Váš názor na EPIPHONE - EM-2 Custom FX Prophecy

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
arnytomas

Váš názor na EPIPHONE - EM-2 Custom FX Prophecy

Příspěvek od arnytomas »

Zdravím,copak říkate na tuhle kytaru.uvažuju o ni.origo floyd a aktivka za ty peníze?

http://kytary.cz/epiphone-em-2-custom-f ... 27:0:0:1:0
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

HM original FR...pekny javor jako top...jeste by mohla mit EMG...a byla by dokonala za 7 000,-...ale jinak celkove se mi nelibi... :) ... toto neni muj styl...
LarryColl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LarryColl »

by me zajimalo v cem se na ty kytare tolik usetrilo je totiz podezrele levna vzdyt jen ten FR stoji kolem tech 4000 , ale zase kdyz jsem poslouchal jak lidi chvali SG a LP ty samy edice tak to vypada ze tentokrat se Epi vytahla...
Nepijte vodu... p*caj v ni ryby:)
Epiphone Les Paul Midnight Ebony Ltd. Ed
Bugera 6262 + Crate FW412A
Line6 PODXt Live + Metal Pack
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

co rikam? uz jen ten tvar by me odradil, floyd uz tim tuplem.. pokud to vyuzijes a nevadi ti ze budes mit kytaru seredu.. tak di do toho :)
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Orginál FL a aktivní snímače za 7 000 ??!! Hahahahahaha :lol: Tak ten se podařil.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Alorovec

Příspěvek od Alorovec »

Demilich píše:Orginál FL a aktivní snímače za 7 000 ??!! Hahahahahaha :lol: Tak ten se podařil.
A tys na to snad hral,ze to predem odsuzujes???
homemade precision fretless; Eden E8jr; Martin Darco 105, 085, 070, 050
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Podle mě to není špatné. Ale nezkoušel jsem, nevím...

btw... :lol:

Nechyb---ý---- tady žádné inovační řešení série Prophecy, což přidává těmto nástrojům nezaměnitelný rys.
dlouhovlasac

Příspěvek od dlouhovlasac »

koukájm, že Epi obnovuje starý design.. tenhle tvar mámv katalogu z 1993... jinak se mi líbí, ale nechápu, jak dovedli narvat floyda a aktivná do takovýhle ceny..
LarryColl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LarryColl »

tak ty aktivy bych jeste bral , je to jejich vlastni vyroba takze to je pro ne levny ale ten Floyd... buhvi jestli se jen nekdo nahodou neprepsal...
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

dlouhovlasac píše:koukájm, že Epi obnovuje starý design.. tenhle tvar mámv katalogu z 1993... jinak se mi líbí, ale nechápu, jak dovedli narvat floyda a aktivná do takovýhle ceny..
Asi potřebují trochu naštvat konkurenci... I když příjde mi to zvláštní, že to prošlo... Gibson by přece jen rád větší zisk... I když, asi Epiphone z toho moc nemá...
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

ta kejtra se mi take libi..peknej tvar
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
mrkendy

Příspěvek od mrkendy »

To je jednoduchy, nevim cemu se divite... Vy si vazne myslite, ze Epiphone kupuje toho origo Floyda za 5 tisic? Oni to berou ve velkym placnu za desetinu ceny, za kterou se prodava samotnej floyd v krame. Stejne tak Cort dava na svoje kytary EMG za "babku" a Vintage dava zase hardware wilkinson... A ty firmy to davaj takhle za levno proto, ze je pro ne lepsi udelat zakazku na 1o ooo tremol za 5oo Kc, nez to prodavat po par kusech kytararum za 5 tisic.. Firma prosperuje, zamestnava lidi, tocej se penize..
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

mrkendy:presne tak
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Demilich

Příspěvek od Demilich »

mrkendy píše:To je jednoduchy, nevim cemu se divite... Vy si vazne myslite, ze Epiphone kupuje toho origo Floyda za 5 tisic? Oni to berou ve velkym placnu za desetinu ceny, za kterou se prodava samotnej floyd v krame. Stejne tak Cort dava na svoje kytary EMG za "babku" a Vintage dava zase hardware wilkinson... A ty firmy to davaj takhle za levno proto, ze je pro ne lepsi udelat zakazku na 1o ooo tremol za 5oo Kc, nez to prodavat po par kusech kytararum za 5 tisic.. Firma prosperuje, zamestnava lidi, tocej se penize..
Fajn :) Proč potom nestojí kytary s aktivníma EMG 81 a 85 a opravdu pravým FL do 10 000? To si teda počkám...
Vidím, že zřejmě nění origo FL jako origo FL (pokud to není přepis).

Shrnutí: Jestli si někdo myslí, že to bude kvalita jako orignální FL a aktivy na kytaře za (střelím) 30 000, tak ať si to klidně myslí dál, utopistů jsou spousty ;-)
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

jasny muze to bejt treba neakej licencovanej srac...ale stejne ostatni vyrobci strasne predrazujou...
LarryColl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LarryColl »

tak to je jasny to mas takhle u vseho akorat jde o to ze proste tohle tremolo by se objevovalo normalne na kytare 2x az 3x drazsi proto v tom hledam nejakou kulisarnu , jasne ze to kupujou levneji ale oni taky chteji vydelat proto si takhle prirazi
mrkendy

Příspěvek od mrkendy »

Demilich píše:
mrkendy píše:To je jednoduchy, nevim cemu se divite... Vy si vazne myslite, ze Epiphone kupuje toho origo Floyda za 5 tisic? Oni to berou ve velkym placnu za desetinu ceny, za kterou se prodava samotnej floyd v krame. Stejne tak Cort dava na svoje kytary EMG za "babku" a Vintage dava zase hardware wilkinson... A ty firmy to davaj takhle za levno proto, ze je pro ne lepsi udelat zakazku na 1o ooo tremol za 5oo Kc, nez to prodavat po par kusech kytararum za 5 tisic.. Firma prosperuje, zamestnava lidi, tocej se penize..
Fajn :) Proč potom nestojí kytary s aktivníma EMG 81 a 85 a opravdu pravým FL do 10 000? To si teda počkám...
Vidím, že zřejmě nění origo FL jako origo FL (pokud to není přepis).

Shrnutí: Jestli si někdo myslí, že to bude kvalita jako orignální FL a aktivy na kytaře za (střelím) 30 000, tak ať si to klidně myslí dál, utopistů jsou spousty ;-)
http://images4.thomann.de/pics/bdb/2089 ... 21_800.jpg
http://www.epiphone.com/press/PROPH_EM2CstFX-ME.jpg
( http://www.epiphone.com/press/new2008.html )

Jestli najdes rozdil mas u me pivo :)
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Držel jsem v ruce obě varianty těch EM (a samozřejmě na ně hrál) a za ty prachy to jsou překvapivě zajímavé kytary. Jak zpracováním, tak zvukem.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Tyvoe takový stěr, OK !!
Přestávám opravdu tu cenovou politiku chápat, tyhle kytary asi montujou děcka v číně s kulometem u hlavy zadarmo jinak nevím... Proč prostě stojí jiná značka se stejným osazením třeba 20 000 a proč zrovna firma jako Epi udělala takhle levné kejtry, nechcou vydělat????!!!!!!
Svět sa v perdel obracá
LarryColl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LarryColl »

mozna se Gibsonu nelibi kolik je na poli levnych kytar konkurentu a tak se snazi s tim pres Epi neco udelat:-D my hraci muzeme byt jen radi... ale preci jen mi prijde ze na tehle kytarach se moc vydelavat asi nebude...
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“