Kytara Fokus Strat S.S.S.

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Tom Bowling
Kontaktovat uživatele:

Kytara Fokus Strat S.S.S.

Příspěvek od Tom Bowling »

Zdravím všechny,
Měl jsem požadavek jestli mi Firma Fokus udělá kytaru strat Relic S S S podle mých požadavků na zakázku. Neuplynulo ani půl roku a dva kousky jsou na skladě v Třebíči.
Můj požadavek byl Strat S.S.S tělo jasan snímače Fender Vintage Noisseless Stratocaster Single

Hmatník Palisandr. A jemně dodřená Relic. Pět pružin přesně jak používal SRV, nebo používá John Mayer.

Výsledek ??
Super cena, výborná spolupráce s p.Švehlou. už chápu proč se na Firmu fokus obracejí takový kytarysté jako je třeba Michal Pavlíček nebo Dodo Doležal a další.
Společnost Martin Švehla se specializuje na distribuci a vývoj širokého sortimentu kytar, baskytar a k nim potřebného příslušenství pod značkou Fokus-H. Kromě všech známých a oblíbených modelů nabízí i speciální kytary zvláštních tvarů se speciálním povrchem či zdobením. Dodává i řadu modelů pro leváky a také modely pro kytaristy, kterým nestačí 6 strun.

Chtěl bych touto cestou poděkovat Firmě Martin Švehla dodavatel značky Fokus H do české Republiky . Mohu vřele doporučit. www.fokuskytary.cz

S pozdravem Tom Bowling

PS: Výborná spolupráce s firmou Martin Švehla Fokus H Třebíč.

\\Smrťokvítek: upraveno tučné písmo. Promiň, ale je to strašný a k ničemu.
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

to je až trapně průhledné PR
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Kdo je Tom Bowling? :?
DaveMurray

Příspěvek od DaveMurray »

Co je PR? :?
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

DaveMurray píše:Co je PR? :?
Public Relations - prostě PR je styk s okolím, zákazníky, a PR článek je takový článek který vychvaluje, nebo zlepšuje image firmy, společnosti. ten příspěvek může být pravda :) ale přijde mi to prostě laciné propagování firmy Fokus tady na fóru (žádný útok) :D a Tom Bowling je kytarista jedné bluesové kapely, stačí mrknout do profilu přispěvatele
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

No tak já nevím co se vám nelíbí. To, že sem někdo příjde poreferovat, protože má dobré zkušenosti je jenom dobře.

Takže se laskavě zdržte obviňování, hloupých dotazů a když už tak třeba vzneste dotaz ať se dá o něčem vážně diskutovat. :wink:
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Smrťokvítek píše:No tak já nevím co se vám nelíbí. To, že sem někdo příjde poreferovat, protože má dobré zkušenosti je jenom dobře.

Takže se laskavě zdržte obviňování, hloupých dotazů a když už tak třeba vzneste dotaz ať se dá o něčem vážně diskutovat. :wink:
no však diskutujeme :) já se nad tím nijak nerozčiluju, ani neobviňuju jen jsem vyjádřil svůj názor, že to je podle mě napsaný dost hodně divně :) takový mám holt z toho příspěvku pocit.

Nic to nemění na tom, že každá dobrá zkušnost vítána, proč ne, kdyby to bylo v nějakém topicu "vaše zkušenosti s obchody" nebo tak mlčel bych ja hrob a bral to v potaz :) prostě mi to přijde divné, toť vše.

edit: nehledě na to že tam pak popisuje co všechno jeste firma Fokus nabízí za modely atd, to už mi přijde jako vyložená reklama :) a ne zkušenost s tim že mu vyhověli s individuálním požadavkem.. nebo to vidím jenom já?...
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Ja to vnimam jako nadseny prispevek spokojeneho zakaznika. Akorat me napoprve zarazilo, ze je z Trebice (vzhledem k tomu ze jsem netusil, kdo to je Tom Bowling...), kde Fokus ma "hlavni stan" a ze je to zrovna prvni prispevek. Jeho nadseni mu neberu, ja kdyz dostal nynejsi kytaru, tak jsem mel taky potrebu se s tim pochlubit, ale nepamatuju se, ze bych rovnou celou firmu i se jmeny lidi, kteri tam pracuji, propagoval a jeste tucnym fontem (kdosi to opravil uz...).
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

