Fender FM 212 do zkušebny.

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Demilich

Příspěvek od Demilich »

No tak jsem teda dneska byl s kámošem v muzikant.cz prodejně :x

To podstatné:
Hrál jsem na Crate FW 65 a kejtra byla Cort, takovej ten černej stratocaster H-S-S. Pařil jsem chvilu a nekotlil jsem to na 100% ale tak na 40% max a -> Zvuk to mělo luxusní. Hrál jsem na čistej kanál s reverbem a krása zvuk, moc se mi líbil. Pak jsem tam nachvíli dal Hi-Gain kanál a pobuřil. Moc jsem si nehrál s ekvalizérem, ale i během chvilky jsem tam natočil zvuk, který z toho fendera teda určitě nevypadne. Slušná metla 8)
Takže podle mě, je na tyto účely lepší ten Crate, už třeba i kvůli ceny, dá se tuším sehnat o litr levněji, než ten fender + člověk na metlu nemusí mít k němu podle mě ani krabku, což u fendera asi jo...

Story kolem:
Asi 3-4 týdny jsem psal do muzikant.cz aby to kombo zařídili. 2* mi psali, že ho budou mít, přičemž jednou, že ho fakt MAJÍ, po mailu vpohodě, ochotní. Z předchozích zkušeností jsem tam raději šel s kámošem "aby nás bylo víc" protože -> ten prodavač je fakt kus vola !!! Přístup a jednání typu: "Tak ty sis objednal kombo jen na test, kde žiješ?! Teď sis to zkusil, tak bysis to měl koupit, jinak tě prohodím oknem a příště tě zastřelím, jak tu vkročíš" :lol:
:cry:
Přišli jsme tam, 15 minut čekali, než teda oběhal 5 zcela nic nepotřebujících lidí, pak nám sdělil, že žádnou FW 120 tam nemá !!!! Tak jsem tam teda sám našel aspoň tu 65ku. Pak se nám skoro vysmál, že nemáme svoji kytaru se kterou to zkusíme. Po minutě vzal kytaru a kabel, zapojil a naštěstí odešel kvůli příchozím lidem. Tak jsme to v cuku-letu vytestili :lol: a než se vrátil, tak jsme stihli pověsit kejtru. Pak teda jsme jakože chtěli jít a on do nás začal kutit jakože "Tak co, mám to objednat tu 120ku?! Upřímně" tak jsem říkal že NE načež on chytnul výraz satana a začal cosi pyskovat jakože SBOHEM tak jsme sebrali věci a vyletěli z tama jako namydlenej blesk :lol:
Co budu živ už tam nikdy nevkročím, ani moji kámoši :lol: Může si za to sám, je to tam tím už docela známé v mém okruhu kámošů....
Docela jsem se ale divil, že se člověk dneska s takovým prehistorickým jednáním může setkat i takové prodejně.

AMEN
PS: Sorry, ale fakt jsem to potřeboval napsat, jako satisfakci :twisted:
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
romcx75
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romcx75 »

Demilich píše: ten prodavač je fakt kus vola !!! Přístup a jednání typu: "Tak ty sis objednal kombo jen na test, kde žiješ?! Teď sis to zkusil, tak bysis to měl koupit, jinak tě prohodím oknem a příště tě zastřelím, jak tu vkročíš" :lol:
:cry:
S timto chováním jsem se setkal taky ale ne u muzikant.cz , ale musiccenter. Poslední dobou je to hrůza.

http://www.bandzone.cz/beastart

kytara: Schecter Damien 6
AMP: Rockwell Red trip Duo 120w
Box: 412 , 2xV30, 2xG12T-75
Mooer Reecho
Sami
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sami »

Tak sis měl vzít tu 65ku :lol: Abys ho potěšil :lol:
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Sami píše:Tak sis měl vzít tu 65ku :lol: Abys ho potěšil :lol:
Heh :)
Ono jde spíš o princip, já chápu, že tohle prostě může někoho naštvat, ale je třeba si uvědomit, jaké mají dnes zákazníci možnosti a podle toho se k nim chovat. On si to zjevně neuvědomuje. Takhle se jednalo s lidma možná tak, když nikde jinde nic jiného nebylo a nebyl internet :D Dneska je třeba mít taky trochu kladnou referenci a zákazníka si hýčkat. Zní to možná směšně, ale opravdu to tak je, vidím to i v rodině, otec prodává auta v autosalonu a mamča tak trochu podniká a prostě je to tak jak říkám.....

