Kytara do 20, čistý i zkreslený zvuk

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

mně taky.... trakovej telecaster 52, sedřenej... ach krása. Kdybych mohl mít za stejný prachy uplně stejně se chovající kytaru starší ohranu (poničenou) a novou trak beru tu ohranou (abych vypadal jako vintageman :lol: )
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

turbo_MaCk píše:mně taky.... trakovej telecaster 52, sedřenej... ach krása. Kdybych mohl mít za stejný prachy uplně stejně se chovající kytaru starší ohranu (poničenou) a novou trak beru tu ohranou (abych vypadal jako vintageman :lol: )
ok tak ja ti tu moji affinity za 4800 prodam :lol:
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

qwer píše:ok tak ja ti tu moji affinity za 4800 prodam :lol:
bych bral radši než nový... navíc máš ještě indonesiu :wink:
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

turbo_MaCk píše:
qwer píše:ok tak ja ti tu moji affinity za 4800 prodam :lol:
bych bral radši než nový... navíc máš ještě indonesiu :wink:
nene china. a rok 2002 je to na 100%
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

Tak já se vrátím ke svému tematu;)
Jen chci říct, že to nakonec dopadlo zase uplně jinak, jak už to bývá...stal jsem se spokojeným majitelem nového Fenderu American Standard Stratocasteru, barvy Olympic white...neuvěřitelně dobrá koupě - 19 000,- jen kvůli malému šřámu na spodní straně, kvůli kterému je neprodejná v obchodu...nádhera, nový US strat za 2/3 ceny, to je lahoda.)
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

takovyhle stastlivce bych strilel :D meli by to co nejdriv uzakonit :D tak at pekne hraje :)
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

že ty ze všeho vyndeš jako výtěz....
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

jo, toho jsem viděl na bazaru, hned jsem si na tebe vzpomněl :-) spokojenost?
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

podívej..vidíš v tom něco, jako souboj? dyt je to přece nesmysl.)byl inzerát na bazaru, mohla si to koupit spousta jinejch lidí...
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

Dark Axel píše:jo, toho jsem viděl na bazaru, hned jsem si na tebe vzpomněl :-) spokojenost?
naprostá! :P je to skvělá kytara, úžasná radost ze hraní.)
Jack/J
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jack/J »

Maples píše:
Dark Axel píše:jo, toho jsem viděl na bazaru, hned jsem si na tebe vzpomněl :-) spokojenost?
naprostá! :P je to skvělá kytara, úžasná radost ze hraní.)
vetsi nez s PRSkem?
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

to zase nemůžu říct, tady hraje velkou roli, že to je poprvý, co jsem si pořádně zahrál na strata, se svým aparátem (kterej je eště k tomu na takovou kytaru dělanej, tak si s tim dobře rozumí), v klidu a v pokoji.)pěkně jsem se v něm pohrabal, dal si tam nový struny a uzpůsobil si tu kytaru sobě, což je taky důležitý...PRS je daleko variabilnější, když chci hrát tvrdou hudbu, vezmi si ji, na hladký čistý tony taky, ale ten Fender se podle mě víc hodí na cvičení, člověk se do něj musí opřít, aby mu dal to, co od něj očekává...ten sólovej zvuk je taky jedinečnej...takže bych nevyvyšoval jednu kytaru nad druhou, oni věděj, proč dělaj tolik typů;)
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

zkusil jsi Strata i s BelAirem, nebo už ho vůbec nepoužíváš? :-)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

to víš že používám, ale mám ho ve zkušebně ve škole, kam se ted už nedostanu, až po prázdninách, takže potom to určitě vyzkouším i na něm...určitě bude s Fenderem hrát líp, než s SG nebo PRS 8)
Marko007

Příspěvek od Marko007 »

Maples píše:Tak já se vrátím ke svému tematu;)
Jen chci říct, že to nakonec dopadlo zase uplně jinak, jak už to bývá...stal jsem se spokojeným majitelem nového Fenderu American Standard Stratocasteru, barvy Olympic white...neuvěřitelně dobrá koupě - 19 000,- jen kvůli malému šřámu na spodní straně, kvůli kterému je neprodejná v obchodu...nádhera, nový US strat za 2/3 ceny, to je lahoda.)
blahopřeju výborná koupě škoda že sem neměl 19 táců :cry:
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

resil se tady Fender Stratocaster Little Ash. nemate moznost ho porovnat se Squierama Vintage Modified? hlavne jde o drevo, snimace pripadne muzou jit jiny do toho Squiera.
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

framikoin píše:resil se tady Fender Stratocaster Little Ash. nemate moznost ho porovnat se Squierama Vintage Modified? hlavne jde o drevo, snimace pripadne muzou jit jiny do toho Squiera.
V tom vintage modified je to indycky cedr nebo co. Já na to teda nehrál ale myslím, že se to moc nevyplatí. To bych raděi vzal toho lite-ash za 12 a máš v tom i SD snímače. Nebo je ještě jedna možnost, zkusit tu deluxe verzi od Squieru, ta by měla být z olše a dá se sehnat myslím za 7 (možná kecám).
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

Smrťokvítek píše:
framikoin píše:resil se tady Fender Stratocaster Little Ash. nemate moznost ho porovnat se Squierama Vintage Modified? hlavne jde o drevo, snimace pripadne muzou jit jiny do toho Squiera.
V tom vintage modified je to indycky cedr nebo co. Já na to teda nehrál ale myslím, že se to moc nevyplatí. To bych raděi vzal toho lite-ash za 12 a máš v tom i SD snímače. Nebo je ještě jedna možnost, zkusit tu deluxe verzi od Squieru, ta by měla být z olše a dá se sehnat myslím za 7 (možná kecám).
lite ash uz stoji jen 12? tak to abych si udelal radost :) kde je za 12?
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

myslim, ze Thomann ho za zhruba tolik prodava.
EDIT: 479 euro
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

framikoin píše:myslim, ze Thomann ho za zhruba tolik prodava.
EDIT: 479 euro
dikas, u thomannu u jsem dlouho nebyl.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“