Mne to pripada tak nejak obojak...ale kazdopadne jestli je to tak, jak jsem pochopil prvne, preji ti hodne spokojensoti i nadale s touto firmou...
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

pupack píše:to je až trapně průhledné PR
jj taky si myslim..ja tohle proste nesnasim....
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Nesst
Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nesst »

Tak taohle bych nikdy na žádný fórum nenapsal. Je to jasné PR. Zvlášť pokud do týden nebude mít ten borec další post :D . Sorry, ale zaregistrovat se na nějaké fórum, abych vychválil nějakou firmu a pak se tam neobjevit, to by asi neudělal nikdo :D . Ale tak uvidíme no...
Naučit se pentatoniku je jako naučit se plazit. Pokud nechceš žvýkat hlínu, nauč se teorii.
http://www.bandzone.cz/fan/nesst
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Re: Kytara Fokus Strat S.S.S.

Příspěvek od vikicek »

Tom Bowling píše: Chtěl bych touto cestou poděkovat Firmě Martin Švehla dodavatel značky Fokus H do české Republiky . Mohu vřele doporučit. www.fokuskytary.cz

S pozdravem Tom Bowling

PS: Výborná spolupráce s firmou Martin Švehla Fokus H Třebíč.
No já vám nevim, ale tohle je podle mě prostě propagace.... je to dost takový .. nepřirozený :) A ještě když to měl navíc podle Smrťokvítka tučnym písmem napsanej ten příspěvek ...
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
60'Rock_N'_Roll

Příspěvek od 60'Rock_N'_Roll »

a kolik stála kámo?
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

to kolik stála by mě taky zajímalo, jestli by nebylo lepší obrátit se na kytaráře než na fokus když chci vlastního customa
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Tak Toma Bowlinga tak trochu znám. Možná si mě bude pamatovat jako basáka z kapely H-Quartet. Párkrát jsme se potkali na festivalu na ŽŠ na Kopcích v Třebu.

To nic nemění na tom, že styl napsání trochu zavání opravdovou propagací výrobce. Ale na druhou stranu doufám, že se tu bude Tom Bowling objevovat častěji. Protože jestli ne tak to je opravdová a IMHO hloupá reklama. :-)
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
freelancer02

Příspěvek od freelancer02 »

Tom Bowling píše: Výsledek ??
Super cena, výborná spolupráce s p.Švehlou. už chápu proč se na Firmu fokus obracejí takový kytarysté jako je třeba Michal Pavlíček nebo Dodo Doležal a další.
Na cenu jsem taky docela zvědavej, protože v nabídce fokusu nejsou nějak drahý kousky, co jsem viděl na stránkách tak max 15 000. A myslím že Michal Pavlíček asi hraje na trošku jiný nástroje. Tím nechci Fokus nějak urazit, sám mám doma jednu :wink: A pokračování toho odstavce (nechci zbytečně citovat), je spíš propagace pana Švehly. Já bych radši slyšel jaká ta kytara je, jak padne do ruky jak hraje. Radši než říct: "Koupil jsem si kytaru značky "xxx" :)jak hraje je jedno, ale povim vam o te firme........
Tím se opravdu nechci nikoho dotknout ani urazit...
Epiphone LP Custom, Marshall DSL40 + nějaké blbosti kolem
60'Rock_N'_Roll

Příspěvek od 60'Rock_N'_Roll »

freelancer02 píše: A myslím že Michal Pavlíček asi hraje na trošku jiný nástroje.
http://www.fokuskytary.cz/zvetsiimage.p ... zku=314ccz

hraje kámo!
freelancer02

Příspěvek od freelancer02 »

Omlouvám se, beru zpět...
Epiphone LP Custom, Marshall DSL40 + nějaké blbosti kolem
Mjkl
last.fm: Mjkl666
Bandzone: Mjkl666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mjkl »

Mě to taky příjde jako stupidní reklama...
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

všiml si někdo že jediné co je k té kytaře řečeno, je to že je to strat SSS, a že hraje skvěle?? jinak jsou kecy o Fokus a o panu švehlovi? taky myslim že reklama
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“