kataklysm2 píše:Tím stero mixem myslíš stereo směšovač? Jsem si to zapnul na zVukovce ale v audio city takovou moznost nemam abych z toho nahrával
Pokud nemáš tak Zobrazit->toolbars->panel Zařízení
V tom panelu je obrázek reproduktoru (volba výstupního zařízení) a mikrofonu (volba vstupního) a v tom by ten směšovač měl být na výběr
Tak uz jsem udelal všechno co jsi napsal a zkoušim to nahrát tak ze zapnu amplitube metal pak audio city zapnu nahrávaní v audio city přepnu na amplitube a hraju ale pořád to hraje bez toho zkreslení jen čistě.
Tak mi prosim este porad jk to mam nahrat?
Stejnej problém jsem měl, když jsem měl zaplý programy jako je třeba ICQ, přehravače hudby nebo dokonce firefox na kterym byl prave zapnutej youtube...se starou zvukovkou si to prostě nekámošilo. Vyzkoušej všechno povypínat a možná to pude. To bylo teda u Guitar Rigu no..
Chlapi chlapi chlapi buď se naučte pořádně konfigurovat standardní Wokňácký ovladač zvukovky nebo konečně na muziku používejte aspoň nějakou rozumnou alternativu (ASIO4ALL), když už nemáte lepší zvukovku s nativním ASIO ovladačem.... Kdo má tohle pořád číst (a nesnažte se mě přesvědčit, že na tyhle vaše výplody nemám teda reagovat, když už se mi nelíbí).
P.
Skype: studio_kappka home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
zdravim, mám integr. zvukovku, guitar rig 3 asio4all rok mi vše normalne fungovalo....a ted zničeho nic, když pustim guitar rig nebo NI Combos (neco podobneho od NI) ale třeba i amplitube uno proste všechny tyto programy hažou jen neposlouchatelnou vazbu, asio hlasi že je vše v pořádku, zvukovka je taky ok, protože když tam pichnu kytaru do červeneho i do modreho, tak to normalne hraje...ale po zapnuti programu to jen piska
aještě ztlumit mikrofon v nastavení zvuku v windows...
pak akorád vykalibrovat ticho, a ještě aby to nemělo tak velkou odezvu....
hodně štěstí
hej řikam me to normalne fungovalo...vše mam nainstalovane, ale projistotu sem to přeinstaloval....mikrofon stlumeny... kytara v modrem konektoru asio jede ale jen to vazbi ...nic by přebuzene nemelo byt ...
Ahoj, nemohl by někdo poradit jak nahrát kytaru bez bicích, když je mám jako pomůcku v "loop machine"? Vždy se mi nahraje kytara zaroveň s bicíma. Díky za odpověď
lobus píše:Ahoj, nemohl by někdo poradit jak nahrát kytaru bez bicích, když je mám jako pomůcku v "loop machine"? Vždy se mi nahraje kytara zaroveň s bicíma. Díky za odpověď
těch loop macinů se tam dá dát více ale nevim přesně jak to použít
lobus píše:Ahoj, nemohl by někdo poradit jak nahrát kytaru bez bicích, když je mám jako pomůcku v "loop machine"? Vždy se mi nahraje kytara zaroveň s bicíma. Díky za odpověď
těch loop macinů se tam dá dát více ale nevim přesně jak to použít
jo to je jich tam víc stím se dá samplovat, mě by ani nevadilo že se nahrajou ty bicí, spíš mi vadí že se nahraje kytara i bycí do jedné stopy a pak se stím už nedá nijak pracovat
sem to nejak ponastavoval a celkem dobre to vali, na obyc notase s obyc vstupama. neni to bez rachotu, ale branou a noise gatem se to da vycistit. zni to pekne. povedl se mi i docela slusny zvuk, ktery bych klidne realne pouzil.
latence zadna, presnost ladicky jsem neporovnaval, ale myslim dobry.