By som sa chcel spitat ze ako to ze cez sluchadla za 600SK hra basa pomaly lepsie ako z aparatu za 20000SK?
Aivn86//Upraven název
No nejspíš to bude tím, že sluchátka ti eliminují a potlačují některé frekvence, které ti ten reprák zahraje "věrně". Není to nic nelogického... Tvůj problém by neměl být, jak si zmršit kombo, ale jak si zlepšit kyxtaru, aby hrála i při věrném přesunu signálu jako originál. Imho se ti to pravděpodobně nikdy nepovede, ale zkoušet to můžešBUDAJ-31 píše:rad by som sa chcel spitats na urcite vecy.mam basu Fokus MM kopiu Musicmana so snimacom R.M a elektronikou Musicman od Seymur Duncan.Kdyz tu basu zapojim do komba alebo do hocijakeho apaeratu nehra to presne ako MusicMan ale ten zvuk sa tomu strasne podoba.Lenze ked si zpojim do komba (alebo hoci kde kde mam basu zapojenu) sluchadla (American Audio) tak ten zvuk vtych sluchadlach je presne taky isty ako Musicman stingray (ako ked som ho pocul pred tyzdnom na koncerte).
By som sa chcel spitat ze ako to ze cez sluchadla za 600SK hra basa pomaly lepsie ako z aparatu za 20000SK?.da sa to nejak zrobyt aby ten zvuk co vychadza ztych sluchadiel bol taky isty ako z boxu?ci sa to neda nejakym preampom alebo cim zrobyt?
Aivn86//Upraven název