multiefekt jazz-funky-rock
Pravidla fóra
multiefekt jazz-funky-rock
shanim nejaky multiefekt s vyrazakem tak zhruba do 4000,- spis min jde mi o kvakadlo clean a pouziti i na rock poradte mam kandiddata digitech RP80, ale i ta RP90 vypada pekne,
ja ti asi moc neporadím, multiefekty jsem přestal mít rád
no ale pokud bys chtěl o dost lepší mulťák než ta RP80 nebo 90, tak prodávám RPx400, tady http://www.hudebniforum.cz/viewtopic.php?t=8924
Prodal bych ho tak nějak okolo těch 4000 a měl bys o dost lepší multák než to cos napsal 
když máš 4000 proč se díváš na multaky za 2500? když za 4200 jde koupit RP350.
jinak radsi nez 350tku bych bral bosse ME20, popřípadě PODa. v poslední době se mi digitechy nějak znechutili, uz se mi ani ty ukazky na netu nelibi
jinak radsi nez 350tku bych bral bosse ME20, popřípadě PODa. v poslední době se mi digitechy nějak znechutili, uz se mi ani ty ukazky na netu nelibi
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
tak jako....... za ty 3000 uz to tak valné nebude, já bych šetřil asi na PODa, a nebo spíš na toho Bosse. ale ty levne digitechy to je jenom takove na seznameni s efekty, a za mesic to prodat.
vím o cem mluvim. já mám svého zooma který je nastejné urovni jako ty digitechy, a mám ho jen na dělaní kravin, nahrávání a na tvoření ošklivých psychedelických efektů. na nic jineho se v podstatě nedá využít. (neříkám že tam není pár použitelných zvuků, ale je jich vazne malo, a radsi prisetrit)
edit: a neposilej dva posty za sebou
vím o cem mluvim. já mám svého zooma který je nastejné urovni jako ty digitechy, a mám ho jen na dělaní kravin, nahrávání a na tvoření ošklivých psychedelických efektů. na nic jineho se v podstatě nedá využít. (neříkám že tam není pár použitelných zvuků, ale je jich vazne malo, a radsi prisetrit)
edit: a neposilej dva posty za sebou
- 60'Rock_N'_Roll
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
určitě Line6 POD 2 je za 3400 nový tady na kytarach a nebo z bazáče vyšší řadu PODXt ja ho sehnal za 4tácy
edit: aha prehlidl sem ze tam chces mit vyrazak (expression pedal) tak to POD pro tebe neni vhodny lec bys musel pedal a prepinace dokoupit - tak pak bych osobne bral asi spis toho Boss Me20
edit: aha prehlidl sem ze tam chces mit vyrazak (expression pedal) tak to POD pro tebe neni vhodny lec bys musel pedal a prepinace dokoupit - tak pak bych osobne bral asi spis toho Boss Me20
Naposledy upravil(a) pupack dne 19.11.2008 10:25, celkem upraveno 1 x.
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
- 60'Rock_N'_Roll
jen bych upřesnil že na ME-20 je expres jen jako volume nebo jako wah. nebo možná i na ostatní efekty, ale to jsem vážně nevykoumalpupack píše: espression pedal (na wah, a ovladani hloubky dalsich efektu)