Gibson Melody Maker
Pravidla fóra
Gibson Melody Maker
Tak co si myslite o nejlevnejsim gibsonovy co se u nas prodava(mozna vubec co se prodava ve svete)..kdo z osobnosti na nej hral...?
Vite nekdo neco..?
Vite nekdo neco..?
Cort VX-X4-explorer
Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Tady je video recenze:
http://www.gearwire.com/melodymaker-001.html
Já osobně bych do něj ale nešel, když už LP tak minimálně Studio (série Vintage Mahogany je za ty prachy mimořádně zajímavá, podle toho co jsem slyšel a viděl)...
http://www.gearwire.com/melodymaker-001.html
Já osobně bych do něj ale nešel, když už LP tak minimálně Studio (série Vintage Mahogany je za ty prachy mimořádně zajímavá, podle toho co jsem slyšel a viděl)...
podle mě je to jenom něco, co by koupil zazobanej tatínek kytarista svýmu synáčkovi v domnění, že se z něj stane taky hudebník, zvuk je příšernej a aby to vypadalo, jak je plnej je to celý máčený v tom digitálním reverbu...je to uplně nanic.
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
Hraje na něj CARL BARAT z THE LIBERTINES
http://www.youtube.com/watch?v=t0iSm3fbz0U
http://www.youtube.com/watch?v=t0iSm3fbz0U
GUITAR: Cort Zenox Z - Custom (Seymour Duncan SH1 & SH4JB)
KOMBO: Laney LG35R
EFEKT: Korg AX5G Multiefekt
BASS: Cort GB 24
KOMBO: Stagg CA 20B

KOMBO: Laney LG35R
EFEKT: Korg AX5G Multiefekt
BASS: Cort GB 24
KOMBO: Stagg CA 20B
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
vážně??? no ale ona má z jinýho roku. ten její je snad jen doublecut s jinou hlavou ne???? TOto má 2 singly, ona hraje na HB, možnbá P90.bonboloni píše:no tak z osobnosti vim, ze na tuhle kytaru hraje joan jett, ale ta ji ma celkem dost upravovanou, co sem cetl a pak u nas sem ji myslim videl na richardovi krajcovi z krystofa...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
2 singly? 1 singl !! grrturbo_MaCk píše:vážně??? no ale ona má z jinýho roku. ten její je snad jen doublecut s jinou hlavou ne???? TOto má 2 singly, ona hraje na HB, možnbá P90.bonboloni píše:no tak z osobnosti vim, ze na tuhle kytaru hraje joan jett, ale ta ji ma celkem dost upravovanou, co sem cetl a pak u nas sem ji myslim videl na richardovi krajcovi z krystofa...
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
- Mustard Man
http://www.gibsoncustom.com/VOS/index.html
z techhle gibsonu bych si vybral
ale urcite kdybych měl reknem 70 tisic, tak bych si koupil nějakou gibsonku, kytaru pro sebe bych si udělat nenechal, a co jineho by za ty prachy clovek chtel. taky co by clovek milujici LP mohl chtit vic nez gibson? uz dlouho sním o Gibson Voodoo
z techhle gibsonu bych si vybral
ale urcite kdybych měl reknem 70 tisic, tak bych si koupil nějakou gibsonku, kytaru pro sebe bych si udělat nenechal, a co jineho by za ty prachy clovek chtel. taky co by clovek milujici LP mohl chtit vic nez gibson? uz dlouho sním o Gibson Voodoo
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
každej tu furt říká že kdyby měl nevyčerpatený konto koupí GIBSONKU a MESA/BOOGIE... začí ná to být prostě vyjetá kolej na kteoru každej naskčí už protože to vidí kolem sebe místo aby si skusil vyjed vlastní.
no tak mesu bych si nekoupil, ale svym nazorem koupit si gibson nikoho nenapodobuju i když se to muže zdát
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
nic takovýho sem neřek. Je škoda že prostě se dělaj 4 kytary v jiným podání. asi bych si představoval větší rozmanitost.... Škoda že epiphona znásilňujou gibsoňáci.... tu znařčku uplně zničili! nejen že je nutí dělat náhražky svejch kytar, ale jak od tý doby klesá kvalita výrobků!!! Prostě hnus.Caggan píše:no tak mesu bych si nekoupil, ale svym nazorem koupit si gibson nikoho nenapodobuju i když se to muže zdát
nejvíc se podle mě za značku platí ud kytar BaCH.....
Maj totiž velký logo a je na něj větší spotřeba perleti...