neumi...ani se o to nesnazi
a ver, ze to nema za potrebi. Kdyz jsem to postavil (wikxzenovu 104Z) proti Binsonu a pujcenemu Rolandu 501 a taky Pigtronixu a taky tomu psycho Pearlu F605, tak to s Binsonem odeslo jako vitez, je to jeste kultivovanejsi, ma to stejny prostor, vlastne je to na kvalitativne stejne urovni, akorat jiny charakter. Pigtronix by byl taky fajn, kdyby tam neudelali nejaky pitomy preamp, ktery mel snahu z toho delat takovy ten vic boutique charakter (cili zvyrazneni chime vysek), ovsem vysledkem bylo jen boleni hlavy...Roland taky fajn, ale na Binsona se nechytal...no a pokud si pamatujes nahodne hrajici a reagujici Pearl, tak o tom radsi pomlcim
to lfo umi (aspon pokud jsem to dobre pochopil, na netu zatim zadny zvukovy ukazky poradne nejsou - krom moogmusic.com) menit tu vlnu delaye, tzn delat rytmicky patterny nebo hlasitost, vic asi bude vedet wikxzen, anzto ma 108M, ktery je vlastne totez s o hodne kratsimy casy => flanger/chorus.
kazdopadne az mi to prijde, tak se muzu stavit nebo ze bys prijel, stejne tu mam ty veci (jak zminuju pri kazdy prilezitosti, abys vedel, ze jsem na to nezapomnel

) a chtel jsem abys videl, ze kazdej ten Binson hraje opravdu jinak a ze to neni jen nejaky placebo. Jo a taky wah mod bych chtel...cafra cafra...
je taky mozny, ze kvuli rozmerum a vsemu na Binsona zapomenes a prejdes k Moogum, je to fakt naloz ty jejich efekte...