Kytara Fokus Strat S.S.S.
Pravidla fóra
-
Tom Bowling
- Kontaktovat uživatele:
Kytara Fokus Strat S.S.S.
Zdravím všechny,
Měl jsem požadavek jestli mi Firma Fokus udělá kytaru strat Relic S S S podle mých požadavků na zakázku. Neuplynulo ani půl roku a dva kousky jsou na skladě v Třebíči.
Můj požadavek byl Strat S.S.S tělo jasan snímače Fender Vintage Noisseless Stratocaster Single
Hmatník Palisandr. A jemně dodřená Relic. Pět pružin přesně jak používal SRV, nebo používá John Mayer.
Výsledek ??
Super cena, výborná spolupráce s p.Švehlou. už chápu proč se na Firmu fokus obracejí takový kytarysté jako je třeba Michal Pavlíček nebo Dodo Doležal a další.
Společnost Martin Švehla se specializuje na distribuci a vývoj širokého sortimentu kytar, baskytar a k nim potřebného příslušenství pod značkou Fokus-H. Kromě všech známých a oblíbených modelů nabízí i speciální kytary zvláštních tvarů se speciálním povrchem či zdobením. Dodává i řadu modelů pro leváky a také modely pro kytaristy, kterým nestačí 6 strun.
Chtěl bych touto cestou poděkovat Firmě Martin Švehla dodavatel značky Fokus H do české Republiky . Mohu vřele doporučit. www.fokuskytary.cz
S pozdravem Tom Bowling
PS: Výborná spolupráce s firmou Martin Švehla Fokus H Třebíč.
\\Smrťokvítek: upraveno tučné písmo. Promiň, ale je to strašný a k ničemu.
Měl jsem požadavek jestli mi Firma Fokus udělá kytaru strat Relic S S S podle mých požadavků na zakázku. Neuplynulo ani půl roku a dva kousky jsou na skladě v Třebíči.
Můj požadavek byl Strat S.S.S tělo jasan snímače Fender Vintage Noisseless Stratocaster Single
Hmatník Palisandr. A jemně dodřená Relic. Pět pružin přesně jak používal SRV, nebo používá John Mayer.
Výsledek ??
Super cena, výborná spolupráce s p.Švehlou. už chápu proč se na Firmu fokus obracejí takový kytarysté jako je třeba Michal Pavlíček nebo Dodo Doležal a další.
Společnost Martin Švehla se specializuje na distribuci a vývoj širokého sortimentu kytar, baskytar a k nim potřebného příslušenství pod značkou Fokus-H. Kromě všech známých a oblíbených modelů nabízí i speciální kytary zvláštních tvarů se speciálním povrchem či zdobením. Dodává i řadu modelů pro leváky a také modely pro kytaristy, kterým nestačí 6 strun.
Chtěl bych touto cestou poděkovat Firmě Martin Švehla dodavatel značky Fokus H do české Republiky . Mohu vřele doporučit. www.fokuskytary.cz
S pozdravem Tom Bowling
\\Smrťokvítek: upraveno tučné písmo. Promiň, ale je to strašný a k ničemu.
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
Public Relations - prostě PR je styk s okolím, zákazníky, a PR článek je takový článek který vychvaluje, nebo zlepšuje image firmy, společnosti. ten příspěvek může být pravdaDaveMurray píše:Co je PR?
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
no však diskutujemeSmrťokvítek píše:No tak já nevím co se vám nelíbí. To, že sem někdo příjde poreferovat, protože má dobré zkušenosti je jenom dobře.
Takže se laskavě zdržte obviňování, hloupých dotazů a když už tak třeba vzneste dotaz ať se dá o něčem vážně diskutovat.
Nic to nemění na tom, že každá dobrá zkušnost vítána, proč ne, kdyby to bylo v nějakém topicu "vaše zkušenosti s obchody" nebo tak mlčel bych ja hrob a bral to v potaz
edit: nehledě na to že tam pak popisuje co všechno jeste firma Fokus nabízí za modely atd, to už mi přijde jako vyložená reklama
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Ja to vnimam jako nadseny prispevek spokojeneho zakaznika. Akorat me napoprve zarazilo, ze je z Trebice (vzhledem k tomu ze jsem netusil, kdo to je Tom Bowling...), kde Fokus ma "hlavni stan" a ze je to zrovna prvni prispevek. Jeho nadseni mu neberu, ja kdyz dostal nynejsi kytaru, tak jsem mel taky potrebu se s tim pochlubit, ale nepamatuju se, ze bych rovnou celou firmu i se jmeny lidi, kteri tam pracuji, propagoval a jeste tucnym fontem (kdosi to opravil uz...).
- Nesst
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
- Kontaktovat uživatele:
Tak taohle bych nikdy na žádný fórum nenapsal. Je to jasné PR. Zvlášť pokud do týden nebude mít ten borec další post
. Sorry, ale zaregistrovat se na nějaké fórum, abych vychválil nějakou firmu a pak se tam neobjevit, to by asi neudělal nikdo
. Ale tak uvidíme no...
Naučit se pentatoniku je jako naučit se plazit. Pokud nechceš žvýkat hlínu, nauč se teorii.
http://www.bandzone.cz/fan/nesst
http://www.bandzone.cz/fan/nesst
Re: Kytara Fokus Strat S.S.S.
No já vám nevim, ale tohle je podle mě prostě propagace.... je to dost takový .. nepřirozenýTom Bowling píše: Chtěl bych touto cestou poděkovat Firmě Martin Švehla dodavatel značky Fokus H do české Republiky . Mohu vřele doporučit. www.fokuskytary.cz
S pozdravem Tom Bowling
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
- 60'Rock_N'_Roll
to kolik stála by mě taky zajímalo, jestli by nebylo lepší obrátit se na kytaráře než na fokus když chci vlastního customa
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Tak Toma Bowlinga tak trochu znám. Možná si mě bude pamatovat jako basáka z kapely H-Quartet. Párkrát jsme se potkali na festivalu na ŽŠ na Kopcích v Třebu.
To nic nemění na tom, že styl napsání trochu zavání opravdovou propagací výrobce. Ale na druhou stranu doufám, že se tu bude Tom Bowling objevovat častěji. Protože jestli ne tak to je opravdová a IMHO hloupá reklama.
To nic nemění na tom, že styl napsání trochu zavání opravdovou propagací výrobce. Ale na druhou stranu doufám, že se tu bude Tom Bowling objevovat častěji. Protože jestli ne tak to je opravdová a IMHO hloupá reklama.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
- freelancer02
Na cenu jsem taky docela zvědavej, protože v nabídce fokusu nejsou nějak drahý kousky, co jsem viděl na stránkách tak max 15 000. A myslím že Michal Pavlíček asi hraje na trošku jiný nástroje. Tím nechci Fokus nějak urazit, sám mám doma jednuTom Bowling píše: Výsledek ??
Tím se opravdu nechci nikoho dotknout ani urazit...
Epiphone LP Custom, Marshall DSL40 + nějaké blbosti kolem
- 60'Rock_N'_Roll
http://www.fokuskytary.cz/zvetsiimage.p ... zku=314cczfreelancer02 píše: A myslím že Michal Pavlíček asi hraje na trošku jiný nástroje.
hraje kámo!
- freelancer02
všiml si někdo že jediné co je k té kytaře řečeno, je to že je to strat SSS, a že hraje skvěle?? jinak jsou kecy o Fokus a o panu švehlovi? taky myslim že reklama
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black