Crafter st-80

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
pakr4
Kontaktovat uživatele:

Crafter st-80

Příspěvek od pakr4 »

Zdarec, jsem tady novej a poměrně nezkušenej ...

Přeji si kytaru už dlouho a teď jsem se dozvěděl, že jí dostanu k Vánocům od rodičů...Jsem ale trochu zklamán, protože jsem se dozvěděl, že stála 3000.Neznam tu kytaru, nikdy jsem ji na netu neviděl.Mohli byste mi říct, jak jsem na tom, jmenuje se CRAFTER ST-80 ?
Je to kytara do začátků ...
Díky za radu ...
kmanglogi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kmanglogi »

Naposledy upravil(a) kmanglogi dne 6.12.2008 17:48, celkem upraveno 2 x.
60'Rock_N'_Roll

Příspěvek od 60'Rock_N'_Roll »

bud rád, že vůbec nějakou kytaru máš :!: na ceně nezáleží, spíš záleží na tom, jak se ti na ní hraje!!!
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

No tak asi to nebude žádný terno, ale na začátek :wink: .. a navíc už ji máš koupenou, tak to nemusíš řešit :) .. nejnižší cenová prostě, tak to musíš brát ..
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Dariel
last.fm: http://www.last.fm/user/darieel
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/dariel
Kontaktovat uživatele:

Re: Crafter st-80

Příspěvek od Dariel »

pakr4 píše:Zdarec, jsem tady novej a poměrně nezkušenej ...

Přeji si kytaru už dlouho a teď jsem se dozvěděl, že jí dostanu k Vánocům od rodičů...Jsem ale trochu zklamán, protože jsem se dozvěděl, že stála 3000.Neznam tu kytaru, nikdy jsem ji na netu neviděl.Mohli byste mi říct, jak jsem na tom, jmenuje se CRAFTER ST-80 ?
Je to kytara do začátků ...
Díky za radu ...
Chlapec asi čekal nějakého Fendera za 30 000,- , že? :lol:
Já mám taky kytaru za cca 3000 (a nejsem tady jediný) a věř mi, že není hlavní na co, ale jak hraješ 8)
pakr4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pakr4 »

Nečekal jsem zrovna za 30k, ale zrovna takovouhle jsem nečekal,rozhodně ne v setu za 3k
Regular John

Příspěvek od Regular John »

Rozhodně se toho neboj, já na Crafterovi taky začínal a byla to dobrá kytara, nebyl to takový šrot jako Stagg apod. ;)
Mightning
last.fm: http://www.last.fm/user/Mightning
Bandzone: http://bandzone.cz/backslider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mightning »

muzu se zeptat, kolik ti je? jestli vic jak 15, tak mazej na brigadu a vydelej si na lepsi a nebrec tady ze chces drazsi kytaru :D
jinak ke kytare - myslim si ze je ok a jako zacatecnik bys stejne nepoznal rozdil ve snimacich, dreve a tak... takze jestli se ti na ni bude dobre hrat, tak to bude ok a zalezi jenom na tobe jak te to bude bavit a jestli si casem koupis treba lepsi...
http://bandzone.cz/backslider

Kytary: Cort M600, Fokus-H Stratocaster
Komba: Randall RG75G3, Crate V5
Efekty: Digitech RP100A

http://www.last.fm/user/Mightning
LukyTukySpeky

Příspěvek od LukyTukySpeky »

Každej na něčem začínal, já tuhle kytaru mel jako první elektriku a pohoda.
Jako nediv se, dyt nevíš jestli tě to bude bavit, po měsíci třeba zjistíš, že tě to nebaví a kdyby si měl drahou kytáru, tak by ještě byli rodiče na tebe naštvaný...
Alorovec

Příspěvek od Alorovec »

Twe ja bejt tebou, tak skacu metr dvacet. Kdyz jsem si kupoval svoji prvni basu, musel jsem to udelat tajne, aby o tom nasi nevedeli a pak ji schovavat. Mesic jsem hral jen na pude, pak to prasklo a byl pruser. Rodice me obvinili, ze ji mam jen abych hral v kapele a moh zacit chlastat, coz samozrejme nebyla pravda.. ..ted uz je to teda v pohode, ale rozhodne nebylo, tak si vaz toho, co mas...
homemade precision fretless; Eden E8jr; Martin Darco 105, 085, 070, 050
LukyTukySpeky

