Jaký vsti na vocaly

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
Odpovědět
honza2000

Jaký vsti na vocaly

Příspěvek od honza2000 »

Mám dva vst programy podporujici vsti pluginy audacity a cubase vst 32 a chci se zeptat zda je nejaky vsti vokalizer ktery by mi z meho hlasu udelal prirozene zensky nebo detsky popřípadě šmoulí hlas a pokud možno freeware nebo když placený tak abych jej koupil v ČR. pak bych potřeboval program který by mi řídil hlas pomocí midi ale ne voicemachine ten vynechává a zkresluje
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Nevim, jestli splni vsechny tve pozadavky, ale myslim, ze by to mohl zvladnout Melodyne. AKorat nevim, jak je u nas dostupny a asi bude dost drahy.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

no mezi nama na zmenu hlasu nepotrebujes ani VST plugin... stejne je to zalozene na pitch shifteru ktery je snad skoro zakladnim efektem v programech ktery si psal..
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

pupack píše:no mezi nama na zmenu hlasu nepotrebujes ani VST plugin... stejne je to zalozene na pitch shifteru ktery je snad skoro zakladnim efektem v programech ktery si psal..
Pitch shifter rozhodne neni zakladnim efektem, v cubase ho standardne nenajdes a ten pitch shift v audacity je docela vtip. Najdi si na Youtube, jak funguje Melodyne a poslechni si ukazky - pak pochopis :)
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
honza2000

re

Příspěvek od honza2000 »

V Cubasu je pitch shifter i s formací hlasu v audio functions ale je to trvalka když jej dáte a uložíte skladbu už jej prič nedáte ukládá se přímo do wavu jen mi nejde dohlavy ty změny hlasu kdy Karel Heger který vyprávěl pohádky dětem vypravuje sprostou babičku boženy němcové já nevěřím že by on vyprávěl takové sprosťárny jako že v neděli odpoledne bylo lautr h**** co dělat atd
Jens Ludwig
Odborník

Příspěvek od Jens Ludwig »

na práci s vokálem je hodně dobrej V-Vocal plugin, kterej je myslim součástí Sonaru 6 a vyšší.... s tím se dá dělat hodně práce...

http://www.youtube.com/watch?v=-1pcJOpYH-4

ukázka

jak tak na to po čase zase koukám, přemejšlím, jestli na sonar nepřesedlám
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +

omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“