Takže si prostě logicky vyberu to místo, kde se podle toho ke mě chovají, a takové místo znám :-) a taky jsem tam už utratil....
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Adamz Asah
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamz Asah »

tak uz mám doma Fender FrontMan 212R .... zkousel jsem ho s polu s crate fw65 a fender byl pro me lepsi jak vykonem tak cistym kanalem i zkresleny byl u me lepsi :) .... je to super mit kombo ... btw mam tu novou verzi a v muzikant.cz ji meli misto za 9999 za 8899
8)

Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Adamz Asah píše:tak uz mám doma Fender FrontMan 212R .... zkousel jsem ho s polu s crate fw65 a fender byl pro me lepsi jak vykonem tak cistym kanalem i zkresleny byl u me lepsi :) .... je to super mit kombo ... btw mam tu novou verzi a v muzikant.cz ji meli misto za 9999 za 8899
8)
No vidis :)
A ja mam zase Crate FW120 uz doma a taky je pro mě lepší, než ten Fender. Možná že ne na čistém, ale zkreslení na hi-gain je prostě jiná třída 8) Každý svého štěstí strůjcem :arrow:
Jinak jsi mohl uplatnit zde garanci nejnižší ceny :-) Já měl toho Crate odsaď a levněji než v muzikantu :wink: A který pán tě obsluhoval, neměl jsi nějakou pěknou příhodu, testoval jsi to tam? Pověz :)
wreptile
Bandzone: http://bandzone.cz/ghostface

Příspěvek od wreptile »

Tohle kombo používám a líbí se mi a hraje fakt hodně nahlas :roll:
Kytara: Epiphone SG G400 | Kawai Aquarius s krkem Jackson
Basa: Squier Precision Bass modded
Snímače: DiMarzio Tone Zone, Kawai zebra hb
Box: Marshall 1936
Hlava:Randall RH 50T
Efekt: Joyo Vintage Overdrive, KOKKO Compressor, Rowin Noise Gate, Twinote Boogie Distortion, Boss SD-1, Artec Analog Delay, Behringer DD300, KOKKO Linear Boost
Bezdrát:AKG WMS40 Pro
GHOSTFACE - rock 'n' roll / post hardcore
http://bandzone.cz/ghostface
KOFE-IN - pop / rock
http://bandzone.cz/kofein
Adamz Asah
Kontaktovat uživatele:

Jo, nahlas to hraje hodně. Byl tam ten tlustší s brýlema. Ten s těmi dlouhými černými vlasy a zeleným rolákem tam vyjímečně nebyl. :lol: Zkoušel jsem tam, i ten Crate FW65. Když jsem nehrál hrozne to bzučelo, řikal že tam mají špatné zemění, takže proto. Doma už to nedělalo. Jinak to tam hrozně vychvaloval, že to je kvalita. Tak už to u prodejců bývá. Musí to prostě prodat. Začal tam vyprávět, že Fender to sice dělá v Číně, ale nechá si to dovézt do USA a tam si ještě ty výrobky kontrolují.

