Zkoušení kytar v obchodě xD

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Ratass

Zkoušení kytar v obchodě xD

Příspěvek od Ratass »

Zdar, zkoušítě kytary v obchodě jen tak? Mě je to blbý, přít tam říct jesli můžu oskoušet a pak říct : "jj, děkuju, naschle :oops: " :lol: :lol: :lol: ...co vy ? :)
[img]http://trw.wz.cz\signt.jpg[/img]

Behringer kytara - rádoby Strat, Behringer 15 W, Digitech Rp-5O, trsatka Dunlopy nebo Brain tak O.6-8, struny - po každý jiný :D...ale tedka většinou GOR ...kazda jinak tlusta :D ...
Dr. Kanibal

Příspěvek od Dr. Kanibal »

Já to mam předem vyřešený, jsem levorukej kytarista. :D
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Vždycky je tak omrknu. když se mi nějaká zalíbí tak ji sundám a ohmatám si ji. Brnknu jen tak nasucho.. a OK. Třeba v hudebninách v centru Ostravy se na mě dvakrát týpek tak díval, tak se mi nechtělo mu říkat jakože bych ji zkusil a jak říkáš pak odešel.. Chodím tam často tak aby si nemyslel že tam chodím jen tak zevlit, ačkoli mu to může být šumák a může být rád že mu tam někdo chodí, ale víte jak... Jedině v jiných hudebninách (Braunsound :P ) Jsem na kombu s majitelem zkoušel asi 3 kytary, pohoda, sám mi to tam ukazoval, pohodová atmosféra, byli jsme tam sami... Kdybych si ale chtěl nějakou koupit tak bych je tam otravoval klidně půl dne :twisted:
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
RJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RJ »

Jojo, je to trapas. Ale co už, nějako se zkoušet musí :D . Záleží jakýho potkáš prodavače, někteří jsou v pohodě a nechaj tě nerušeně zahrát si . Hlavně se snažím bejt na ně slušnej
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotten77 »

Občas zajdu, vyzkouším, pokecám s prodavačem. Nechám si poradit... až pak řeknu naschle :-)
Volo

Příspěvek od Volo »

prijdu neco koupim co potrebuju jak ma nove aparaty vyzkousim :) pokecam hodinu a pul a jdu domu
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Tak jako u Brauna na nabrezi v OVe je na to primo zkusebna ze ... coz jsem v muzikantovi nezahledl ...
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

Volo píše:prijdu neco koupim co potrebuju jak ma nove aparaty vyzkousim :) pokecam hodinu a pul a jdu domu
jj koupit si alespon blbe struny a pak se dat do zkouseni... tim nakupem strun se clovek automaticky stane zakaznikem a ne odpadek, ktery tam ty kejtry prisel leda tak odrit zipsem na bunde :D

zvlas pokud ma clovek 15-16 let, jako tady vetsina na tomhle foru, tak musi byt asi docela tezke vypadat dostatecne solventne na nakup nekaje lepsi kejtry... osobni zkusenost z mladi :D

ps - pokud nekdo kupuje prvni kytaru, tak ta rada se strunama je asi pekne na h.... :D
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

qwer píše:
Volo píše:prijdu neco koupim co potrebuju jak ma nove aparaty vyzkousim :) pokecam hodinu a pul a jdu domu
jj koupit si alespon blbe struny a pak se dat do zkouseni... tim nakupem strun se clovek automaticky stane zakaznikem a ne odpadek, ktery tam ty kejtry prisel leda tak odrit zipsem na bunde :D

zvlas pokud ma clovek 15-16 let, jako tady vetsina na tomhle foru, tak musi byt asi docela tezke vypadat dostatecne solventne na nakup nekaje lepsi kejtry... osobni zkusenost z mladi :D

ps - pokud nekdo kupuje prvni kytaru, tak ta rada se strunama je asi pekne na h.... :D
Tak alespoň trsátko xD

Já ještě v obchodě zkoušet nebyl (malý skill) :oops:, ale taky je mi to divný jenom tak tam přijít a začít to tam ošahávat. :roll:
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Volo

Příspěvek od Volo »

ja se trebas aji zeptam nebo tou konverzaci se k tomu dostanu, staci koupit trsatko ale jedno nikdy nekupuju jestli uz tak minimalne 2
madmax
Bandzone: http://bandzone.cz/tv
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od madmax »

přijdu tam, buď něco koupit, nebo se jen s něčim poradit a zrovna mě prodavač nabídne jestli chci něco vyzkoušet, takže v poho :wink:
Redeemert

Příspěvek od Redeemert »

Taky kupuju minimálně dvě - a většinou zkoušim rád, ale zas je fakt, že nejdražší kytara, jakou jsem měl v ruce tak bylo nějaký epiphoní SGčko asi za 11k, zkoušet dražší kytary je mi tak už docela blbý, jako jenom abych si je zkusil. To mě už to zajímá spíš opravdu z toho pohledu, jestli bych si ji třeba chtěl koupit, ale nedávno jsem valil oči na jednu Ibanezku za nějakejch 12, asi si ji půjdu někdy vyzkoušet :)
Fender Standard Jazzbass (Mexico)

