vikicek píše:No tak to už je moc![]()
Gibson Melody Maker
Pravidla fóra
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
nefím nefím... v epiny sem ztratil důvěru... kvalita de nějak z kopce... ALe jako SG gibson se dá sehant za slušný prachy a na bazaru i LP za 25... parádaRedeemert píše:Radši Epi LP Custom, co?
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Redeemert píše:No, je fakt, že kdybych řek svýmu známýmu z USA, aby mi přivez LP Studio, tak můžu mít nový LP Studio tak za 20k, ale v těchhle dimenzích se ještě nepohybuju, možná časem
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
tak až někdy pojede uděláme u něj hromadnou objednávkuRedeemert píše:No, je fakt, že kdybych řek svýmu známýmu z USA, aby mi přivez LP Studio, tak můžu mít nový LP Studio tak za 20k, ale v těchhle dimenzích se ještě nepohybuju, možná časem
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Už to vidím.turbo_MaCk píše:tak až někdy pojede uděláme u něj hromadnou objednávkuRedeemert píše:No, je fakt, že kdybych řek svýmu známýmu z USA, aby mi přivez LP Studio, tak můžu mít nový LP Studio tak za 20k, ale v těchhle dimenzích se ještě nepohybuju, možná časem![]()
Redeemert píše:Radši Epi LP Custom, co?
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
Už ho vidim, jak se chudák rve s deseti kytarama...turbo_MaCk píše:tak až někdy pojede uděláme u něj hromadnou objednávkuRedeemert píše:No, je fakt, že kdybych řek svýmu známýmu z USA, aby mi přivez LP Studio, tak můžu mít nový LP Studio tak za 20k, ale v těchhle dimenzích se ještě nepohybuju, možná časem![]()
Fender Standard Jazzbass (Mexico)
Jesus rocks!
Jesus rocks!
-
x-schermen
- dankosmile
Ale existuje Gibson Melody Maker s dvoma singlami!
Ehm ja by som prave chcel nejaku gitaru s dvoma singlami
..
Vzdy sa mi pacil Gibson a navyse tato hlava sa sice niekomu nemusi na prvy pohlad pacit, ale na druhej strane je to originalne...
Pozeral som, ze sa to da kupit aj za lepsie peniaze takze viem na co setrim
Ehm ja by som prave chcel nejaku gitaru s dvoma singlami
Vzdy sa mi pacil Gibson a navyse tato hlava sa sice niekomu nemusi na prvy pohlad pacit, ale na druhej strane je to originalne...
Pozeral som, ze sa to da kupit aj za lepsie peniaze takze viem na co setrim
Ibanez Art Star 50, Danelectro 59 DANO, Squier Jazz Bass, VOX AC 30, MV3 (Bass Head), MikroKorg, Electro-Harmonix Worm, TC Electronics - Chorus/Flanger, Boss TU2, Cry Baby Deluxe, Boss Acoustic Simulator 2, Boss Line Selector, EH nanoMUFF...