Naposledy.Venom22cz píše:pavel68: Já jen říkám, že kdybych chtěl kytaru z bazaru, tak se mrknu na bazar a nechodím se sem ptát. A prostě ty bazary mi smrděj... Už jsem se vyjádřil na začátku, že z bazaru nechci, tečka. A pořád mi tu všichni cpou bazar, tak sorry ale to je jak mluvit do bubu.Cením si každé vaší rady, ale prostě ještě jednou: Nechci kytaru z bazaru! Nemám z osobních zkušeností k bazarům důvěru!
Polož před sebe na stůl čtyři tisícovky. Teď dvě vezmi do ruky, jdi na záchod a spláchni je do mísy - přesně to se stane, pokud budeš zabedněně trvat na koupi nový. Chápeš
Pokud by se za mně teď postavili do fronty všichni kluci tady z fóra, kteří udělali stejnou chybu, divil by ses, jak by ta fronta byla dlouhá ... za půl roku se budeš modlit, aby ten krám od tebe někdo za tu dvojku koupil. Ale klidně si do tý fronty posléze stoupni taky - kdo chce kam ...
Ta KX5 co jsem postoval JE funglovka už od pohledu. Ani smítko na ní nevidím - potažmo po holce?
Už jsi tam měl volat, vzít tam zejtra toho frajera "co hraje pěkně dlouho" s nějakým kombíčkem a vyřešeno. Za ušetřený drobný koupíš lepší snímače a máš vystaráno.
Nová kytara za 4K je jeden a ten samej bullshit. Ten můžeš koupit cirka za polovic. Thats all.
Na 5K už začínají bazarový nástroje - při troše štěstí a trpělivosti. Pokud ti stačí bullshit, furt mysli na ty dvě tisícovky mizející v tý míse, a to jsou velmi dobrý snímače třeba od RM. Od těch na bullshitech o vesmír dál, co i levnou kejtru umí povýšit.
Je to jen na tobě.