Zkoušení kytar v obchodě xD

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Marko007

Příspěvek od Marko007 »

Heruo píše:
Marko007 píše:To ja chodim do havirova na sumbark(i kdyz tam je tma i ve dne..) nebo do tesina no a v tesine teda byl taky dedek taky nic moc sympatak kdyz tam prijdete pro trsatka a on misto aby vam ukazal svoje modely tak na vas vchrli jakou trvrdost :-D je to maras dedek ani neukazal trsatka malem ale v havku tam je v pohode prodavac chodim tam radsi
Jo, ten chlapík je docela fajn, akorát si nemůžu pomoct a připadám si tam trošku natěsnaně(jak jsme tam byli dva tak se nedalo moc hnout) a ani ten výběr není moc velkej. Takhle jsem si šel do těch hudebnin jakože ošahat dvanáctky a ochotnej byl, to jo, akorát tam měl jenom nějákou Ashtonku, která sice hrála fajn, ale zase vybírat z jedný kytary jsem nechtěl.
Pak jsem se byl mrknout ještě v Ostravě tuším lídl music pobočka a tam to bylo už trošku prostornější, a taky bezproblémovej přístup.
Tento týden mám v plánu ozkoušet Music data ve Velkým Mezíříčí kam chodím na školu, tak doufám že mně nechaj si zahrát, bo tam maj docela solidní výběr. Uvídíme no ...

Jinak taky si vždycky alespoň ty trsátka koupím, i když hraju spíš prstama, jen abych se necejtil tak blbě ;o)
Jo malý to tam je.....ale jako zase když chceš koupit třeba struny nebo takovýhle věci tak ochotně předvede to co má co stojí za to kopit atd prostě sympat'ák jo a je to klavírista :wink:
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“