BTW: Ten Hi-Gain byl docela dobrý, ale mám Boss DS-2 Turbo Distortion, takže jsem hlavně potřeboval čistý a když dám slabší overdrive, tak to je super. Silné zkreslení na tom kombu už je horší, jinak je to super. :)

Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Adamz Asah píše:Jo, nahlas to hraje hodně. Byl tam ten tlustší s brýlema. Ten s těmi dlouhými černými vlasy a zeleným rolákem tam vyjímečně nebyl. :lol: Zkoušel jsem tam, i ten Crate FW65. Když jsem nehrál hrozne to bzučelo, řikal že tam mají špatné zemění, takže proto. Doma už to nedělalo. Jinak to tam hrozně vychvaloval, že to je kvalita. Tak už to u prodejců bývá. Musí to prostě prodat. Začal tam vyprávět, že Fender to sice dělá v Číně, ale nechá si to dovézt do USA a tam si ještě ty výrobky kontrolují.
Hej tak to jsi měl dobrý den a asi byla příznivá konstelace hvězd v konjunkci planet :lol:
No jinak s tím šuměním komb nevim no, hrál jsi nahoře? Jako to se nemůžeš divit když máš pod nohama ocelovou mřížku. celá ta konstrukce ja jak anténa a stojí jim na tom všechny komba a napájení atd. Těch 50 Hz tam brumí jak prase :-) Jinak ten crate šumí jen zestartu, asi 2-3 vteřiny, kdy "nefunguje" - nabijou se asi kondíky a pak to začne kotlit a přestane šumět a vklidu. Takže dvojitá gratulace, snad se ti líbí kombo. Mi taky, hlavně že jsme spokojeni. Jestli máš k němu pedál, tak to máš vyřešený, jak jsem psal někde tady nahoře :) luxusus
Já dneska testoval ten svůj FW120 na showroomu toyoty, plechová hala, objemná. Jel jsem na půlku u všech kanálů a ten objekt trochu rezonoval. Do basů to má dobrej tlak :twisted: A ten hi-gain kanál je fakt rulézní. Jackhammera asi už potřebovat nebudu...

Jo jinak k tomu ztučněnému :arrow: Ať je to pravda nebo ne (ale dávám tomu tak 0,1% že je), tak to kdyby mi někdo řekl vážně v hudebninách tak bych se neudržel asi jako ten týpek v reklamě na eBanku :lol: :lol: :lol:

Měj se a kombům zdar, ať nám to hraje chlape 8)
Adamz Asah
Kontaktovat uživatele:

Spokojenost je a hodně velká. 8) Až si brácha pořídí aparaturu na basovku, začnem hrát s kapelou. Už se těším, jak to tam ohulím a hodím nějaké sólíčko.

A na půlku jo ? Já kdybych to svoje dal na půlku a to klidně čistý kanál, potom bych dal kilo, tak odletím 20 metrů. 8) Je to hrozně silné. :twisted:

Demilich

Příspěvek od Demilich »

Adamz Asah píše:Spokojenost je a hodně velká. 8) Až si brácha pořídí aparaturu na basovku, začnem hrát s kapelou. Už se těším, jak to tam ohulím a hodím nějaké sólíčko.

A na půlku jo ? Já kdybych to svoje dal na půlku a to klidně čistý kanál, potom bych dal kilo, tak odletím 20 metrů. 8) Je to hrozně silné. :twisted:
Jojo ale taky podívej, v jaké jsem hrál hale. Docela mi to hýbalo s bránicí a když jsem říznul a ihned ztlumil, tak bylo slšet ještě cinkání jak se dotřepávají okna a plechy :twisted:
http://www.youtube.com/watch?v=4YtlcRTydXQ
Adamz Asah
Kontaktovat uživatele:

Hmmm, jsi celkem týpek. 8) Pěkně hraješ ty White Stripes a hlavně zpíváš. 8)

Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

Demilich píše:
Sami píše:Tak sis měl vzít tu 65ku :lol: Abys ho potěšil :lol:
Heh :)
Ono jde spíš o princip, já chápu, že tohle prostě může někoho naštvat, ale je třeba si uvědomit, jaké mají dnes zákazníci možnosti a podle toho se k nim chovat. On si to zjevně neuvědomuje. Takhle se jednalo s lidma možná tak, když nikde jinde nic jiného nebylo a nebyl internet :D Dneska je třeba mít taky trochu kladnou referenci a zákazníka si hýčkat. Zní to možná směšně, ale opravdu to tak je, vidím to i v rodině, otec prodává auta v autosalonu a mamča tak trochu podniká a prostě je to tak jak říkám.....

