Kytara na tvrdou hudbu ... do 15000

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...

Jaký byl letos Ježíšek?

Můžete vybrat 1 možnost

13
17%
20
26%
45
58%

Celkem hlasů: 78

Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

trip píše:
Dark Axel píše:Firebirda s miniHB dělá už i Bach :roll:

co třeba mockingBird?
http://kytary.cz/b.c.rich-nj-classic-se ... 16:0:0:1:0
Firebirda nechci to je moc old school.. To je tak na punk...
o toho Mockingborda taky nemáš zájem?
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
nozaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nozaki »

co je to za hroznou blbost,ze firebird je mozna tak na punk :x A ze nejakej typek z punkovy kapely na ni hraje.Tak to je punk kytara :D Z tehlech komentaru fakt bleju...
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

nozaki píše:co je to za hroznou blbost,ze firebird je mozna tak na punk :x A ze nejakej typek z punkovy kapely na ni hraje.Tak to je punk kytara :D Z tehlech komentaru fakt bleju...
Hrál na to aj nějaké blázen z Sex Pistols ale kdybych FB měl ,jako že ho chcu, tak bych na to punk určitě nehrál :P
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
nozaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nozaki »

Joey píše:
nozaki píše:co je to za hroznou blbost,ze firebird je mozna tak na punk :x A ze nejakej typek z punkovy kapely na ni hraje.Tak to je punk kytara :D Z tehlech komentaru fakt bleju...
Hrál na to aj nějaké blázen z Sex Pistols ale kdybych FB měl ,jako že ho chcu, tak bych na to punk určitě nehrál :P
tak to jo :) jinak neni nad tuhle krasavici :P http://www.gibson.com/en-us/Divisions/G ... ird%20VII/
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Příspěvek pro všechny ty, co hledají maras kejtru do 15 000 Kč:
Dnes jsem byl s kámošema v hudebnnách a měl jsem na vlastní ruce možnost zkusit to nové véčko bílé od Cortu. Maras !!!! I prodavač říkal, že to přišlo nedávno a že prej se mu to hodně líbí (ten mladej z Braunu) :) Tak jsem to tam prsknul do komba a uhh :shock: Kejtra za 12 000, aktivní snímače EMG, parádní hmatník, pražce a to vykládání nádherné. Nahodil jsem tam gain na max a hrál. Krásný čitelný zvuk, sustain myslím hoodně vklidu vzhledem k zámkům a FR. Brutální zvuk. Čistý taky krásný, celkem vyvážený. Myslím, že mám vybráno !!!!!! Doporučuju, fakt mě překvapila, a to jsem zkoušel i EVL-Z6 a zdála se mi horší. Viva la Cort :twisted: :twisted: :twisted: + je k ní kufr na míru, a má i fajn pickguard, takový hladký, carbon style...
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

A co když se někomu nelíbí Cort??? Tele...mě je to jasný. A ten neurčitý člen tam nemá co dělat :D
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Joey píše:A co když se někomu nelíbí Cort??? Tele...mě je to jasný. A ten neurčitý člen tam nemá co dělat :D
Hmm, prve jsem na tuto reakci chtěl taky napsat nějaký užitečný komentář, ale raději se omezím na

No comment
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
trip
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trip »

Dark Axel píše:
trip píše:
Dark Axel píše:Firebirda s miniHB dělá už i Bach :roll:

co třeba mockingBird?
http://kytary.cz/b.c.rich-nj-classic-se ... 16:0:0:1:0
Firebirda nechci to je moc old school.. To je tak na punk...
o toho Mockingborda taky nemáš zájem?
Ne, Mockingbird se mi nelibi a nelibi se mi firma B.C.Rich jako takova, podle me nedela pekny kytary.. Mam celkem rozlet v tom co se mi libi, libi se mi telecaster, ale aji RR nebo F serie ESP ltd.. Ted se divam i na to RR od Cortu, to taky nevypada spatne.. Zase se mi nelibi takovy ty proflakly tvary ala Ibanez RG nebo klasickej Strat, pac to ma hodne lidi a je to moc obycejny.. ale jde o zvuk :) Nejraci bych vzal Squier telecaster, ten s cernej s chromovym pickguardem a vyfrezoval bych do nej diry na HB a dal bych tam treba S-D ..
Demilich

Příspěvek od Demilich »

To by možná nebyl nejhorší nápad. Na youtube jsem viděl Squiera tuněného snímačema DiMarzio a jako že ten zvuk byl fakt nářezovej, je na to někde tady i post na fóru + na youtube to lehce najdeš určitě. + Asi by to trochu vypadalo jako John5 Telecaster, což je kua pecka :twisted: Ten se mi líbí fest...
trip
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trip »

