Nebo můžeš poskytnout know-how a navrhnout konkrétní lepidlo a přesný postup, určitě si rádi rozšíříme obzory
kytary VINTAGE
Pravidla fóra
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: kytary VINTAGE
Pokud jsi četl pořádně, tak jej nepotřebuje přilepit, jen zajistit proti drnčení. Spíš zvládne tuto opravu sekunďákem (které má většinou každý někde po ruce), než pracovat s lepidly technologicky náročnými na přípravu, manipulaci a nevím co ještě, když s nima nejspíš nikdy nedělal. Já měl třeba jednou doma dvousložkové epoxidové lepidlo a nemohl jsem zanic přijít na to, jak to udělat, aby to lepilo. Akorát jsem si tím vše oblemstal a výsledek žádný.
Nebo můžeš poskytnout know-how a navrhnout konkrétní lepidlo a přesný postup, určitě si rádi rozšíříme obzory
.
Dvousložková lepidla mi cizí nejsou,jen nevím,jak bych ho při jeho hustotě dostal do motýlku,ten je jen uvolněný,sundat nejde.Takže připadá v úvahu jen něco hodně řídkého co do něj zateče.Jestli máš tip na nějaké lepidlo tak sem s ním.
Nemůžeš tu čepičku normálně urvat, kápnout do dírky turbolep od číňana a prostě to nasadit/zalepit zpátky? 
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Řekl bych,že je ten kolík rozplacnutý,jinak by ten motýlek už upadl.Jak píšu,je to slyšet jen na sucho,tak to buď přestanu řešit,nebo tam nakapu sekunďák.
Hola,drnčí to proto, že je povolený ozubený kolečko na osičce. mechaniku odšroubovat, kleščema rozlousknout, pak si najít na netu, jak vypadá originál od gibsona. najít 7 rozdílů, kde to číňani ojebali (vlastně jeden hlavní -podložku mezi ozubem a osičkou), dokutit, pořídně+ dotáhnout, složit, přišroubovat a pak si libovat, že už to nedrnčí:-)
jenyceg píše:Hola,drnčí to proto, že je povolený ozubený kolečko na osičce. mechaniku odšroubovat, kleščema rozlousknout, pak si najít na netu, jak vypadá originál od gibsona. najít 7 rozdílů, kde to číňani ojebali (vlastně jeden hlavní -podložku mezi ozubem a osičkou), dokutit, pořídně+ dotáhnout, složit, přišroubovat a pak si libovat, že už to nedrnčí:-)
Fajn rada, ale teď teprve standavfr ocení můj a Hendrekův návrh
Jinak jestli to drnčí jen na sucho, tak máš asi potichu kombo
raději už nic nepíšu. su na dovolené, připojení je tu naprd a zobrazuje mi to 1-2 poslední komentáře, na který reaguju...
Počkej, to neber nijak zle. Byl to jen vtip, protože tazatel nechtěl ani měnit mechaniku, pomalu ani kolík zakápnout vteřiňákem a ty mu navrhneš celou mechaniku sundat, rozebrat, zručně opravit a pak ji tam vrátit
. Tvá rada je zajímavá, možná by byla zajímavější s nějakou fotodokumentací
, ale tady asi nepadne na úrodnou půdu. Užij si dovolenou.
To víš,bydlím v bytovce a brnkám si doma,tak to moc solit nemůžu
.
Zakapnout sekundakem a nevymyslet blbosti
dela to spostu vintage kytar, ne-li vetsina. Resil jsem to kdysi na krame na brigade skoro furt.
Odesláno z mého SM-G800F pomocí Tapatalk
Odesláno z mého SM-G800F pomocí Tapatalk