Tak se mi pomalu ale jistě blíží osmnácté narozeniny a začal jsem přemýšlet co bych si tak mohl přát.
Kytara jedrahá, kombo také a anvíc jsem se svým zatím spokojen, ale tak napadly mě aspoń snímače. Mám Jackson JS30RR s původníma snímačema Jackson, né že by hrály špatně, ale myslím si že s novýmy by se z toho dalo vytáhnout víc. S kytarou jsem spokojen, hraje se mi na ní krásně takže tu bych zatím právě ani moc nechtěl měnit. Hraju hlavně tvrdší styly jako metal a tak takže čistý kanál používám mininálně, proto mě po pročtení monha diskuzí padly do oka aktivní snímače Seymour Duncan Blackouts. Máte s nimi nekdo nějaké zkušenosti? nebo co si o nich myslíte?
http://www.musiccenter.cz/SEYMOUR%20DUN ... í/:3:31910
Seymour Duncan AHB1 Blackouts Set
Pravidla fóra
na tyhle jsem taky zvědavej. Jestli je koupíš, tak poreferuj. 
http://www.bandzone.cz/beastart
kytara: Schecter Damien 6
AMP: Rockwell Red trip Duo 120w
Box: 412 , 2xV30, 2xG12T-75
Mooer Reecho
Tak nikdo nereferuje, tak abych to zachraňoval
Blackouty jsem instnul do Jacksona Kelly místo pasivních designed šméček.
Mají dost silný výstup přímo určeno pro pořádnej masakr, ale když se stáhne volume, tak na krkáč se dá zahrát i pěkně čiště s notnou dávkou dinamiky. Oproti EMG81 je kobylkovej Blackout hutnější, víc ve spodkách a není tak uječenej.
Mají dost silný výstup přímo určeno pro pořádnej masakr, ale když se stáhne volume, tak na krkáč se dá zahrát i pěkně čiště s notnou dávkou dinamiky. Oproti EMG81 je kobylkovej Blackout hutnější, víc ve spodkách a není tak uječenej.
¤ Vlček EXP ¤ Vlček Setius ¤ Vlček Duvell ¤ ESP Eclipse II ¤ ESP M-II ¤ Gibson Studio 2018 ¤ LTD MH-1001NT ¤ Jolana Diamant I ¤ Cort A4 Plus FMMH ¤ Harley Benton MB-4 ¤ Line6 Helix LT ¤ Dunlop Cry Baby DB01 ¤ Line6 Relay ¤
Re:
Já sem ho měl na sedmě a řeknu vám, že to s kytary za 8tis udělalo naprostého zabijáka!Sice je to obrovský žrout baterek ale myslím si že ta investice opravdu vyplatí a hodně to vyzdvihne kvality aparátu! Takže pro toho kdo chce metalový náhul a zároveň konkrétnoust tak at bere blackouts!!!!Peťan V. píše:Tak nikdo nereferuje, tak abych to zachraňoval![]()
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Fractal Audio - Axe-Fx ULTRA už brzooo!!!
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Fractal Audio - Axe-Fx ULTRA už brzooo!!!