program na odstranění stop nástrojů z mp3

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
fishiee

program na odstranění stop nástrojů z mp3

Příspěvek od fishiee »

čau, nevíte o nějakém programu který umožňuje lehce separovat (vyjmout/odebrat) např. bubny, vokály, kytaru z jakékoliv mp3 ?

Pokud ano, jméno nebo link prosím :)

díky

Kluku zlobivá, co lím udělat nadpis?! :roll: - Nero
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Re: program

Příspěvek od pupack »

fishiee píše:čau, nevíte o nějakém programu který umožňuje lehce separovat (vyjmout/odebrat) např. bubny, vokály, kytaru z jakékoliv mp3 ?

Pokud ano, jméno nebo link prosím :)

díky
tak to bohuže právě tak lehce resp. defacto vůbec skoro nejde... to by byl jinak ráj. Proto musíš na netu hledat tkzv. backing track kde uz jsou treba kytary vyjmutý.. je to zrejme celkem slozity proces (teda pokud nejsou v nahravce bud vlevo nebo vpravo) ... jinak firma vox ted vyvynula zarizeni ktery to co popisujes umi viz http://kytary.cz/vox-jamvox-nastroj-pro ... ru/102400/ ale stoji to kolem 6ti klacků :)
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
martinnik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martinnik »

Zdravíčko, jak praví PUPACK, škoda že takovej program není, byl by to asi jak vyhrát milion. Naštěstí jsou backing track a dá se něco složit v jiných prográmkách, ale je to zdlouhavé..
Lovu backing tracks zdar.
C.Giant strat, Epi Explorer Korina 58, Yamaha FG 750S, Epi Les Paul Custom Alpine White,
Korg AX1500G, AX3000G,
Laney LC50-II, Vox AC15CC1
Alesh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alesh »

kdysi jsem narazil na stránku kde byly tyhle tracky nahraný a byly ta zdarma ke stažen, možnás em na to narazil tady, bylo jich tam docela dost, ale nějak se mi ztratil odkaz, nemáte ho někdo?
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Hledej na foru backing tracks, někdo to sem házel.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

nemohly by ste niekto hoit nejaku stranku na pesnicky kde neni basa???ja zhanam stale take pesnicky od Red Hot Chili Peppers kde neni basa ale doteraz som nasel iba pesnicky kde neni gitara :(
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

BUDAJ-31 píše:nemohly by ste niekto hoit nejaku stranku na pesnicky kde neni basa???ja zhanam stale take pesnicky od Red Hot Chili Peppers kde neni basa ale doteraz som nasel iba pesnicky kde neni gitara :(
tak se zeptej v sekci Baskytara ;)
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Alesh píše:kdysi jsem narazil na stránku kde byly tyhle tracky nahraný a byly ta zdarma ke stažen, možnás em na to narazil tady, bylo jich tam docela dost, ale nějak se mi ztratil odkaz, nemáte ho někdo?
http://www.guitarbt.com http://www.guitarbackingtrack.com tam jich mas hafo...
Alesh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alesh »

Nero píše:Hledej na foru backing tracks, někdo to sem házel.
no právě že hledám hledám a nemůžu to nikde najít tak jsem to napsal sem jestli někdo neví kde to je

EDIT: už jsem to našel
Naposledy upravil(a) Alesh dne 23.10.2008 20:07, celkem upraveno 1 x.
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

pupack píše:
BUDAJ-31 píše:nemohly by ste niekto hoit nejaku stranku na pesnicky kde neni basa???ja zhanam stale take pesnicky od Red Hot Chili Peppers kde neni basa ale doteraz som nasel iba pesnicky kde neni gitara :(
ale ved...tam som sa pital a nechce sa mi furt vsade vipisovat :( ...
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

