Tož co narobiš?!Andreee píše:Aniz bych chtel zakladat nejaky flame: Nevadi vam, ze vam to zabiji dynamiku hry??
Hlavně jak to měni zvuk ni?
Tož co narobiš?!Andreee píše:Aniz bych chtel zakladat nejaky flame: Nevadi vam, ze vam to zabiji dynamiku hry??
myslím, že to je účel kompresoruAndreee píše:Aniz bych chtel zakladat nejaky flame: Nevadi vam, ze vam to zabiji dynamiku hry??
asi vím o čem mluvíš... takovej muf ve spojení s jiným kopákem a a zlreslením aarátu.....když sem to pustil na koncíku, lidi mysleli, že se blíží konec světaframikoin píše:kompresor nekdy pouzivam na zkresleni, ale jen na jemne zkresleni. treba ten bordel co leze ze spojeni Dynacompu a Big Muffu...
neni. samozrejme nelze pouzivat kompresor furt, ale da se s tim dosahnout velice pekneho zvuku s dlouhym sustainemAndreee píše:A neni to skoda? (ciste informativni dotaz)turbo_MaCk píše:myslím, že to je účel kompresoruAndreee píše:Aniz bych chtel zakladat nejaky flame: Nevadi vam, ze vam to zabiji dynamiku hry??
Plně tě chápu.Andreee píše:Nj ja vim ja vim![]()
Jen mi to neleze do hlavy, takze si tu zijte s tema svejma kompressorama, ja tenhle topic budu uz jen cist
A nemáš vybitou baterku?Wraith píše:můžu se zeptat jak velkej rozdíl je mezi CS1, 2 a 3? Na Ebay se nechaj sehnat všechny 3, čim nižší číslo, tim je dražší, tak by mě zajímalo jaký sou zvukový rozdíly? Měl sem CS3 chvilku a dokud fungoval tak mi přišel bezvadnej, teďkon mi hrozně šumí když dám všechno na 12 hodin a ani ta ledka nesvítí, takže asi koupim novej a uvažuju o těch dalších, dynacomp mě nenadchl, měl někdo v ruce víc těch bosů?