pavel: to, v jakych kapelach jsi hral neurcuje, jestli hrat umis... nedavno jsem byl na kapele TAM, zcela nahodou, byl jsem tam kvuli predkapele, a to jsou borci, takovy kotel byl srovnatelny treba s Jasnou pakou v pohode... taky to, ze je ti petactyricet, nebo kolik, neznamena, ze umis hrat jako paganini... btw, tu sekci jsem nenasel... mj, ukaz mi cloveka, kterej na zakladce na hudebce dava pozor, pripadne si to v pripade srotaka pamatuje
Ps2Nero: ja nevim, jen me to napadlo, abys nezacal nahodou(jako pavel
tohle se mi libiVůbec mě nemusíte brát vážně,jak chcete...
edit: tak jsem tu sekci nasel... neni tam totiz "lepe", ale "lip"... detailek, ktery pri hledani muze zmenit vysledek... takze, je sice fajn, ze jsi hral asi ve triceti kapelach, ovsem priznam se, ze jsem o zadne z nich nikdy ani neslysel... kdybych napsal "hral jsem v kapele Vocet, Růže libová, černá placka, gc431" a potom jeste asi 10 takovejchhle nazvu, mohl by z toho nekdo odvodit, jak na to umim? na konci jsi psal, ze te nektery, ktery byli dobry, vylili... nechci aby to znelo nejak rejpave, ale nebylo to trbea kvuli tomu, zes jim nestacil, dle slov akutsika? ted doufam, ze to nezni nejak zlomyslne nebo jedovate nebo tak, jestli jo, tak to tak pls neber