Digidelay- koľko mA?
Pravidla fóra
Digidelay- koľko mA?
zhanam zdroj k mojim krabkam a niekto by mi ho spravil no potrebuje vediet koľko tej krabke treba dat mA, lebo by sa to malo pohybovat od 100mA az do 500mA, lenze potrebuje to presne aby vedel co ma vyrobit. neviete niekto ako sa mozu pohybovat najvyssie hodnoty, podla ktorych by sa potom vyrobil ten zdroj? pripadne niekto doma nema poruke miliampermeter a Digidelay ze by to zmeral? diky.. 
Ibanez SZR520 (Bareknuckle Cold Sweat+Stockholm), Orange Rocker 30, Blackstar HTV 212, Korg Poly,TC Electronic Mojomojo, BOSS NS-2, EHX Small Clone, EHX Pulsar
bandzone.cz/private
bandzone.cz/private
Originalni adapter je 300mA, takze by to vic byt nemelo. Zajimavy, ze v manualu pisou, ze zere 4,8W, coz mi vychazi na mnohem vetsi proud, ale fyziku uz jsem taky dlouho nevidel 
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- Little.Sick.Fish
- Kontaktovat uživatele:
A všimnul sis, že se ten adaptér při provozu taky trochu zahřívá? No, těch 2,9W ztrátovýho výkonu pravda asi moc znát neni, ale příkon se nerovná výkonu!Wohma píše:Originalni adapter je 300mA, takze by to vic byt nemelo. Zajimavy, ze v manualu pisou, ze zere 4,8W, coz mi vychazi na mnohem vetsi proud, ale fyziku uz jsem taky dlouho nevidel
kytary:Epiphone SG G400 Goth (snímače Dimarzio PAF Classic), Fokus Strat S-S-S K.A.
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
Mne to rikat nemusis, ale nechapu, proc to pises. Tech 4,8W je udaj o Digidelayi (power consumption - spotreba), tzn. takovej musi byt vykon toho zdroje.Little.Sick.Fish píše:A všimnul sis, že se ten adaptér při provozu taky trochu zahřívá? No, těch 2,9W ztrátovýho výkonu pravda asi moc znát neni, ale příkon se nerovná výkonu!Wohma píše:Originalni adapter je 300mA, takze by to vic byt nemelo. Zajimavy, ze v manualu pisou, ze zere 4,8W, coz mi vychazi na mnohem vetsi proud, ale fyziku uz jsem taky dlouho nevidel
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus