Čím víc kytar, tím lépe????

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

tak kdyz sme u tech kytar, ktere bychom chteli, tak taky bych chtel Strata a casem jeste LP nebo lubovku (ideal oboji :-)). taky se me libi steel kytara.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

steelka je jednoduchá věc - sleduj bazar a hlídej si až se tam objeví nějaká steelka jolana :-) nemusí to být ani tak drahé :wink:
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

jj, videl jsem tam ted nedavno jednu. bral bych, jenze nemam ted prachy. stacilo by ale konecne prodat kombo a DF7.
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

to je informace pro všechny: kupte si už framikoinovo kombo a DF7, jinak si nemůže koupit steelku :D
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

no nerikam, ze bych ji koupil hned... ale stejne to potrebuju docela prodat :-)
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

Čau chlapi-jak už jsem tu někde jinde zmiňoval nastoupím na jaře do kapelky starejch psů,co hrajou průřez bigboše 60-80let.Tudíž budu po třebovat kejtry 2.Jak singly tak hambáče,strata si půjčím klukovo,nákup kyt.s hamb. už se blíží.Na hambáč prostě Dire Staits,nebo Clapton zní :cry: a s Motorhead na singly je to stejný...
Pravda starejch rockerů-první kytara se NEPRODAVA,byť by to byl sh*t.
Basu,která se mnou tenhle státeček několikrát objela taky nedám-je pěkně ve skříni na vejminku-Fenix by young Chang,4str.Bylo jich jen pár,ale to není důležitý-zažil jsem s ní tolik že by to bylo jako prodat svýho psa.Dodnes mě :( prodej mý těžce vytuněný Diamantky ze 70tejch-2 hamb.di Marzio,perf.fungující floyd,pražce jumbo...
Myslel jsem si-mladej tupec-že už jí potřebovat nebudu-no a co teď sháním že...Myslím všechny dnešní epiny a pod.by při jejím zvuku cudně klopily uši...A to nemluvě o Jolaně Tornádo ze 60tejch co šla kdysi taky do světa,na BB Kinga co kluci taky hrajou by to bylo žvejkání...
Njn-byl jsem mladá lama :roll: :roll: :roll:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

pavel68 píše:Čau chlapi-jak už jsem tu někde jinde zmiňoval nastoupím na jaře do kapelky starejch psů,co hrajou průřez bigboše 60-80let.Tudíž budu po třebovat kejtry 2.Jak singly tak hambáče,strata si půjčím klukovo,nákup kyt.s hamb. už se blíží.Na hambáč prostě Dire Staits,nebo Clapton zní :cry: a s Motorhead na singly je to stejný...
Pravda starejch rockerů-první kytara se NEPRODAVA,byť by to byl sh*t.
Basu,která se mnou tenhle státeček několikrát objela taky nedám-je pěkně ve skříni na vejminku-Fenix by young Chang,4str.Bylo jich jen pár,ale to není důležitý-zažil jsem s ní tolik že by to bylo jako prodat svýho psa.Dodnes mě :( prodej mý těžce vytuněný Diamantky ze 70tejch-2 hamb.di Marzio,perf.fungující floyd,pražce jumbo...
Myslel jsem si-mladej tupec-že už jí potřebovat nebudu-no a co teď sháním že...Myslím všechny dnešní epiny a pod.by při jejím zvuku cudně klopily uši...A to nemluvě o Jolaně Tornádo ze 60tejch co šla kdysi taky do světa,na BB Kinga co kluci taky hrajou by to bylo žvejkání...
Njn-byl jsem mladá lama :roll: :roll: :roll:
Chlape, to zní úžasně. Závidím ti :) A souhlasím s tím prodejem první kytary. Já neprodám ani akustiku ani SG. :wink:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

No kamaráde,není to jen tak...Někde jinde už jsem tu psal že jsem posledních 10let nesáh vůbec na nic,předtím 5let na "tlustý dráty" takže se v tom krásně topím-dostal jsem seznam 150věcí s tím,že si mám co chci ještě doplnit :shock: :shock: :shock: he he
Kytar není nikdy dost,ať už jich má člověk víc z jakýhokoliv důvodu.Vždyť ten kus dříví má duši...
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

pavel68 píše:No kamaráde,není to jen tak...Někde jinde už jsem tu psal že jsem posledních 10let nesáh vůbec na nic,předtím 5let na "tlustý dráty" takže se v tom krásně topím-dostal jsem seznam 150věcí s tím,že si mám co chci ještě doplnit :shock: :shock: :shock: he he
Kytar není nikdy dost,ať už jich má člověk víc z jakýhokoliv důvodu.Vždyť ten kus dříví má duši...
Ale já myslím že jestli jsi před tou pauzou dlouho hrál tak to oprašování nebude na dlouho :wink: :)
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

