone.cz/commodore64
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

jo, ta se mi taky moc libi. jeste jsem ji v ruce nemel, zajimalo by me jak to bude hrat - vetsinou se delaly z javoru, custom a artist mely nejakou aktivku od moogu (ta na artist mela vic zvukovych moznosti). relativne nedavno byl jeden custom na bazaru za slusny penize (kolem 25k).
Chiligirl

Příspěvek od Chiligirl »

jasné že môj bird milujem najviac na svete ♥♥
Obrázek
Fender American Deluxe Stratocaster 2011
Gibson Firebird V 2001
Marshall MA50C
Boss DS-2
Boss CE-2
Ibanez WH10 Wah
Tadesco

Příspěvek od Tadesco »

Já mám nejradši klasický LTDéčka s jednim "kratšim ocasem" :D (alexi laiho - COB) Expy se mi docela líbí, ale hrozně špatně se mi na to hraje :) ... teď sem si koupil Jacksonku véčko a nemůžu na to nikde sehnat stojánek, nevíte, kde bych to mohl najít?
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Tadesco píše:teď sem si koupil Jacksonku véčko a nemůžu na to nikde sehnat stojánek, nevíte, kde bych to mohl najít?
Na to Včko budeš muset mít asi něco takového

http://kytary.cz/kytary/stojany-a-vesaky/vesaky/
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Mastr

Příspěvek od Mastr »

já mám na Včko toto a je to v pohodě - http://kytary.cz/hercules-gs414x/HN128453/
Rocky_MK
Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rocky_MK »

Patří sem i Icemany ? :)
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“