Brian Setzer Orchestra

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Brian Setzer Orchestra

Příspěvek od *Twisted.Brother* »

http://www.youtube.com/watch?v=JkifArYVe9c ... ti si to vysloveně užívají .. nádherná muzika co myslíte ,:P :D
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

na Setzerovi mě vždycky něco děsně iritovalo... ale je to zajímavé video :-) líbí se mi ty dechy
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
voytik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od voytik »

jo jo Brian to umí parádně rozjet, příjde mi že tahle hudba už byla docela mrtvá a on to zase trochu rozjel :) měl sem hrát na trubku Rumble In Brighton a Brand New Cadillac na jednom větším koncertě ale nakonec z toho sešlo,škoda no :lol: a co teprv ten jeho Gretsch+Fender, to je zvouček :twisted:
PRS Singlecut Trem, One piece 10 Top, Rosewood neck, 57/08, PRS SE CU22, Cort M600, Cry Baby, TS9, EHX LPB-1, Z.VEX FUZZ FACTORY, Ibanez DE7,The Worm, Rockwell 50w,box 4x12 V30
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Dark Axel píše:na Setzerovi mě vždycky něco děsně iritovalo... ale je to zajímavé video :-) líbí se mi ty dechy
mě irituje to jeho tetování a hraní v tričku bez rukávu :D
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

*Twisted.Brother* píše:
Dark Axel píše:na Setzerovi mě vždycky něco děsně iritovalo... ale je to zajímavé video :-) líbí se mi ty dechy
mě irituje to jeho tetování a hraní v tričku bez rukávu :D
mě irituje jeho hudba :D ale fakt, tohle video se mi líbilo, zajímavě zpracovaný Caravan
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

Baví mě to, Setzer je dobrej. :) A písničku Caravan fakt žeru. Tahle verze patří k mým nejoblíbenějším. :wink:
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Kamahl píše:Baví mě to, Setzer je dobrej. :) A písničku Caravan fakt žeru. Tahle verze patří k mým nejoblíbenějším. :wink:
Ty joo ! Mastně :D Tohle video jsem též miloval než ho někdo smazal z YT :( a teď mám konečně možnost si zase poslechnout kytarového mága , mistra Les Paula :P
kneekal
Kontaktovat uživatele:

Re: Brian Setzer Orchestra

Příspěvek od kneekal »

K Setzerovi jsem se dostal asi před rokem a velice ho obdivuji. Jeho feeling a pojetí hry totiž snese sakra přísná měřítka. Jeho kytary Gretsch jsou krásné a tón, který z nich rve je naprosto luxusní. Navíc, když ve vhodné chvíli zakvedlá tremolo pákou, srdcé mé plesá radostí nezměrnou. A to v podstatě hraje především rockabilly, rock and roll popř. staré swingové pecky. Místy opravdu neuvěřitelné jaká je to pařba.

Někde jsem četl, že mnohými opěvovaný Kirk Hammett z jeho vystoupení padl na zadek, já bych tomu klidně věřil. Živák Swingin´ Around the Boogie je ultimátní nářez. A není vůbec divu, že jeho sólo v Stray Cat Strut se objevuje mezi nejlepšími kytarovými všech dob :) (aspoň dle nějaké kompilace, co mám doma :))

Jedinečný, extravagantní, inspirativní a především nechutně dobrý kytarista. 8)
kytara: Fender SE TC-90 Thinline
efekty: Digitech Whammy 4, HBE Psilocybe, T.Rex Moller, Boss DD-7, Boss BF-3, Vox Wah Wah, WMD Geiger Counter, BBE Mind Bender
aparát: Fender Hot Rod Deluxe 112

kapela: http://www.fullstop.cz, blog: http://kneekal.blogspot.com/
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“