Jistota
Pravidla fóra
-
MetalistaHC
Jistota
Ahoj umite hrat na jistotu? nechapu treba solisty jak pri koncertech to vsechno hned davaj
zaujalo mě to :-O ale jaksi to nechápu :-O
myslíš to tak, jakože jestli umíme hrát, a jestli stoprocentně víme co hrajeme, a že to hrajeme dobře?? :-O pokud jo, tak teda:
ano 90% věcí co hraju, tak hraju na jistotu....... protože než něco opravdu zahraju tak se to umorně učím abych to zahrál, bohužel několik věcí znám tak že musím pustit guitar pro, a zahraju to jen podle GP, ale to je tím že jsem línej pamatovat si ty spousty tonu, např. v poslední době si nemužu zapamatovat solo v dont speak od no doubt.....
myslíš to tak, jakože jestli umíme hrát, a jestli stoprocentně víme co hrajeme, a že to hrajeme dobře?? :-O pokud jo, tak teda:
ano 90% věcí co hraju, tak hraju na jistotu....... protože než něco opravdu zahraju tak se to umorně učím abych to zahrál, bohužel několik věcí znám tak že musím pustit guitar pro, a zahraju to jen podle GP, ale to je tím že jsem línej pamatovat si ty spousty tonu, např. v poslední době si nemužu zapamatovat solo v dont speak od no doubt.....
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
- Skipper
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
- Kontaktovat uživatele:
Přesně takrasomaso píše:stále se to učím v průběhu hraní
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
- framikoin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jistota
oni to nedavaji HNEDMetalistaHC píše:Ahoj umite hrat na jistotu? nechapu treba solisty jak pri koncertech to vsechno hned davaj
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
- DJmanasek
- Rádce
- Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
- Kontaktovat uživatele:
Já třeba NE. Vím, v jaké stupnici hraju, vím intervaly, ale nevím přesně tóny. Ale vím, kam nemám šahat, aby to neznělo blbě
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

Pokud člověk hraje nějakou dobu(nebo krátkou, ale cvičí 10 hodin denně:D ), tak by měl bez problému mít jistotu i v improvizaci. Jinak jistota v cvičených skladbách by měla být samozřejmostí, jinak z toho hraní nic nemá, přemýšlet furt co mám zmáčknout je o ničem...
Ibanez RG370DX
Digitech RP250
Crate FW120/212
GuitarRig Mobile
Digitech RP250
Crate FW120/212
GuitarRig Mobile