zdar. vcera se mi podelala DL4 bez ktery nam to v soucasnosti moc nejde, vzhledem k tomu ze pozitri mame hrat tak bych byl vdecny za kazdou radu. Popr.
Pokud je tu nekdo z Moravy (jedem z Kromerize do Opavy, tak nekde kolem cesty treba)
ochotny zapujcit svoji DL4 v pondeli na dobu trvani mensi nez 24h, budem mu neskonale vdecni a v utery zase efekt privezem zpatky. (staci kdyz se ozvete treba na
ladzij@gmail.com nebo na 775023780).
Tohle je cca prepis mojeho problemu, jak sem ho popsal servisakum: "... DL4 do ted fungoval (az na par zaseku, pri kterych se ale pouze vypnul a okamzite zase sel zapnout) tak jak ma. Pouzivam ho predevsim jako looper. Tento tyden ale bohuzel vypnul uplne a nesel znova zapnout. Mel jsem zaply nahrany loop "A" a zaroven sem zapnul "C" pro posledni smycku. Potom se delay nejak zasekl a smycka hrala nepretrzite a krabice nereagovala na zmeny funkci ani na seslapnuti apod, takze jsem ji musel odpojit od zdroje. Po opetovnem zapnuti bohuzel krabice nestartovala. Po nejake dobe jsem looper zkousel zapnout znovu s tim ze jsem s nim predtim trochu "zahrkal" (nebylo to nijak násilný, fakt..), a looper nakonec opet najel (dokonce v nem zustaly nahrane presety - nedoslo tedy k restartu; dale jsem se takhle ujistil ze problem neni v adapteru). Po nejake dobe se vsak situace opakovala a looper se opet zasekl. Zopakoval jsem tedy cely postup, doposud vsak neuspesne. Na internetu jsem objevil pouze navod na restart cele jednotky. Z toho, co jsem zkousel, se bohuzel obavam, ze na sepnuti "A" a "D" , pri kterem se ma zasunout jack do mono INPUT, nebude krabice reagovat. Nicmene jeste tomu dam dnes sanci. Pro pripad, ze se mi nepodari delay rozjet, mohli byste mi pls poradit, jak tento problem vyresit? Na internetu jsem zjistil, ze rozhodne nejsem sam, kdo takovymto nesnazim musi celit, takze doufam, ze bude existovat i jiny postup nez odeslat krabici na servis."
konec citace. diky za pripadne rady a postrehy. hezkyho ježiška a hlavne at pod stromkem nenajdete vydrbanou DL4 preju...
___
btw nekecam.. a odpoved zadna:
http://line6.com/support/message/22234#22234