nenasiel som takyto topic, obcas sa nieco niekde spomenie ale neni toho moc.
TL;DR: Chcem poradit zosik (hlavu, koncak?) k preampu Digitech GSP1101, do 50W, idealne bazar, idealne lahko prenosnu/malu...
Riesim otazku aky koncak k digitalnemu preampu. Uz par rokov hravam cez GSP1101 do effect returnu mojej 50W lampovej hlavy, odtial do 4x12 boxu. Kedze hram rozne zanre a rozne akcie, toto bola pre mna najlepsia kombinacia. Jeden apec na vsetko, male akcie nazvucim priamo zo boxu, vacsie sa zvucia mikrakom z boxu a box samotny je super ako odposlech na podiu, a ak je progresivnejsi zvukar tak idem direct do mixu z GSP a box je len ako odposlech.
Chcel by som ale celu aparaturu zmensit, k tomuto ucelu som si kupil 1x12 box, a hladam k nemu nejaky zosik. Vykonovo max 50W, radsej menej, chcel by som aby to nebolo hlavne moc velke a pohodlne sa usadilo na vrchu 1x12. Nebranim sa hlave, ale skor sa klonim ku koncovemu zosiku (mensie, zbytocny preamp v hlave ked ho nepouzijem...). Tie su ale vacsinou stereo, co je v mojej situacii zbytocne, navyse sa im druha strana neda vypinat casto a neviem kam by som to zapajal, do brzdy?
Idealne nieco vezmem z bazaru, nechcem za to vyhadzovat moc. Ked sa situacia zmeni tak to poslem dalej atd.
Sucasnu hlavu a 4x12 box si chcem nechat v skusobni pre specialne prilezitosti
1x12 box a nejaky novy zosik chcem mat doma. Hodim do auta a ficim na koncert...skusobna je celkom z ruky a je neprakticke tam chodit pred kazdym koncertom cez cele Brno...
Poradite cosi, ake mate skusenosti?