Takze moja sucasna linka je gitara -> line6 relay G30 -> Digitech GSP1101 -> 1/4" jack out do Alto TS310 + XLR out zvukarovi. Ako musim povedat ze super. Nerozoznam pri zivom hrani ze vedla seba nemam klasicku hlavu+box, zvuk je dokonca pre mna prijemnejsi, a aj zrozumitelnejsi (Alto neni tak smerove ako klasicke git boxy, lepsie sa pocujem po celom podiu) - ked som sa nechal ukecat a naklopil som si ho aby mi hral do usi
V GSP pouzivam 256 samplovy mono impulz, nejakych 5.8 ms cca. Nic moc oproti Radaru napr, ale nazivo tam ten mierny nedostatok basov nejako nevadi. Horsie je to uz pri stereo impulze, kde GSP zvladne max 128 samplov (~= 2.9ms), tam uz mi to prislo trochu divne ked som to testoval na sluchatka doma, tak to nepouzivam. Pouzivate niekto ale stereo nazivo? Posledne dva koncerty na Melodke sa mi zvukar strasne divil ze nehram stereo, ze to je ako nahovno ked uz mam tu moznost, mne to teda ani nenapadlo. Musim skusit niekedy
Kazdopadne, moc spokojnost zatial...najlepsia vec na tom celom je ze to vsetko odnesiem do auta alebo doma do schodov sam a na jedenkrat