Metallica
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Re: Metallica
Tohle jsou mazec záběry, už sem to viděl když to bylo nové 
sorry, že jsem línej to v těch 82 stranách hledat a dvakrát sorry za mojí neznalost metallicy, ale někde je tu odkaz na nějakej válec od nich, docela dlouhej, na začátku to rozjede pěkně basák, pak se přidaj kytary, zhruba v půlce je nějaký vybrnkávání, pak se tam pomalu přidává kirk se solem. Aspoň myslim, že to tak nějak bylo. NEvíte někdo o jakou věc se jedná?:) Líp to popsat asi nedokážu:(
No, tvoje definice by sedla na buď Anesthesiu
)
nebo
Orion
EDIT: dál mě napadl tenhle song: My Friend of Misery
no pak by to mohl být Damage INC., ale tam není žádná vybrnkávačka, čistě basový intro a pak ten válec
)
nebo
Orion
EDIT: dál mě napadl tenhle song: My Friend of Misery
no pak by to mohl být Damage INC., ale tam není žádná vybrnkávačka, čistě basový intro a pak ten válec
Naposledy upravil(a) r0nn!e dne 26.12.2009 18:32, celkem upraveno 1 x.
Tak jesli je to instrumentálka tak neni velkej výběr.
Já tipuju že myslí Orion!
Já tipuju že myslí Orion!
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Když už to na tom Discovery natočí a dají na YT, tak by mohli vědět, že tam Hammett předvádí taping a ne hammer-on + pull-off...NHK píše:nevim, jestli to tady náhodou už někdy nebylo, ale i tak :
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
jo to je presne ono, sory za blbej popis jestli jsem nekoho zmatl a zbytecne vynalozil svuj cas
A jakože nikdy sem pořádně nevěděl co to přesně taping je (Nero píše:Když už to na tom Discovery natočí a dají na YT, tak by mohli vědět, že tam Hammett předvádí taping a ne hammer-on + pull-off...
-
kytarákjames
- Kontaktovat uživatele:
*** CENZURA ***
Nejsme warez fórum, kolikrát to budeme muset opakovat - Nero
Nejsme warez fórum, kolikrát to budeme muset opakovat - Nero
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Nejzajmavější bylo videjko s Trujillem jak se tma krásně prohýbají ty struny na basovcežebrák píše:A jakože nikdy sem pořádně nevěděl co to přesně taping je (Nero píše:Když už to na tom Discovery natočí a dají na YT, tak by mohli vědět, že tam Hammett předvádí taping a ne hammer-on + pull-off...![]()
) tak tady to libově vidim!
Vostrost

A čumte na jakou veselokytaru paří Kirk
http://metontour.com/portal/video/media ... nd%20Judas

A čumte na jakou veselokytaru paří Kirk
-
kytarákjames
- Kontaktovat uživatele:
co říkate na lekce tohohle týpka? http://www.youtube.com/watch?v=06OsGrRUV-E má jich na youtube dost...učíte se nebo učili jste se někdo od něj..??
-
dfleischer
tak to je krutýýý
myslim že mě minulej rok "učil" sólo ze Sandmanaco říkate na lekce tohohle týpka? http://www.youtube.com/watch?v=06OsGrRUV-E má jich na youtube dost...učíte se nebo učili jste se někdo od něj..??
-
kytarákjames
- Kontaktovat uživatele:
tak to ti závidím:Ddfleischer píše:tak to je krutýýý![]()
![]()
myslim že mě minulej rok "učil" sólo ze Sandmanaco říkate na lekce tohohle týpka? http://www.youtube.com/watch?v=06OsGrRUV-E má jich na youtube dost...učíte se nebo učili jste se někdo od něj..??btw. neni nic od Metli co bych nezahrál takže je to pro mě průměrnej kytarista
hej já nevím... mě poslední dobou připadá že ty písničky (aspoň ty z těch videí) jsou jedna jako druhá... je fakt že to zas nějak moc nekoumám ale příjde mi to jako by neměli pořádný nápad... třeba písničky co se mi líbily asi jako první, Fuel, Until It Sleeps, Hit the Lights (+ samozřejmě legendy jako One, ale teď mám na mysli ty spíš "sériovější" písničky) mají To svoje... něco co je charakterizuje něco z čeho poznám že je to ta jedna... ale u tohohle mi příjde že tam vždycky musí být ten samý rychlý rytmus a jedem... o zpěvu už nemluvím vůbec... můj názor...žebrák píše:...