Takže si prostě logicky vyberu to místo, kde se podle toho ke mě chovají, a takové místo znám :-) a taky jsem tam už utratil....
heh to znam uplne stejny pristup maji i v kytarach tady... kdyz sem teprv zacinal tak sem na svyho tensona neumel natahnout ani struny...tak sem vzdycky chodil do kytar a at me to tam udelaji kdyz jsem to udelal po druhy, tak me odtamtud vykopali s tim ze nemaji pravo na to aby to delali zadarmo a ze normalne to u nich stoji stovku a pritom potom sem si precetl nekde ze oni MAJI POVINNOST serizovat, natahovat struny a vsechny blbosti okolo kytary po dobu zarucaku tak ze 2 roky me to musej delat jenze opak je pravdou a navic umeji seridit pouze do E do ostatniho ladeni asi uz ne.
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

Disasterpiece píše:odtamtud vykopali s tim ze nemaji pravo na to aby to delali zadarmo a ze normalne to u nich stoji stovku a pritom potom sem si precetl nekde ze oni MAJI POVINNOST serizovat, natahovat struny a vsechny blbosti okolo kytary po dobu zarucaku tak ze 2 roky me to musej delat jenze opak je pravdou a navic umeji seridit pouze do E do ostatniho ladeni asi uz ne.
promin, ale chtit po nekom, kdo ma z nejake levne kytary vydelek par stovek, aby ti natahoval dva roky struny, je docela odvazne :roll: a docela se i divim, ze te z tama nevykopali hned poprve... nevim, proc by meli mit povinnost struny menit - na to se zaruka urcite nevztahuje, to je jako kdybych si koupil auto a jezdil s nim do servisu aby me ho umyli a vevnitr vysali... :roll:
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Adamz Asah píše:Hmmm, jsi celkem týpek. 8) Pěkně hraješ ty White Stripes a hlavně zpíváš. 8)
Dík
No s tím zpěvem, no.... hehehehe :lol:
Sami
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sami »

Adamz Asah píše:Spokojenost je a hodně velká. 8) Až si brácha pořídí aparaturu na basovku, začnem hrát s kapelou. Už se těším, jak to tam ohulím a hodím nějaké sólíčko.

Vem si to kombo ven, dej to na půlku a uvidíš, že neodletíš ani 10 cm :lol: Fakt záleží kde s tím kombem hraješ :wink: Ani kdybys venku vyhulil Messu Triple Rectfier tak neodletíš :lol:
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
Adamz Asah
Kontaktovat uživatele:

Njn, ale doma je to fakt nahlas. Hraju na jedničku a to už je nahlas :twisted:

Demilich

Příspěvek od Demilich »

Adamz Asah píše:Njn, ale doma je to fakt nahlas. Hraju na jedničku a to už je nahlas :twisted:
Tak taky doma, žejo, to je trochu jinej prostor :shock: :lol:
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

qwer píše:
Disasterpiece píše:odtamtud vykopali s tim ze nemaji pravo na to aby to delali zadarmo a ze normalne to u nich stoji stovku a pritom potom sem si precetl nekde ze oni MAJI POVINNOST serizovat, natahovat struny a vsechny blbosti okolo kytary po dobu zarucaku tak ze 2 roky me to musej delat jenze opak je pravdou a navic umeji seridit pouze do E do ostatniho ladeni asi uz ne.
promin, ale chtit po nekom, kdo ma z nejake levne kytary vydelek par stovek, aby ti natahoval dva roky struny, je docela odvazne :roll: a docela se i divim, ze te z tama nevykopali hned poprve... nevim, proc by meli mit povinnost struny menit - na to se zaruka urcite nevztahuje, to je jako kdybych si koupil auto a jezdil s nim do servisu aby me ho umyli a vevnitr vysali... :roll:
hele meli to tam napsano...ja jsem si to nevymyslel a kdyz uz to tam maji tak at to delaji poradne ne?jen ze oni to neumeji a o to tu jde.
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

A ty to umíš když se s tim taháš do prodejny a opruzuješ?
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“