Soucasna hudba
Re: Soucasna hudba
Pomozte mi, prosím, někdo určit název a interpreta této písničky. Myslím, že je poměrně známý, určitě to budete vědět. Moc mi tím pomůžete. Díky
Tak po precteni tohohle threadu mi to nedalu a musim sem napsat vlastni nazor
. Soucasna hudba se mi nelibi, teda, nelibi se mi mainstream, pride mi ze do toho ty lidi tolik nedavaj. Celej hudebni prumysl je dneska proste jenom o zisku penez, jasne ze to tak bylo i driv, ale nemyslim si ze by potreba ziskani penez prevazovala nad potrebou kvlaitne hrat (jestli chapete jak ti myslim
).
Ja posloucham hodne stylu, nejblíz mi je asi rock kolem tech 80tych let, i metal, posledni dobou sem se zaposlouchal i do hiphopu.. a neni to spatny, kdyz si clovek umi vybrat vazne neco kvalitniho s textem kterej je o necem a vazne donuti k zamysleni. Co mi hodne vadi je kdyz nekdo odsuzuje nejaky styl nebo kulturu aniz by o tom neco vedel. A este vic mi vadej komentare na youtube, kdyz si clovek pusti nejaky vystoupeni metaliky a v komentarich porovnavani metaliky s Justinem Bieberem (kteryho teda rad nemam ale von zachvili vyroste nebude tak "cute" a nestekne po nem pes
)..
No doufam ze nepisu moc z cesty, a taky se omlouvam ze prispivam do staryho threadu ale muselo to jit ven
Ja posloucham hodne stylu, nejblíz mi je asi rock kolem tech 80tych let, i metal, posledni dobou sem se zaposlouchal i do hiphopu.. a neni to spatny, kdyz si clovek umi vybrat vazne neco kvalitniho s textem kterej je o necem a vazne donuti k zamysleni. Co mi hodne vadi je kdyz nekdo odsuzuje nejaky styl nebo kulturu aniz by o tom neco vedel. A este vic mi vadej komentare na youtube, kdyz si clovek pusti nejaky vystoupeni metaliky a v komentarich porovnavani metaliky s Justinem Bieberem (kteryho teda rad nemam ale von zachvili vyroste nebude tak "cute" a nestekne po nem pes
No doufam ze nepisu moc z cesty, a taky se omlouvam ze prispivam do staryho threadu ale muselo to jit ven
Rozhodně se i dneska najdou hodně zábavní interpreti, z poslední doby bych jmenoval divočejší Australany, kteří svou hudbou rozhodně mají blízko AC/DC, a to kapelu Airbourne.. posuďte sami
Prostě nářez
Prostě nářez
Epiphone Les Paul Special II (vyměněný kobylkáč za SH-4.. takže to aspoň trochu hraje)
Vox Valventronix VT30
Dunlop Tortex 1.0 (modré)
Vox Satchurator
Vox Valventronix VT30
Vox Satchurator
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Airbourne je skvělá kapela plná energie. Ale když se nad tím člověk zamyslí, tak prostě je to "novodobé" AC DC. A celkově v dnešní hudbě mi příjde, že nepřichází nic nového z čeho si sedne člověk na zadek, tak jak tomu bylo dříve. Nicméně i kvalita dnešních kapel upadá. Docela se obávám co bude až Ti velikáni odejdou...
lidi budou sedět doma a poslouchat mp3 trojky a na koncerty se bude chodit do klbů na no name kapely který maj IMHO lepší kvalitu než mnoho těch prosazovaných a známýchWocass píše: Nicméně i kvalita dnešních kapel upadá. Docela se obávám co bude až Ti velikáni odejdou...
Metal vládne světem!Hip Hop nechte dětem!
Kytary: el: Washburn N1NM-Roland Cube 20X
ak: Squier Stratacoustic, Washburn D10SCE12B- Kustom Sienna 16, bazarovka dreadnought(openD)
ak: Squier Stratacoustic, Washburn D10SCE12B- Kustom Sienna 16, bazarovka dreadnought(openD)
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
ja to tak delam a ze by me to nejak trapilo se rict neda 
sak ja taky a sem spokojenej 
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
No ale určitě se to nevyrovná žádnýmu Big openair 
Budes hodit na big openair na KabatyWocass píše:No ale určitě se to nevyrovná žádnýmu Big openair
Cort VX-X4-explorer
Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
No to opravdu neMartin656 píše:Budes hodit na big openair na KabatyWocass píše:No ale určitě se to nevyrovná žádnýmu Big openair![]()
![]()
![]()
třeba Kabáti mě osobně nevadí takovej buran metal nic uměleckýho na odychs i to poslechnu.
Vždycky můžeš dopadnout hůř. Zřeba jít na dvojkoncert Eminema s 50 centem
Vždycky můžeš dopadnout hůř. Zřeba jít na dvojkoncert Eminema s 50 centem
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Já taky proti Kabátum nic nemám (dokonce jsem jednou na koncertu byl) ani Škwori mi nevaděj. Nějaký písně mají dost energické a skvěle se u toho posiluje, ale že bych je musel mít na nějakým big openairu? 
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
ja ty big open air nikdy nepochopil,nema to zadnou atmosferu pro me, narvany klub je lepsi:D
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Tak třeba co jsem četl dojmy ze Sonisphere, tak jsme jen slintalMcKozias píše:ja ty big open air nikdy nepochopil,nema to zadnou atmosferu pro me, narvany klub je lepsi:D
no když se to umí udělat tak to taky má atmosféru, v narvaným klubu se nedá dejchat což třeba mě osobně vadí(mam svoje důvody)
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Tak ono pokud ten klub je dobře větranej a není zahulenej, tak jsou ty koncerty skvělé to nepopírám. Příjde mi to vnich více bližší mezi fanouškama. Ale na přecpanej open to prostě nemávorech6 píše:no když se to umí udělat tak to taky má atmosféru, v narvaným klubu se nedá dejchat což třeba mě osobně vadí(mam svoje důvody)
McKozias píše:ja ty big open air nikdy nepochopil,nema to zadnou atmosferu pro me, narvany klub je lepsi:D
Tak.. nemůžeš vylepšit dokonaléWocass píše:Airbourne je skvělá kapela plná energie. Ale když se nad tím člověk zamyslí, tak prostě je to "novodobé" AC DC. A celkově v dnešní hudbě mi příjde, že nepřichází nic nového z čeho si sedne člověk na zadek, tak jak tomu bylo dříve. Nicméně i kvalita dnešních kapel upadá. Docela se obávám co bude až Ti velikáni odejdou...
Epiphone Les Paul Special II (vyměněný kobylkáč za SH-4.. takže to aspoň trochu hraje)
Vox Valventronix VT30
Vox Satchurator
Vox Valventronix VT30
Vox Satchurator
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
To je holá pravda, jen jsem tím chtěl říct, že nejsou žádné nové hudební "převraty". Jinak určitě každá kapela co hraje dobrou muziku (a že jich už moc není) je velice vážená v dnešníms větě diska, hip hopu, dnb atd..Lamps píše:Tak.. nemůžeš vylepšit dokonaléJá jsem za ně rád, chce to ale větší nával takovýchhle magorů, kteří rozbijou tu neprorazitelnou zeď v čele s J. Bieberem..
Nejhorší je, že i v Metalové scéně se začínají rodit holé nesmysly.