Ja som tiež chcel písať, čoho som sa dopátral.
Dá sa použiť až 4 tracky MG 2, viac som neskúšal, ale, tak aj píšu na JAM ORIGIN.
V Studio One mi to išlo, po nastavení sample. Otvorím mono audio stopu, tam otvorím MG 2, potom otvorím stopu nástroja, niečo vyberiem a nahrám.
Tak, ako, to máš ty.
Ja nemám žiadne pluginy otvorené v MG 2, všetko ťahám zo Studio One. Keď, otvoríš v MG 2 plugins, tam si natiahneš všetky pluginy, ktoré máš v DAW, alebo, teda všetky, ktoré máš nainstalované.
Skúšal som teda klavír a paráda, ďalej Jacob Collier Audience Chor, no sila. Takže, 2 stopy-tracky.
Trochu ma mätie to, že mi hrá gitka do MG 2 stopy. To neviem či sa dá vyriešiť, asi áno.
Aby, hrala iba čisto synťáková gitka.
Inak, fakt super zatiaľ.
Zatiaľ idem cez Kontakt 8.
Úplný masaker je Impact, alebo Reaktor 6, to sú brutal industrial zvuky, kde, sa dá tvoriť úplne nová syntéza zvukov. No porád som sa zlakol z tých presetov

Ďalej, je asi najdôležitejšie mať zvukovku s nulovou latenciou, to mal Presonus Studio Live 16.0.2 sa mi zdá.
Pre monitoring, ten som nedávno tiež predal
Neviem, skúsim to nájsť na nete, ako to funguje, so zvukovkami a latenciou.
Lidi jsou jako zlá macecha, vyžmýkají tě, jako citrón a pak odkopnou, jako chcíplou krysu.
Red Dwarf : Nejlépe to měli vymyslené Eskimáci. Vystrčili staříky z Iglu a proto také neměli výraz pro Starobinec.
Se starobou přichází i moudrost, někdy ale přijde staroba sama.