Dobře ty...KORTY píše:a ten vesti zasah myslis lepeni nalepek po kytare?afektband píše:Myslim že než tuning, to bude upgrade. Pod tuningem si představim vetší zásah.
*** Váš Tuning ***
Tuning je snaha odlišit se od běžné sériové výroby. Že na nejlevnější kytaru od Ibanezu střelíš nejrozšířenější snímače ve své kategorii, to moc nepovažuji za tuning... Je to upgrade, je to zajímavý - to přiznávám.KORTY píše:a ten vesti zasah myslis lepeni nalepek po kytare?afektband píše:Myslim že než tuning, to bude upgrade. Pod tuningem si představim vetší zásah.
jo ok je to upgradeKamahl píše:Tuning je snaha odlišit se od běžné sériové výroby. Že na nejlevnější kytaru od Ibanezu střelíš nejrozšířenější snímače ve své kategorii, to moc nepovažuji za tuning... Je to upgrade, je to zajímavý - to přiznávám.KORTY píše:a ten vesti zasah myslis lepeni nalepek po kytare?afektband píše:Myslim že než tuning, to bude upgrade. Pod tuningem si představim vetší zásah.
www.metallica-band.ic.cz
Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL
Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit
Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL
Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit
Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
Odborně se tomu říká nezastřižené struny.Mjkl píše:Já mám teď taky "tuning" kytary, kterýžto možna ani nelze považovat za tuning... po výměně strun se mi nechtěli zaštipávat struny a nechal jsem je jen tak na volno a pokroutil sem je a vypada to SG teď tak zajímavějilíbí se mi to víc...
ale jinak jako tuning to není
spíš takové doladění vzhledu
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
takhle tuním už dlouho... hlavně proto, že nemám čím stříhatKamahl píše:Odborně se tomu říká nezastřižené struny.Mjkl píše:Já mám teď taky "tuning" kytary, kterýžto možna ani nelze považovat za tuning... po výměně strun se mi nechtěli zaštipávat struny a nechal jsem je jen tak na volno a pokroutil sem je a vypada to SG teď tak zajímavějilíbí se mi to víc...
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Osobně doporučuji nůžky na plech.Dark Axel píše:takhle tuním už dlouho... hlavně proto, že nemám čím stříhatKamahl píše:Odborně se tomu říká nezastřižené struny.Mjkl píše:Já mám teď taky "tuning" kytary, kterýžto možna ani nelze považovat za tuning... po výměně strun se mi nechtěli zaštipávat struny a nechal jsem je jen tak na volno a pokroutil sem je a vypada to SG teď tak zajímavějilíbí se mi to víc...
jsem línej si koupit cvakačky a nechci ničit naše domácí
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
- Mjkl
- last.fm: Mjkl666
- Bandzone: Mjkl666
- Kontaktovat uživatele:
No abych řekl pravdu já doma mám štípaček 3 prde** hehe a byl jsem si pro ně zajít o dvě podlaží níž...Dark Axel píše:takhle tuním už dlouho... hlavně proto, že nemám čím stříhatKamahl píše:Odborně se tomu říká nezastřižené struny.Mjkl píše:Já mám teď taky "tuning" kytary, kterýžto možna ani nelze považovat za tuning... po výměně strun se mi nechtěli zaštipávat struny a nechal jsem je jen tak na volno a pokroutil sem je a vypada to SG teď tak zajímavějilíbí se mi to víc...
jsem línej si koupit cvakačky a nechci ničit naše domácí
problem je v tom ze struna ma bejt omotana 2x maximalne trikrat protoze to ovlivnuje rozladovani...Pikus píše:Proč to stříhat? Já když namotávám struny, tak to dělám tak, aby mi moc nepřesahovala (max 5 mm) a pak to nemusím stříhat... ale chce to trochu cvik a vyhrát si s tím... když se to totiž udělá špatně, tak nejde navinout a když se konečně navine, tak "vylítne" a můžu jí namotávat znova...
BTW: ja donedavna taky nechaval trcet ale jednou sem si pri opojeni dloub Dcko do oka (nastesti se mi nic nestalo) od ty doby radsi striham
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
Taky mě hrubé Ečko "pohladilo přes bulvu" a příjemné to nebyloMrB14ck píše:problem je v tom ze struna ma bejt omotana 2x maximalne trikrat protoze to ovlivnuje rozladovani...Pikus píše:Proč to stříhat? Já když namotávám struny, tak to dělám tak, aby mi moc nepřesahovala (max 5 mm) a pak to nemusím stříhat... ale chce to trochu cvik a vyhrát si s tím... když se to totiž udělá špatně, tak nejde navinout a když se konečně navine, tak "vylítne" a můžu jí namotávat znova...
