RCF vs THE BOX

Dotazy, rady, zkušenosti ...
Odpovědět
deva
Kontaktovat uživatele:

RCF vs THE BOX

Příspěvek od deva »

Dobrý den,
Uvažuji o koupi 2 aktivních reproboxů a nemohu se rozhodnout mezi modely RCF ART 310 A a THE BOX PA302 A.
Jde mi hlavně o kvalitu zvuku za rozumnou cenu. RCF si všichni pochvalují, ale přeci jenom nejsou nejlacinější.
Repro by sloužilo jako vlastní stereo odposlech pro klávesy a na menší kluby jako zpěvy. Nestály by marně ani doma v obýváku, kde si také rád vychutnám kvalitně reprodukovanou hudbu. Na THE BOX jsem nenašel žádné hodnocení, vím akorát že jsou vyráběny exklusivně pro www.thomann.de Prosím poradíte mi ??
Nord Electro2, Roland juno-d, Peavey kb 5, již brzy RCF ART310A a Yamaha mg82cx
Jens Ludwig
Odborník

Příspěvek od Jens Ludwig »

pokud je dostatečně peněz, šel bych jednoznačně do RCF - akorát věz, že kuli svému 10" repru nejdou uplně tak do basů - což ti nebude vadit u kláves - tam to skoro ani nepoznáš, spíš by sis toho moh všimnout doma - ale jinak maj docela pěknej freq. průběh a rozhodně s nima neuděláš chybu...

co se týče těch 302 - ty neznám- znám 502... ty nehrajou špatně, ale je znát, že o proti RCF je tam něco majinko jinak...

další faktor, na kterej sem si vzpomněl - ty The.Boxy sou dost velký a těžký... ta 310 je krásná malá lehká bedýnka...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +

omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
deva
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od deva »

Díky za odpověď. Taky se spíše přikláním k RCF. To že nebudou tak výkonné v basovém pásmu, s tím jsem smířený, zase nemůžu chtít zázraky od 10" repra. Mám tedy ještě jeden dotaz. Kdybych k RCF dokoupil nějaký subwoofer(třeba THE BOX CL 115 SUB), postačila by tahle aparatura na zvučení malých akcí rockové kapely ?
Nord Electro2, Roland juno-d, Peavey kb 5, již brzy RCF ART310A a Yamaha mg82cx
Jens Ludwig
Odborník

Příspěvek od Jens Ludwig »

malý akce zvučím s RCF ART310A+ART705 na straně - zkoušel sem to i s jedním subem pro oba kanály, ale nebylo to ono (málo tlačil kopák...)

jinak to sou akce tak do 100 lidí - a ty 310 musej bejt na distančkách NAD hlavama posluchačů
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +

omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
Odpovědět

Zpět na „Ozvučování a osvětlování“