CRATE V 50-112 X CRATE FW 120

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Já se zastával komba :-) Protože není tak zlé.

Je bych ještě dodal (protože už jsem někoho poučil a nevěděl to a já sám než jsem na to přišel tak se mi zvuk nelíbil) že :arrow: Zvuk na Hi-Gain kanálu se ladí pomocí ekvalizéru, který je na kanálu Overdrive! :wink:

Ono to tak chodí a nejsem jediný kdo zkoušel kanály popořadě, natočil si pěkný zvuk na Overdrive kanálu, pak přešel na Hi-Gain a nesedělo to k sobě. Doporučuju začít vším na polovinu a dle potřeby doladit ;-)
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

tak ted ti strasne dekuju... protoze hi gain je good kanal ale byl moc basovy... zkusim to s tim overdrive eq. dik
afektband

Příspěvek od afektband »

Demilich píše:Já se zastával komba :-) Protože není tak zlé.

Je bych ještě dodal (protože už jsem někoho poučil a nevěděl to a já sám než jsem na to přišel tak se mi zvuk nelíbil) že :arrow: Zvuk na Hi-Gain kanálu se ladí pomocí ekvalizéru, který je na kanálu Overdrive! :wink:

Ono to tak chodí a nejsem jediný kdo zkoušel kanály popořadě, natočil si pěkný zvuk na Overdrive kanálu, pak přešel na Hi-Gain a nesedělo to k sobě. Doporučuju začít vším na polovinu a dle potřeby doladit ;-)
No to jsem byl já :D
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
wreptile
Bandzone: http://bandzone.cz/ghostface

Příspěvek od wreptile »

Když už tu Pan Demilich prosazoval tranďáky. Zkoušel jsem spoustu apeců, mimojiné třeba Mesa Boogie Dual Rectifier, Single Recto solo head, Rozdally, Marshally, Fender Super Reverb, Fender Hot Rod, MB Mark IV, Dord, Crate V30, takže vím, co jak hraje :)
Porovnávat trandy a lampy je blbost na entou. Už jen zvuk Crate V30 zownil většinu trandů, co jsem měl v ruce, jmenovitě třeba Fender FM212, Laney LV100 (pololampa), Marshall Valvestate (pololampa) dokonce i ten Crate FW212. A ti, jenž říkají, že tranďáky jsou lepší než lampy, nechť si zahrají na nějakou lampu :roll:
Kytara: Epiphone SG G400 | Kawai Aquarius s krkem Jackson
Basa: Squier Precision Bass modded
Snímače: DiMarzio Tone Zone, Kawai zebra hb
Box: Marshall 1936
Hlava:Randall RH 50T
Efekt: Joyo Vintage Overdrive, KOKKO Compressor, Rowin Noise Gate, Twinote Boogie Distortion, Boss SD-1, Artec Analog Delay, Behringer DD300, KOKKO Linear Boost
Bezdrát:AKG WMS40 Pro
GHOSTFACE - rock 'n' roll / post hardcore
http://bandzone.cz/ghostface
KOFE-IN - pop / rock
http://bandzone.cz/kofein
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“