Bad Cat
Pravidla fóra
Bad Cat
Zdravím,
nemá tady někdo zkušenosti s aparátama Bad Cat? Rád bych si na to někdy zahrál, ale do USA se jen tak nedostanu a německo je ze Severní moravy taky trochu z ruky.
nemá tady někdo zkušenosti s aparátama Bad Cat? Rád bych si na to někdy zahrál, ale do USA se jen tak nedostanu a německo je ze Severní moravy taky trochu z ruky.
Fender telecaster/stratocaster, Marshall JVM 205h, Mesa 2x12, G system, Salva tonewhelle, Salva No.1
Re: Bad Cat
Nazdar hošani,
tak co, máte to někdo tady v našich českých končinách? Vím, že nedávno to bylo na bazaru, nějaká hlava tuším.
tak co, máte to někdo tady v našich českých končinách? Vím, že nedávno to bylo na bazaru, nějaká hlava tuším.
Fender telecaster/stratocaster, Marshall JVM 205h, Mesa 2x12, G system, Salva tonewhelle, Salva No.1
No hrál jsem na BC Classic, ale myslím, že sem napíše třeba něco i jeho majitel, takže to budeš mít z první ruky.
- dayslypper
- Kontaktovat uživatele:
Nachápu, proč tu ještě nemáme distributora v ČR.
To ja zas "chapu" - kdyz nemame ani vlastniho distributora zesaku Orange, coz je mnohem dostupnejsi a znamejsi znacka...dayslypper píše:Nachápu, proč tu ještě nemáme distributora v ČR.
EDIT: LOL, az ted jsem zjistil, ze zakladatel znacky se jmenuje James Heidrich, tak mozna v nasich zemich moc nejsou videt
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Nějaký distributor tu je. Když jsem sháněl kombo, tak jsem se mu snažil i napsat, ale nereagoval. V práci mám na něj nějaký mail. Už netuším, kde jsem ho našel, protože na stránkách Badcatu nikdo není uveden. Sorry za ty táraniny, jsem trochu připitý. 
- dayslypper
- Kontaktovat uživatele:
Orange má nejspíš http://www.gbmslovakia.sk/ ale zřejmě je to mizerný distributor, když ho zatím ani jeden z českých prodejců nevyužívá.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Podle webu by s nima měl spolupracovat rockster.us. Nevím, jestli je přímo distributor nebo dealer, ale měl by to umět zařídit. Viz http://www.rockster.us/Stranky/Zastoupeni-znacekJester píše:Nějaký distributor tu je. Když jsem sháněl kombo, tak jsem se mu snažil i napsat, ale nereagoval. V práci mám na něj nějaký mail. Už netuším, kde jsem ho našel, protože na stránkách Badcatu nikdo není uveden. Sorry za ty táraniny, jsem trochu připitý.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
No ale GBM jsou slovaci
Pres muziker jde sehnat Orange, ale to je kseft na baterky 
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- dayslypper
- Kontaktovat uživatele:
Ale maj českou pobočku. Na of. stránkách Orange je tam u ČR na ně odkaz.
Nero: díky za link, pokusím se zjistit ceny.
Nero: díky za link, pokusím se zjistit ceny.
Někoho by to mohlo zajímat, tak si dovolím offtopic: Můj Orange je z Muzikera. Neměl jsem s nimi absolutně žádný problém. Jednání v pohodě. Maj nějaký slevový akce na základě profilů na mamakupmibooster či jak to je a prakticky jsem pak ušetřil nějakejch 600,- za FS.
Tak jsem byl dneska v hudebninách na Americké v Plzni a mají tam těch Orange plno - vypadá to, že nově. Ptal jsem se, jestli už je normálně vedou, případně dokonce distribuují a prej jo.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Kdybys něco zjistil, tak se zde určitě poděl o info...dayslypper píše:Nero: díky za link, pokusím se zjistit ceny.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
dayslypper: už jsme něco zjistili?
- dayslypper
- Kontaktovat uživatele:
Mail jsem psal 28.8., zatím nic. Asi má dotyčný dovolenou.
Ahoj měl jsem možnost hrát si se 3 efektama.
-Bad Cat X-Treme Tone
-Soldano Supercharger GTO
-Mesa Bottlerocket V-1
zvuky měli hóódně podobné, ale BC měl víc čudlíků a víc možností nastavení. A Soldano to měl takový jak postavený doma na koleni
ale hrál jak ďas Asi jsem moc nepomohl
co
-Bad Cat X-Treme Tone
-Soldano Supercharger GTO
-Mesa Bottlerocket V-1
zvuky měli hóódně podobné, ale BC měl víc čudlíků a víc možností nastavení. A Soldano to měl takový jak postavený doma na koleni
Stále dovolená?dayslypper píše:Mail jsem psal 28.8., zatím nic. Asi má dotyčný dovolenou.
- dayslypper
- Kontaktovat uživatele:
Bad Caty jsou celkem dostupné v Německu zde: http://www.station-music.de/
Jinak jsem se stal šťastným vlastníkem Bad Cat Classic Cat R. Ale taky nešťastným prodejcem mých zbylých aparátů.
Ne, že by byl tak drahý, ale když se na něj podíváte, nedivte se, že se vám pak už nechce hrát na nic jiného.
Jinak jsem se stal šťastným vlastníkem Bad Cat Classic Cat R. Ale taky nešťastným prodejcem mých zbylých aparátů.
Hehe, to jsem netušil, že tohle moje už bývalé kombíčko půjde někomu tady z fora 
A jak probíhá adaptace na Bad Cata? U mě probíhala u obou Bad Catů poměrně dlouho, ale nakonec jsem s nima byl opravdu hooodně spokojený
Jaké krabičky ti k tomu sedly?
A jak probíhá adaptace na Bad Cata? U mě probíhala u obou Bad Catů poměrně dlouho, ale nakonec jsem s nima byl opravdu hooodně spokojený
Jaké krabičky ti k tomu sedly?