Ibanez S-670

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
arnytomas

Ibanez S-670

Příspěvek od arnytomas »

Ahoj,chtěl bych znát váš názor na tuhle kytaru.Líbí se mi ale s ibanez nemám zkušenost.Muj styl a vysněnej zvuk (Gravedigger,Rage a pod):)Ale občas bych si chtěl hodit solíčko třeba nějakýho Satrianiho a podobně.Doufám,že poradíte dík.Tady je odkaz.

http://kytary.cz/ibanez-s-670fm/95822/?SE727:0:0:1:0
necross
Bandzone: saphet

Příspěvek od necross »

hele kajtra pěkná ale za ty peníze co bys do toho chtěl nacpat to bys už na bazáči sehnal nějakou prestige model. např. Ted jsem zrovka koukal a pár jsem jich našel co by stáli za to. jinak to s je pěkná kytarka ale nalíbí se mi ten výstup jack
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
freelancer02

Příspěvek od freelancer02 »

Já mám doma S-470, což je více-méně to samý, až na top z fládrovanýho javoru.. Ta S-470 mi přijde fakt dobrá, ale platil jsem za ní okolo 13 000, je otázka jestli se vyplatí kupovat si o tolik dražší(cca 3000), ale takřka stejnou.... A opět může přijít ohraná rada, našetři a kup lepší(to bychom mohli šetřit donekonečna, co? :D ), ale myslim ze takova RG 1570 by nebyla vubec marná :wink: Má už jiný snímače, než maj ty "eskový", je z jinýho dřeva, hmatnik je taky jinak delanej a je u toho pevnej futrál, kterej by jsi stejně asi kupoval... Mrkni na ni :wink:
edit: pridan link
http://kytary.cz/ibanez-rg-1570/82603/?SE4822:0:0:1:0
Epiphone LP Custom, Marshall DSL40 + nějaké blbosti kolem
necross

Příspěvek od necross »

taky tu jde o ten wizzard krk. někomu nemusí vyhovovat (jako třeba mě) měl jsem rg 2550 a musel jsem jí prodat protože se mi na to blbě hrálo.
Taky v tom článku že rg byla představena v roce 87 ale moje rg je 86 výroba ale jestli přišlo na trh až 87 :?:
Marshall
freelancer02

Příspěvek od freelancer02 »

krk je taky wizard, ale RG1570 ma dve orechovy vyztuhy.. Mne teda plne vyhovuje a hraje se mi na nej pohodlne.. to je potreba zkusit co komu padne do ruky..
K tomu roku, v tom Ti neporadím, takovej pamětník nejsem :)
Epiphone LP Custom, Marshall DSL40 + nějaké blbosti kolem
necross

Příspěvek od necross »

jo to rg 2550e gk taky mělo 2 ořech výztuhy. já mám hold malý ruce tak mmusím mít malej krk. jinak tu s ibanu jsem testoval a můžu říct že se mi na ní hrálo příjemně
Marshall
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

necross píše:taky tu jde o ten wizzard krk. někomu nemusí vyhovovat (jako třeba mě) měl jsem rg 2550 a musel jsem jí prodat protože se mi na to blbě hrálo.
Taky v tom článku že rg byla představena v roce 87 ale moje rg je 86 výroba ale jestli přišlo na trh až 87 :?:
Ten článek jsem psal já. V mnoha zdrojích jsem našel rok 1987, např. http://en.wikipedia.org/wiki/Ibanez_RG (anglické wiki vcelku věřím). Jestli koukám na tvůj podpis dobře, tak RG530 je spíš ještě ze starší série Roadstar II, která je přece jen od RG (Roadstar Guitar) lehce odlišná - RG530 - http://www.elderly.com/items/30U-9218.htm RG550, jedna z prvních RGček - http://farm1.static.flickr.com/179/4305 ... 0edb_o.jpg

K tématu - ta 670 je velmi slušná kytara, párkrát jsem ji měl možnost držet v ruce na delší dobu a líbila se mi. Samozřejmě, nemusí sednout každému...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
necross

Příspěvek od necross »

asi to tak bude ta starší řada. ale koukám že zakladatel tématu s námi nekomunikuje moc :?:
Marshall
selmer1967

Příspěvek od selmer1967 »

Ibanezáci nazdar. také jsem měl před lety S470, byla velmi lehká, pohodlná, výborný krk, kvalitní zpracování, ale bez jisté zvukové vyhraněnosti, jestli mi rozumíte. Pro někoho to může být zápor, pro někoho klad :wink: . Ale možná to bylo jen orig. snímači, které nebyly nic moc extra. Nevím...Ale ta S670 je moc pěkná.
Fender American Standard 96' (Lollar, Bare Knuckle, DiMarzio), Gibson Traditionall 16' HP, Crafter Ovation, Diezel Einstein, Engl 412PRO G12M, Fender HotRod lll (Celestion G12M 65), Mesa Boogie V Twin, Cry Baby 95q, Blackstar, MXR, Mooer, aj.

Www.grog.cz
Manatees
...a další

... i pauzy hrají...
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

ja o té kytaře nic nevím, ale jen mi to nedalo nenapsat že je moc krásná :)
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
P4WELL

Příspěvek od P4WELL »

Krásná je :lol: , náš zpěvák ji má taky, tak že jsem se s ní párkrát pomazlil... Zvuk je dřeva je fajn a vůbec bych se nebál zainvestovat do lepších snímačů.
arnytomas

Příspěvek od arnytomas »

ahoj,díky zan odpovědi,jak jsem předeslal nemám s ibanez zkušenosti,proto díky za postřehy a jen byx mě ještě zajímalo jak hrajou tytro snímače,jesli mají dost basů,nyní hraju aktivní set emg 81,85.a tuhle kytarku bych chtěl jako záložní,až došetřím.Ale jen jesli je dost universální na sola, i na težký hutný riffy.O to mi hlavnš jde,vizuálně je nádherná,Ibanez jsem chtěl vždycky:))dík
necross

Příspěvek od necross »

no nevím nemám s nimi moc zkušeností. taky mám na jacksoně aktivní emg81 85 a na ibaneze mám ještě origo snímače 2 hb který jdou rozepnout na singly. tak přinejhorším vyměníš snímače. někdo říka že jsou dobrý ale myslím že jako druhá kytara budou dostačující. ale v případně je můžeš vyměnit. takovy dimarzia norton a paf pro by nebyli zcela nevhodný
Marshall
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“