Seymour Duncan AHB1 Blackouts Set

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
Alesh
Kontaktovat uživatele:

Seymour Duncan AHB1 Blackouts Set

Příspěvek od Alesh »

Tak se mi pomalu ale jistě blíží osmnácté narozeniny a začal jsem přemýšlet co bych si tak mohl přát.
Kytara jedrahá, kombo také a anvíc jsem se svým zatím spokojen, ale tak napadly mě aspoń snímače. Mám Jackson JS30RR s původníma snímačema Jackson, né že by hrály špatně, ale myslím si že s novýmy by se z toho dalo vytáhnout víc. S kytarou jsem spokojen, hraje se mi na ní krásně takže tu bych zatím právě ani moc nechtěl měnit. Hraju hlavně tvrdší styly jako metal a tak takže čistý kanál používám mininálně, proto mě po pročtení monha diskuzí padly do oka aktivní snímače Seymour Duncan Blackouts. Máte s nimi nekdo nějaké zkušenosti? nebo co si o nich myslíte?
http://www.musiccenter.cz/SEYMOUR%20DUN ... í/:3:31910
romcx75
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romcx75 »

na tyhle jsem taky zvědavej. Jestli je koupíš, tak poreferuj. ;)

http://www.bandzone.cz/beastart

kytara: Schecter Damien 6
AMP: Rockwell Red trip Duo 120w
Box: 412 , 2xV30, 2xG12T-75
Mooer Reecho
Peťan V.

Příspěvek od Peťan V. »

Tak nikdo nereferuje, tak abych to zachraňoval :wink:

Blackouty jsem instnul do Jacksona Kelly místo pasivních designed šméček.

Mají dost silný výstup přímo určeno pro pořádnej masakr, ale když se stáhne volume, tak na krkáč se dá zahrát i pěkně čiště s notnou dávkou dinamiky. Oproti EMG81 je kobylkovej Blackout hutnější, víc ve spodkách a není tak uječenej.
¤ Vlček EXP ¤ Vlček Setius ¤ Vlček Duvell ¤ ESP Eclipse II ¤ ESP M-II ¤ Gibson Studio 2018 ¤ LTD MH-1001NT ¤ Jolana Diamant I ¤ Cort A4 Plus FMMH ¤ Harley Benton MB-4 ¤ Line6 Helix LT ¤ Dunlop Cry Baby DB01 ¤ Line6 Relay ¤
DirX

Re:

Příspěvek od DirX »

Peťan V. píše:Tak nikdo nereferuje, tak abych to zachraňoval :wink:

Blackouty jsem instnul do Jacksona Kelly místo pasivních designed šméček.

Mají dost silný výstup přímo určeno pro pořádnej masakr, ale když se stáhne volume, tak na krkáč se dá zahrát i pěkně čiště s notnou dávkou dinamiky. Oproti EMG81 je kobylkovej Blackout hutnější, víc ve spodkách a není tak uječenej.
Já sem ho měl na sedmě a řeknu vám, že to s kytary za 8tis udělalo naprostého zabijáka!Sice je to obrovský žrout baterek ale myslím si že ta investice opravdu vyplatí a hodně to vyzdvihne kvality aparátu! Takže pro toho kdo chce metalový náhul a zároveň konkrétnoust tak at bere blackouts!!!!
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Fractal Audio - Axe-Fx ULTRA už brzooo!!!
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“