Soucasna hudba

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

:lol: :lol: jj..aůe tohle je jeste takovy .....jiny nez hip hop jak ho zname jinak ....jinak urco kazdej zna MC Hammer - U can't touch this :twisted:
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
mouka

Re: Soucasna hudba

Příspěvek od mouka »

Pomozte mi, prosím, někdo určit název a interpreta této písničky. Myslím, že je poměrně známý, určitě to budete vědět. Moc mi tím pomůžete. Díky
MiKiî^

Příspěvek od MiKiî^ »

Tak po precteni tohohle threadu mi to nedalu a musim sem napsat vlastni nazor :D . Soucasna hudba se mi nelibi, teda, nelibi se mi mainstream, pride mi ze do toho ty lidi tolik nedavaj. Celej hudebni prumysl je dneska proste jenom o zisku penez, jasne ze to tak bylo i driv, ale nemyslim si ze by potreba ziskani penez prevazovala nad potrebou kvlaitne hrat (jestli chapete jak ti myslim :D).
Ja posloucham hodne stylu, nejblíz mi je asi rock kolem tech 80tych let, i metal, posledni dobou sem se zaposlouchal i do hiphopu.. a neni to spatny, kdyz si clovek umi vybrat vazne neco kvalitniho s textem kterej je o necem a vazne donuti k zamysleni. Co mi hodne vadi je kdyz nekdo odsuzuje nejaky styl nebo kulturu aniz by o tom neco vedel. A este vic mi vadej komentare na youtube, kdyz si clovek pusti nejaky vystoupeni metaliky a v komentarich porovnavani metaliky s Justinem Bieberem (kteryho teda rad nemam ale von zachvili vyroste nebude tak "cute" a nestekne po nem pes :wink: )..
No doufam ze nepisu moc z cesty, a taky se omlouvam ze prispivam do staryho threadu ale muselo to jit ven :D
Lamps

Příspěvek od Lamps »

Rozhodně se i dneska najdou hodně zábavní interpreti, z poslední doby bych jmenoval divočejší Australany, kteří svou hudbou rozhodně mají blízko AC/DC, a to kapelu Airbourne.. posuďte sami :)
Prostě nářez :)
Epiphone Les Paul Special II (vyměněný kobylkáč za SH-4.. takže to aspoň trochu hraje)
Vox Valventronix VT30
Dunlop Tortex 1.0 (modré)
Vox Satchurator
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Airbourne je skvělá kapela plná energie. Ale když se nad tím člověk zamyslí, tak prostě je to "novodobé" AC DC. A celkově v dnešní hudbě mi příjde, že nepřichází nic nového z čeho si sedne člověk na zadek, tak jak tomu bylo dříve. Nicméně i kvalita dnešních kapel upadá. Docela se obávám co bude až Ti velikáni odejdou...
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
vorech6

Příspěvek od vorech6 »

Wocass píše: Nicméně i kvalita dnešních kapel upadá. Docela se obávám co bude až Ti velikáni odejdou...
lidi budou sedět doma a poslouchat mp3 trojky a na koncerty se bude chodit do klbů na no name kapely který maj IMHO lepší kvalitu než mnoho těch prosazovaných a známých
Metal vládne světem!Hip Hop nechte dětem!

Kytary: el: Washburn N1NM-Roland Cube 20X
ak: Squier Stratacoustic, Washburn D10SCE12B- Kustom Sienna 16, bazarovka dreadnought(openD)
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

ja to tak delam a ze by me to nejak trapilo se rict neda :)
vorech6

Příspěvek od vorech6 »

sak ja taky a sem spokojenej :lol:

ak: Squier Stratacoustic, Washburn D10SCE12B- Kustom Sienna 16, bazarovka dreadnought(openD)
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

No ale určitě se to nevyrovná žádnýmu Big openair :lol:
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

Wocass píše:No ale určitě se to nevyrovná žádnýmu Big openair :lol:
Budes hodit na big openair na Kabaty :lol: :lol: :lol: :lol:
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Martin656 píše:
Wocass píše:No ale určitě se to nevyrovná žádnýmu Big openair :lol:
Budes hodit na big openair na Kabaty :lol: :lol: :lol: :lol:
No to opravdu ne :D Proto jsem také psal, že dnešní tvorba upadá.
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
vorech6

Příspěvek od vorech6 »

třeba Kabáti mě osobně nevadí takovej buran metal nic uměleckýho na odychs i to poslechnu.
Vždycky můžeš dopadnout hůř. Zřeba jít na dvojkoncert Eminema s 50 centem :lol:

Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Já taky proti Kabátum nic nemám (dokonce jsem jednou na koncertu byl) ani Škwori mi nevaděj. Nějaký písně mají dost energické a skvěle se u toho posiluje, ale že bych je musel mít na nějakým big openairu? :D
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

ja ty big open air nikdy nepochopil,nema to zadnou atmosferu pro me, narvany klub je lepsi:D
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

McKozias píše:ja ty big open air nikdy nepochopil,nema to zadnou atmosferu pro me, narvany klub je lepsi:D
Tak třeba co jsem četl dojmy ze Sonisphere, tak jsme jen slintal :twisted:
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
vorech6

Příspěvek od vorech6 »

no když se to umí udělat tak to taky má atmosféru, v narvaným klubu se nedá dejchat což třeba mě osobně vadí(mam svoje důvody)

Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

vorech6 píše:no když se to umí udělat tak to taky má atmosféru, v narvaným klubu se nedá dejchat což třeba mě osobně vadí(mam svoje důvody)
Tak ono pokud ten klub je dobře větranej a není zahulenej, tak jsou ty koncerty skvělé to nepopírám. Příjde mi to vnich více bližší mezi fanouškama. Ale na přecpanej open to prostě nemá :D
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

McKozias píše:ja ty big open air nikdy nepochopil,nema to zadnou atmosferu pro me, narvany klub je lepsi:D
Obrázek
Lamps

Příspěvek od Lamps »

Wocass píše:Airbourne je skvělá kapela plná energie. Ale když se nad tím člověk zamyslí, tak prostě je to "novodobé" AC DC. A celkově v dnešní hudbě mi příjde, že nepřichází nic nového z čeho si sedne člověk na zadek, tak jak tomu bylo dříve. Nicméně i kvalita dnešních kapel upadá. Docela se obávám co bude až Ti velikáni odejdou...
Tak.. nemůžeš vylepšit dokonalé :) Já jsem za ně rád, chce to ale větší nával takovýchhle magorů, kteří rozbijou tu neprorazitelnou zeď v čele s J. Bieberem..
Epiphone Les Paul Special II (vyměněný kobylkáč za SH-4.. takže to aspoň trochu hraje)
Vox Valventronix VT30
Dunlop Tortex 1.0 (modré)
Vox Satchurator
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Lamps píše:Tak.. nemůžeš vylepšit dokonalé :) Já jsem za ně rád, chce to ale větší nával takovýchhle magorů, kteří rozbijou tu neprorazitelnou zeď v čele s J. Bieberem..
To je holá pravda, jen jsem tím chtěl říct, že nejsou žádné nové hudební "převraty". Jinak určitě každá kapela co hraje dobrou muziku (a že jich už moc není) je velice vážená v dnešníms větě diska, hip hopu, dnb atd..
Nejhorší je, že i v Metalové scéně se začínají rodit holé nesmysly.
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“