Příspěvek od LukyTukySpeky »

Alorovec píše:Twe ja bejt tebou, tak skacu metr dvacet. Kdyz jsem si kupoval svoji prvni basu, musel jsem to udelat tajne, aby o tom nasi nevedeli a pak ji schovavat. Mesic jsem hral jen na pude, pak to prasklo a byl pruser. Rodice me obvinili, ze ji mam jen abych hral v kapele a moh zacit chlastat, coz samozrejme nebyla pravda.. ..ted uz je to teda v pohode, ale rozhodne nebylo, tak si vaz toho, co mas...
:D stejnou reakci měla moje babička, ta to viděla tak, že určitě začnu brát drogy a nechám se potetovat, ale rodice to našteští podporujou, sem si tenhle rok koupil Ibanezu z bazaru za 18000,- a máma mi na to přispěla třetinu, za což jsem ji samozřejmě nesmírně vděčnej :D
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Ty kokos já začínal na Dimavery taky ze setu a ještě k tomu z druhý ruky. Podobná cenová kategorie. Jestli Tě hraní bude bavit, tak dřiv nebo později (mě to trvalo necelej měsíc) budeš požadovat lepší nástroj. Třeba k narozeninám :P
pakr4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pakr4 »

Regular John píše:Rozhodně se toho neboj, já na Crafterovi taky začínal a byla to dobrá kytara, nebyl to takový šrot jako Stagg apod. ;)
A nerozlaďuje se ??
Z toho mam docela strach ...
Regular John

Příspěvek od Regular John »

pakr4 píše:
Regular John píše:Rozhodně se toho neboj, já na Crafterovi taky začínal a byla to dobrá kytara, nebyl to takový šrot jako Stagg apod. ;)
A nerozlaďuje se ??
Z toho mam docela strach ...
Ladění drželo v pohodě, ta kytara ale nebyla nová, tak nevím jestli si s ní předchozí majitel trochu nevyhrál. Nesmíš ale používat páku, u těch levných kytar je to prostě nemožné, navíc je možné, že se ti páka zlomí a část se závitem zůstane v tremolu jako mně :lol:

Jinak celkově jsem tu kytaru měl rád, kvalita zpracování byla dost dobrá, krk se nekroutil, snímače jsem ale časem vyměnil. Měl jsem ale jiný model a to ST-120... Rozdíly jsou ale snad jen v barevních provedeních a druhu použitého dřeva
Hanzbiker

Příspěvek od Hanzbiker »

Ten showmaster je moje první elektrika...předtím sem hrál na akustiku...to je asi zase něco jinýho než když začínáš hrát úplně od píky...ale i tak sem si na tu kytaru dával nějáký peníze svoje a něco mi přispěla mamka...a dneska už chcu taky další...tak hoši držte palce snad to výde... :twisted:

Jinak myslím že když záčínáš úplně tak je ten crafter dostačující kytara...já na akustice taky začínal na SXku za 1800... :lol:
Fender Stratocaster MIJ, Fender Showmaster, Orange Rockerverb RK50C212 MKII.....
Frediku(ac/dc)

Příspěvek od Frediku(ac/dc) »

Ja som sa tiez dozvedel ze asi budem mat tu gytaru a skacem od radosti. Podla mna je pre zaciatocnikov supr. :D
Frediku(ac/dc)

fajne uz ju mam :D
Joe DiMaggio
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joe DiMaggio »

tak at ti to hraje :D
2001 Ibanez RG550EX (EVO /Ibanez S1/EVO)
2007 Apollo DST-100
2009 akustika Sounder;
Roland Micro-Cube 2W; Gallistrings 0.9 EG Extra Light; Ernie Ball Hybrid; Dunlop Tortex 1.14 mm
Frediku(ac/dc)

Diky :D
dusty159
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dusty159 »

Kytara za 3000 je fajna já asobně mam kytaru za asi 1800 a hraje parádně a nerozlazuje se.Mám jí od Vánoc a nemůžu si stěžovat :D
Kytara El.: AXL Headliner černá Stratocaster
Kytara Ak: Strunal
Kombo: AXL 22WE tranzistorové

Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“