bubucci píše:innerself píše:Já mam zase zkušenost že na stejnej gear to hrálo čtyřem kytarákum stejně. Hádat se nehodlám. Já osobně na to alergickej jsem.
Právěže ten úder do strun je to, co dává kytaře zvuk a tam ty rozdíly jsou dost velké. Ať už jde o druh trsátka, sklon úhozu a samotnou razanci. Nebo ty snad neslyšíš, když hraješ jeden riff jenom downstroke a ten samý alternate pickingem ? Když si vlastně vzpomenu na ty tvoje gainy na peaveyovi, tam se ani nedivím, že jste mezi čtyřma kytaristama neslyšeli rozdíl

To slyší i hluchej dokonce i u sebe, ale proto se každá technika jmenuje jinak. Takže proto jsem psal při použití stejný techniky. A k tomu gainu už jsem psal jinde sáhodlouhý příspěvky s obrázkama, že ještě víc prasácky to maj nastavený i profíci a stejně nikoho nepřesvědčí, že to tka taky jde

Takže si to obhajovat už nebudu. Ale radši budu mít něco co kreslí až se slejvaj tony, než něco co umí maximálně crunch

Ještě že peaveye umí zkreslení velký a i tak, že se ty tony neslejvaj
Jinak se chci zeptat vlastníků kempera, jestli vlastní jenom tu preampovou verzi, která jim stačí a nebo se vyplatí pořídit rovnou i tu verzi s vystavenym koncákem? Ne že bych si ho chtěl pořizovat, ale já jsem typ člověka, co hudbu potřebuje i cejtit, takže by se na koncerty spíš hodil i ten koncák