Jo-prdlačky naší babičky,jakž takž se obnovil synchron mezi rukama,sice malej s 2ma dalšíma učedníkama ke mě vzhlíží jako k modle,ale sám vím jak se věci mají :oops: Na průměr to je,ale čeká mě ještě pořádnej flák než si mě zase budou lidi pamatovat...Teď by to bylo max.kvůli množství "vedloňů" :roll:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

Ja myslim, ze mit vic kytar je fajn, ale 30 a vice, kdyz to prezenu, uz je docela divny a nejspis i zbytecny :)
jinak kdyz vsihcni pisete "chci LP TC SC SG", proc neuvazujete i o necem jinem? Ja jsem na tom byl teda stejne, ale kdyz sem se sem regnul, tak jsem zjistil, ze treba i Cort dela dobry kytary(ja mam G200, superstrat, tak se nedivte, ze jsem to nevedel :D ). Tak neni lepsi si vybrat spis podle toho, na co se dobre hraje, nez podle nazvu? A myslim, ze clovek, ktery si kupuje druhou kytaru a chce porad vyuzivat tu prvni uz by takovou vec poznal mel :)
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

Vybírat kejtru podle názvu by byla zhovadilost...
1-vyhovuje mi
2-mám z ní fajn pocit
3-inspiruje mne
Až pak si všimnu značky...
Vždycky jsem měl jenom jednu kejtru,teď si jich pořídím víc.
Jsem už velkej kluk a v mým věku si tím budu dělat radunu,ale neznám nikoho kdo jich má 30 a víc...
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

pavel68 píše:Vybírat kejtru podle názvu by byla zhovadilost...
1-vyhovuje mi
2-mám z ní fajn pocit
3-inspiruje mne
Až pak si všimnu značky...
Vždycky jsem měl jenom jednu kejtru,teď si jich pořídím víc.
Jsem už velkej kluk a v mým věku si tím budu dělat radunu,ale neznám nikoho kdo jich má 30 a víc...
Ohledně výběru, zcela souhlas...

Ohledně vlastníků 30+ kytar - znám, ale ne osobně... :wink:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

jj souhlas, hlavne aby hezky hrala a abysme si sni rozumeli ;)
jinak jasne ze neznam osobne nikoho s 30ti kytarama :_)
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

HEZKA-pozor,moje stará vytuněná Diamantka nebyla žádná princezna ALE vyhovovala,věděl jsem co od ní čekat,nikdy nezklamala.I když jsem na ní měl diMarzia a Floyda furt bylo na pohled poznat že je z vrhu fenky Jolany.Těch pošklebků a posměšků když jsem s ní vlez prvně v matičce Praze na Barče na zvukovou zkoušku na fesťáku... :oops: :oops: :oops:
S tím vidláckým Jolana futrálem...někdy kolem92-3roku
A jakpa panáčkům s Kramerama a Jaksonama spadly bradičky...
Image není tak důležitá!Utíkám se dozamilovat na link na toho Godina
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

Asanoth píše:Ja myslim, ze mit vic kytar je fajn, ale 30 a vice, kdyz to prezenu, uz je docela divny a nejspis i zbytecny :)
jinak kdyz vsihcni pisete "chci LP TC SC SG", proc neuvazujete i o necem jinem? Ja jsem na tom byl teda stejne, ale kdyz sem se sem regnul, tak jsem zjistil, ze treba i Cort dela dobry kytary(ja mam G200, superstrat, tak se nedivte, ze jsem to nevedel :D ). Tak neni lepsi si vybrat spis podle toho, na co se dobre hraje, nez podle nazvu? A myslim, ze clovek, ktery si kupuje druhou kytaru a chce porad vyuzivat tu prvni uz by takovou vec poznal mel :)
vysvetlim ti, proc pisu tyhle tvary. mam rad klasicky tvary. jasne zkusil bych i jiny firmy (napr. PRS), ale zrovna Cort me nenabizi to, co hledam. nekdo me bude nadavat, ale me na vzhledu zalezi. abych se stala kytara soucasti meho projevu a me osobnosti, tak me na ni musi vsechno sedet.
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

jasne, ale dobrej vzhled nemusi mit jen Velka Ctyrka...
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

vim, ale pro me jsou nej :-) to je vec ciste subjektivni.
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

a zkousel jsi vsechny?
nebo zkousel jsi nejakou jinou? :D kdyz to trosku nadnesu :)
jako jasny, ja bych tak ychtel sgcko :) i kdyz treba strata asi ne, tele nevim nevim, a dva gibsony fakt asi ne :)
jako to sg jedine :) a je pravda, ze jsme nan nidky nehral :)
tak treba si ho nekdy vyzkousim :D
impact

Příspěvek od impact »

Asanoth píše:jj souhlas, hlavne aby hezky hrala a abysme si sni rozumeli ;)
jinak jasne ze neznam osobne nikoho s 30ti kytarama :_)
Já taky ne, ale doufám, že se do toho klubu jednou dostanu. :)
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.

Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“