BUDAJ-31 píše:
pupack píše:
ale ved...tam som sa pital a nechce sa mi furt vsade vipisovat :( ...
nojooo na tu basu toho moc nebude nooo leda jeste treba se poptat na http://forum.muziker.sk/viewforum.php?f=12 kdybych o neco zavadil vzpomenu si na tebe a dam vedet!
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

tam som sa tez pital a zatal nic..inak dik
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Vim že lidi co vyráběj backing tracky si to třeba složej v guitar pro a exportujou to do midi. Všechny stopy co udělaj - tzn. bicí, kytary a bassu, popřípadě ještě něco. Pak to projedou nějakym programem kterej je z midi stop schopnej udělat zvuk těch nástrojů, ale nevim jak se to jmenuje. Zkuste se zaregistrovat na www.guitarbt.com a projít si tam fórum, je tam někde topic o tom jak je vyrobit. Je to tak složitý že sem dočet asi jeden odstavec a řek si že bude lepší když počkám až to někdo vyrobí za mě, nebo až naprší a uschne. :lol:
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Kacis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kacis »

rasomaso píše:Vim že lidi co vyráběj backing tracky si to třeba složej v guitar pro a exportujou to do midi. Všechny stopy co udělaj - tzn. bicí, kytary a bassu, popřípadě ještě něco. Pak to projedou nějakym programem kterej je z midi stop schopnej udělat zvuk těch nástrojů, ale nevim jak se to jmenuje. Zkuste se zaregistrovat na www.guitarbt.com a projít si tam fórum, je tam někde topic o tom jak je vyrobit. Je to tak složitý že sem dočet asi jeden odstavec a řek si že bude lepší když počkám až to někdo vyrobí za mě, nebo až naprší a uschne. :lol:
Moc dobrej anglictinar nejsem, takze by to chtelo nekoho kdo by to napr. prelozil a hodil nekam sem :-) Ale ja jsem mel vzdy za to ze backing tracky se nahraje normal song nekde ve studilu a pres ten mixak se jen smaze stopa co jde z kytary... Teda to je muj nazor ze to tak funguje.
Jednou mi naši řekli, ať pořád nehraju na kytaru a jdu se učit do školy. Ale já jim na to řekl: "Nejdřív práce a pak zábava."

Kytara: Fokus J-150S BL
Kombo: Johnson JA-T15-R
A nějakej ten kabel a trsatka, stojan atd...
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Jn tak to asi taky může fungovat, řek bych že bude víc druhů backingů. To co říkáš budou asi většinou takový ty luxusnější se zpěvem a všema těma originálníma zvukama. Ale některý mi přijdou jasně vygenerovaný nějakym programem... :)
Jinak taky jsou prej některý tracky na netu nějak vytáhnutý z takovejch těch kytarovejch her jako Guitar Hero a podobně...
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Kacis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kacis »

rasomaso píše:Vim že lidi co vyráběj backing tracky si to třeba složej v guitar pro a exportujou to do midi. Všechny stopy co udělaj - tzn. bicí, kytary a bassu, popřípadě ještě něco. Pak to projedou nějakym programem kterej je z midi stop schopnej udělat zvuk těch nástrojů, ale nevim jak se to jmenuje.
NVubec by nebylo na škodu zjistit jak to jde bohuzel nejsem dobrej anglictinar tak prosim nejake anglictinare aby se na nejakych zahranicnich webech koukli :-) Dekuji
Jednou mi naši řekli, ať pořád nehraju na kytaru a jdu se učit do školy. Ale já jim na to řekl: "Nejdřív práce a pak zábava."

Kytara: Fokus J-150S BL
Kombo: Johnson JA-T15-R
A nějakej ten kabel a trsatka, stojan atd...
lipo

Příspěvek od lipo »

http://www.youtube.com/watch?v=jhFauuk3fSA
to je třeba One od Metalliky bez kytar....ale jak to kdo udělal (nebo jestli rovnou Metallika) a s jakym programem to nevim.....vim že by se to hodilo u každýho songu na všechny nástroje
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“