BTW: ja donedavna taky nechaval trcet ale jednou sem si pri opojeni dloub Dcko do oka (nastesti se mi nic nestalo) od ty doby radsi striham
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
z tohodle ohledu je to dobry, ale podle me se to mnohem vic rozlazuje, kdyz neco couha. zjisteno tak, ze mi jednou couhalo tenky ecko asi 10 cm, a rozlazovalo se mnohem mnohem vic nez zbytek(dokoce vic jak geckopigdestroyer píše:ja to necham trcet tak 25 cisel, a pak to zamotam do krouzku o prumeru asi 5 cm. je to ciste prakticka vec, nechcu si vypichnout oko, a jak tu strunu pretrhnu tak jen navazu a pouziju k tomu prave ten zbytek ..
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
- Bhu z Crecelu
- Kontaktovat uživatele:
Re: *** Váš Tuning ***
Tak aby se to tady taky trošku rozhejbalo, přidávám obrázek, jak jsem si zkrášlil kobylku. Objednávat si ozdobnou kobylku se mi nechtělo, obrábět kus kovu taky ne, tak přišla na řadu samolepící folie z Hornbachu za 30 korun

Blackwell: Instrumental progressive rock
[quote=Bhu z Crecelu](povedená samolepka za kobylkou)[/quote]Pěkné, moc pěkné... Já jsem svojí chudince behringerce provedl tohle:
Nový lak, včetně hlavy, pickguard z gramodesky, ty proužky jsou z pásky, abych je mohl kdyžtak sundat, v 12. poli nápis "pozor, elektrické zařízení", odpovídající značka na hlavě, zezadu kryt pružin taktéž z gramodesky, oproti původnímu stavu jsem při té příležitosti přebrousil pražce, upravil nultý a všechno seřídil, takže tremolo chodí naprosto perfektně. Ještě ji čeká úprava vnitřku, takže možná přibude druhý přepínač nebo stávající vystřídá superswitch, chtěl bych totiž pár zvuků navíc, jako tele (krajní snímače paralelně) a out of phase. Tónová clona ořezávající zespoda a strangle switch se mi bohužel už nikam nevejde - asi budu muset stavět 
Nový lak, včetně hlavy, pickguard z gramodesky, ty proužky jsou z pásky, abych je mohl kdyžtak sundat, v 12. poli nápis "pozor, elektrické zařízení", odpovídající značka na hlavě, zezadu kryt pružin taktéž z gramodesky, oproti původnímu stavu jsem při té příležitosti přebrousil pražce, upravil nultý a všechno seřídil, takže tremolo chodí naprosto perfektně. Ještě ji čeká úprava vnitřku, takže možná přibude druhý přepínač nebo stávající vystřídá superswitch, chtěl bych totiž pár zvuků navíc, jako tele (krajní snímače paralelně) a out of phase. Tónová clona ořezávající zespoda a strangle switch se mi bohužel už nikam nevejde - asi budu muset stavět Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
- Bhu z Crecelu
- Kontaktovat uživatele:
Pickguard z gramodesky, dobrýý
to se jen tak nevidí
Blackwell: Instrumental progressive rock
- Jaguar master
- Kontaktovat uživatele:
Takže tady je můj malý tuning 
Krom toho že původně to mělo 3 SC (stock), tak jsem tam dal na zakázku vyrobený nerez pickguard a to je vše
Jo a ještě, potřeboval jsem nějak odlišit pot na volume pro první HB...
PS: ten pickguard zemněný není...zkoušel jsem na to hrát a zatím v pohodě...
Krom toho že původně to mělo 3 SC (stock), tak jsem tam dal na zakázku vyrobený nerez pickguard a to je vše
Final Frontier
Pěkné, i když se sunburstem to není úplně můj šálek piva... Těch snímačů ses zbavil? Doporučuji zkusit HSH a double switching, když už děláš tak velké úpravyJaguar master píše:Takže tady je můj malý tuning
Krom toho že původně to mělo 3 SC (stock), tak jsem tam dal na zakázku vyrobený nerez pickguard a to je všeJo a ještě, potřeboval jsem nějak odlišit pot na volume pro první HB...
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
- Jaguar master
- Kontaktovat uživatele:
No mně se to taky více líbí když je to bez pickguardu a jde vidět ta kresba dřeva...ale takhle je to taky hezké. Nezbavil jsem se. Někde jsou, ale H-S-H je už zase moc velká změna
musel bych ten pickguard nechat předělat...a navíc po tom nějak netoužím
jo mám je doma ale jeden má urvanou cívku...ale nějak se jich nechci zbavovat 
Final Frontier