Demilich píše:To by možná nebyl nejhorší nápad. Na youtube jsem viděl Squiera tuněného snímačema DiMarzio a jako že ten zvuk byl fakt nářezovej, je na to někde tady i post na fóru + na youtube to lehce najdeš určitě. + Asi by to trochu vypadalo jako John5 Telecaster, což je kua pecka :twisted: Ten se mi líbí fest...
No prave a navic by nemel hlavu ve tvaru roberta kterazto se mi absolutne nelibi, ta klasicka je mnohem lepsi.. Nejhezci kytara je ta co pouzival Jim Root, ten telecaster celej cernej bez pickguardu, 2x HB asi S-D, cernej krk a klasicka drevo hlava.. ale to uz sme v jine cenove relaci..
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

Joey píše:A co když se někomu nelíbí Cort??? Tele...mě je to jasný. A ten neurčitý člen tam nemá co dělat :D
az na to, ze je to urcity clen souhlas :D taky nevim, v jakem jazyce to pise, ale viva IMHO nikde neni. kdyz tak vivat nebo vive.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

trip píše:No prave a navic by nemel hlavu ve tvaru roberta kterazto se mi absolutne nelibi, ta klasicka je mnohem lepsi.. Nejhezci kytara je ta co pouzival Jim Root, ten telecaster celej cernej bez pickguardu, 2x HB asi S-D, cernej krk a klasicka drevo hlava.. ale to uz sme v jine cenove relaci..
snímače byly EMGčka, aktivy. nedávno mu vyšly telata u fendru v signature sérii, jeden černý, druhý bílý, nádherné kytary :-) mrkni na stránky fenderu, má tam instruktážní videa
Wasserman
Kontaktovat uživatele:

...

Příspěvek od Wasserman »

Tak už mám tu Cort EVL-K6 ... JE to boží, zahrál sem si na spustu kytar, ale tato mi prostě sedla do ruky hned, jak sem jí uchopil ... A ten zvuk !!!! V životě sem neviděl kytaru která by měla sama o sobě tak zkreslenej zvuk !!! Můžu jen doporučit !!
Kytara: Cort EVL-K6 ( EMG 81/85) (tuned to drop C)
Zesilovač: Peavey 5150
Box: Mesa Custom Slant
Efekty: Morley Bad Horsie (Boss NS-2)
Struny: GHS, Darco (10-52 hybridy)
Kabely: Warwick, home-made (6m)
Demilich

Příspěvek od Demilich »

framikoin píše:
az na to, ze je to urcity clen souhlas :D taky nevim, v jakem jazyce to pise, ale viva IMHO nikde neni. kdyz tak vivat nebo vive.
Mě za to sežerte no :twisted: Na MTV bylo "Viva la BAM" od tama jsem to viděl, toť vše. Příště "Ať žije Cort". Blah, už to neřeště :)
Demilich

Re: ...

Příspěvek od Demilich »

Wasserman píše:Tak už mám tu Cort EVL-K6 ... JE to boží, zahrál sem si na spustu kytar, ale tato mi prostě sedla do ruky hned, jak sem jí uchopil ... A ten zvuk !!!! V životě sem neviděl kytaru která by měla sama o sobě tak zkreslenej zvuk !!! Můžu jen doporučit !!
A jak tremolo se ti zdá? Chlápek v hudebninách mi říkal, že prý s Corťáckým tremolem nikdo zatím problém neměl, že by ho šel reklamovat nebo tak a nikdo jiný ho většinou nemá, kůli oblíbenosti pevné kobylky :) Napiš kdyžtak po delší době, jestli je OK.
trip
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trip »

Dark Axel píše:
trip píše:No prave a navic by nemel hlavu ve tvaru roberta kterazto se mi absolutne nelibi, ta klasicka je mnohem lepsi.. Nejhezci kytara je ta co pouzival Jim Root, ten telecaster celej cernej bez pickguardu, 2x HB asi S-D, cernej krk a klasicka drevo hlava.. ale to uz sme v jine cenove relaci..
snímače byly EMGčka, aktivy. nedávno mu vyšly telata u fendru v signature sérii, jeden černý, druhý bílý, nádherné kytary :-) mrkni na stránky fenderu, má tam instruktážní videa
Ty videa sem uz videl, ty kytary sou supr, ale nejhezci by byla cerna, cernej pickguard, cernej krk a klasicka drevo hlava.. :P Nejblbejsi je, ze na ne nemam :D
trip
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trip »

A jeste pro vsechny, myslite teda ze ma cenu koupit ten squier a dat do nej 2x treba S-D nebo aj ty aktivky EMG ? Jestli by nebylo lepsi za ty prachy koupit treba Ibanez (tzn. kolem 11 tisic).
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

černá, černá... taky jsem po tom šel, ale říkám na rovinu - mít na to peníze, tak Z4ka už černá není ani náhodou

je to takové fádní :-?
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Dark Axel píše:černá, černá... taky jsem po tom šel, ale říkám na rovinu - mít na to peníze, tak Z4ka už černá není ani náhodou

je to takové fádní :-?
Ona už není Black Dog?

Jan Kaplický 1937 - 2009
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

ta písnička je pro mě prostě symbol toho, co byli Led Zeppelin, ale ne, už není :D ani už nemá na sobě nalepené žárovky z posledního CD QOTSA... už jen výstražnou samolepku s miminem :-) změna je život
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“