Jesus rocks! ;)
Ratass

Příspěvek od Ratass »

Hech...já mam vyhlidlo Les Paula od Bacha, krásnýho ...asi za 6,5 litru ...a je mi 16 a chodim k nim pravidelně kupovat trsa a struny :) ...takze uz si me tam pamatujou...kdysi sem tam skousel krabicky :) ...a tedka mam upe šílenou chut ozkouset toho LP ale nevim jak navázat kontakt :)...moch bych se zeptat treba na drevo, i kdyz to vim moc dobre xD

Behringer kytara - rádoby Strat, Behringer 15 W, Digitech Rp-5O, trsatka Dunlopy nebo Brain tak O.6-8, struny - po každý jiný :D...ale tedka většinou GOR ...kazda jinak tlusta :D ...
RJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RJ »

Ratass píše:Hech...já mam vyhlidlo Les Paula od Bacha, krásnýho ...asi za 6,5 litru ...a je mi 16 a chodim k nim pravidelně kupovat trsa a struny :) ...
Ty to píšeš jako by to byla holka kterou chceš pozvat na první rande :D
Ratass

Příspěvek od Ratass »

xD

tom86

Příspěvek od tom86 »

jj se zkoušenim mám taky problémy...chodim do Guitarshopu v Brně a ještě jsem se neodvážil ozkoušet LP od Epiphonu na který furt čučim:-)......přijde mě to takový divný když si ji nakonec nekoupim
rasta_blasta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rasta_blasta »

Ratass píše:xD
si tak....
použij starou fintu:

Brej den vinčuju. Měl bych zálusk na nějakýho levnýho lespoulíka. Máte ňáký tak kolem těch 6 tis???

Brej den i tobě usmrkanče. Máme tu toho bacha co tu visí na stěně, je to za 6.5 a je vážně našlapanej vyrovná se bezproblému gibsonce - zkus to nekoupit. Je to mahagóooooooooooon a javóoooooooooooooor.

toš toe slušnýýýýýýýýýýýýý móoooooooožu tam hodit koštovačku na nějakým pořádným ampecu? to víte já mám doma Mrashalla JCM900 tak bych chcel vědět jak to na něm hučííííííííííííí

Tak jo lidi já to dnešním dnem - 24. srpen 2007 balím.... Jste fajn banda a bavilo mě se s vama dohadovat a hodně sem se díky vám dozvěděl... důvody nezveřejním
http://www.youtube.com/watch?v=YRD_-oSJBKI
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

hehe. asi tak. me uplne irituje, jak prodavaci v hudebninach (u nas) prehani o svym zbozi. je me jasny, ze musi delat reklamu, ale kdyz peje o veci, ktera proste nemuze byt takova spicka, uplny ody, tak je to az smesny. ale jinak to mam celkem v poho. zatim sem v obchodech moc nezkousel, ale kdyz sem si vybiral elektroakustiku, tak sem obesel vsecky (2) hudebniny u nas, vyzkousel a nejak moc nesliboval koupi a nakonec sem dalsi den vrazil do jednech a koupil. zadny problem. naprosto se me libil pristup prodavace v guitarshopu v brne. sel sem tam s bratrem na basu. podal nam jakusik levnou ibanezu a nechal me hrat. dokonce me ani necuccel furt za zadama. jo a taky me dost pobavil. jakysi typek tam hral NEM a kurvil to. ten prodavac se bavi s jinym, ze da na dvere napis s pisnemi, ktere se tam nesmi hrat, protoze je slysi furt a jeste k tomu spatne. nakonec sem ho musel zavolat, kdyz sem koncil. nekoupili sme tam, ale spokojenost.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
Lase

Příspěvek od Lase »

No já řek: "Brý den, já si u Vás před měsícem koupil aparát a těď bych k tomu chtěl i novej nástroj" (v překladu - ´sem tu vysolil pěknejch pár tisíc, tak mě nechte chvíli si blbnout jo?´). Vyzkoušel jsem si pět LPček + jedno SG přes kvalitní zesák do sytosti. Kejtru jsem pak pochopitelně koupil z druhý ruky. Zdejší bazare díky hehe.

V podstatě stejný jak s těma strunama.. tim že člověk udělá kšeft, stává se zákazníkem a tak nějak přestává bejt vetřelcem.

Ale zrovna ten kluk co mi to zapojoval nevypadal jako nějakej pitomec co se tváří že ho každej jen votravuje a myslim že v takovejch případech se klidně dá prostě jen slušně požádat...
Jako se všim... záleží na lidech.
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *Twisted.Brother* »

To mi pripomina jeden serial co jsem videl na HBO borka prisla do obchodu s jogurtama ..byli tam ochutnavky ta baba ochutnavala vsechny druhy aspon 5x sichni byli na ni nas*ani a pak jen rekla "víte co?Uz nemam hlad" : :P
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“