Zdravím,
potřeboval bych pomoci s výběrem nějakého malého kombíčka, výkonem takovejch 20-30w. OVŠEM je pro mě velmi důležitá HMOTNOST - budu ho totiž potřebovat několikrát týdně přenášet (a to stylem na jednom rameni bágl, na druhým basa a v náručí kombo). Proto se mi velmi líbil Ibanez sw20 (9kg) - ale pak jsem se o něm dočetl, že dost silně chrčí.
Proto bych se chtěl zeptat: Máte někdo s tímto kombem zkušenosti, je ten hukot opravdu tak hroznej? Popř. jaké jiné kombo byste doporučili?
Kombíčko na cvičení - Ibanez sw20?
Pravidla fóra
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Neznám konkrétně SW20, ale pár metrů ode mě leží SW65 a musím tuhle řadu pochválit. Nemyslím si, že by mezi verzé 20 a 65 byl nějaký velký zvukový rozdíl, takže bych se toho nebál.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Tak moje SW 65 leží sice ode mě o kousek dál a to ve zkušebně, ale rozhodně jsem s tímhle kombem maximálně spokojenej. Hrávám na to i doma naprosto v pohodě.
Taky nemám zkušenost s tou dvacítkou, ale předpokládal bych, že v tom nebudou velké rozdíly.
Taky nemám zkušenost s tou dvacítkou, ale předpokládal bych, že v tom nebudou velké rozdíly.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801