*bass >>> Squier Vintage Modified Jazz Bass
*komb >>> Line6 LowDown Studio 110
*cable >>> Adam Hall
*case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B)
*stand >>> Warwick RS20800 B
*strings >>> Hartke HSB440
*effects pedal >>> Zoom B2
--------------------------------------
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
*cable >>> Adam Hall
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
-
dfleischer
souhlasim...neřikam že to poslední album je hnusný,ale taky mi příde že sou všechny písničky -skoro- stejný...asi se budu muset víc zaposlouchat,stejně jako u St. Anger,to mi taky trvalo než sem mu přišel "na chuť"hej já nevím... mě poslední dobou připadá že ty písničky (aspoň ty z těch videí) jsou jedna jako druhá... je fakt že to zas nějak moc nekoumám ale příjde mi to jako by neměli pořádný nápad... třeba písničky co se mi líbily asi jako první, Fuel, Until It Sleeps, Hit the Lights (+ samozřejmě legendy jako One, ale teď mám na mysli ty spíš "sériovější" písničky) mají To svoje... něco co je charakterizuje něco z čeho poznám že je to ta jedna... ale u tohohle mi příjde že tam vždycky musí být ten samý rychlý rytmus a jedem... o zpěvu už nemluvím vůbec... můj názor...
hej tak to mě se St. Anger zas líbí... i když jsem spíš na "měkčí" věci ale tohle mě chytlo a baví mě to mnohem víc...dfleischer píše:souhlasim...neřikam že to poslední album je hnusný,ale taky mi příde že sou všechny písničky -skoro- stejný...asi se budu muset víc zaposlouchat,stejně jako u St. Anger,to mi taky trvalo než sem mu přišel "na chuť"hej já nevím... mě poslední dobou připadá že ty písničky (aspoň ty z těch videí) jsou jedna jako druhá... je fakt že to zas nějak moc nekoumám ale příjde mi to jako by neměli pořádný nápad... třeba písničky co se mi líbily asi jako první, Fuel, Until It Sleeps, Hit the Lights (+ samozřejmě legendy jako One, ale teď mám na mysli ty spíš "sériovější" písničky) mají To svoje... něco co je charakterizuje něco z čeho poznám že je to ta jedna... ale u tohohle mi příjde že tam vždycky musí být ten samý rychlý rytmus a jedem... o zpěvu už nemluvím vůbec... můj názor...
*bass >>> Squier Vintage Modified Jazz Bass
*cable >>> Adam Hall
*cable >>> Adam Hall
Cože? Tak na riffy pestré Death Magnetic a opakujicí se? O bicích nemluvě
) JJ, asi se zaposlouchat možná
, nicméně po roce a půl nevím co jste dělali, že jste to nenaposlechli
a teď se to už asi nespraví
)
A toto je podle mě po Disposable Heroes nejlepší výkon z Mexico DVD
)
A toto je podle mě po Disposable Heroes nejlepší výkon z Mexico DVD
Já vám neska kouk nějakejch pár songů z živáku z mexika a jako nemám slov.
Nightmare mě poslal uplně. Ale jeden song lepší než druhej. Lights?? Memory?? UNFORGIVEN???? Já málem upad tyvole.
Nightmare mě poslal uplně. Ale jeden song lepší než druhej. Lights?? Memory?? UNFORGIVEN???? Já málem upad tyvole.
-
dfleischer
Já se zas kouknul na DVD shitu ze Seattlu a potom na to nový z Nimes,a taky sem málem upad
nvm,mě prostě ty nový živáky přídou takový "zahuhlaný" (a tim nemyslim to jak je to nazvučený) ty kytary sou nabasovaný a nekonkrétní,basa je předuněná,jakoby si Rob v EQ nastavil všechno naplno,a bicí ani nemluvim...
EDIT: ...tim sem chtěl říct že se mi líbí víc ta stará Metallica,ten jejich novej sound prostě neskousnu
EDIT: ...tim sem chtěl říct že se mi líbí víc ta stará Metallica,ten jejich novej sound prostě neskousnu