Fender Jaguar
Pravidla fóra
-
BUDAJ-31
Fender Jaguar
dost by ma zauimalo nieco onej ak niekto zvas ma snou skusenosti alebo hral.zaima ma elektronika a hardware nanej ako mechanizmy (ci sa nerozladuju) kobylka a nvm...dopredu dik prispievajucim 
jo mě by třeba zajímalo na co (jestli vůbec na něco) jsou ty páčky nebo čudlíky na tom pickguardu...
*bass >>> Squier Vintage Modified Jazz Bass
*komb >>> Line6 LowDown Studio 110
*cable >>> Adam Hall
*case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B)
*stand >>> Warwick RS20800 B
*strings >>> Hartke HSB440
*effects pedal >>> Zoom B2
--------------------------------------
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
*cable >>> Adam Hall
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
-
BUDAJ-31
takze..ten prvy plesok kde su 2 potaky a vstup na kombo je na volume a druhy na tone...ten plesok co je pod strunamy kde su 3 spinace je prvy na prvy snimac na paralelni alebo seriove pripojeni , drhy cudlik je na druhy snimac na paralelny alebo seriovy xpripojeni a treti je uz nvm nejaky prepinac to som zabudol:D:..a ten plesok co je hore kde su 2 kolecka a jeden cudlik je prve kolecko na basy,druhe na vysky a ten gombik je prepinac na aktivku a pasivku
hmm... začíná se mi to líbit...jen nevím jestli to není moc překombinované... já bych bral i nějakou ořezanější verzi...třeba jen pasivku...
*bass >>> Squier Vintage Modified Jazz Bass
*cable >>> Adam Hall
*cable >>> Adam Hall
Ja myslim, ze to prekombinovany nebude. Je to vyrobeny v japonsku, jestli se nemylim a tam se delaji kvalitni kousky. Amici hrajou na 30 let stary jaguarovy kytary...naopak volba aktivu a pasivu podle me muze byt dost dobra zalezitost. Ale zkousel jsem toho fendera nasucho a zadnej zazrak. Je znat, ze je to vyrobene na kytarovem tele, pada to na hlavu a celkove se mi zdala strasne lehka a nasucho moc silny zvuk nemela. Ale zapojit jsem ji nezkousel, treba by me prekvapila. Nevim no, chce to vyzkouset.
homemade precision fretless; Eden E8jr; Martin Darco 105, 085, 070, 050