Přechod z pasivu a aktiv

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
pupik.m
Kontaktovat uživatele:

Přechod z pasivu a aktiv

Příspěvek od pupik.m »

Zdravim, měl bych dotaz...Nyní mám na kytaře pasivní smímače a k vánocům chystám koupit nový.Nejdřívg jsem přemýšlel o SD ale před nedávnem jsem slyšel na živo zvuk kytary s EMG a ten zvuk mě oslovil.Chtěl bych se zeptat jestli to bude problém když mám pasivní, nebo jestli všechny věci k tomu potřebné jsou v balení či se musejí dokoupit.
LukyTukySpeky

Příspěvek od LukyTukySpeky »

Jo, problém to bude, vse potrebne v baleni rozhodne neni, na aktivy musis mit taky kam schovat baterku, vymenit elektriku atd atd, ja bych to teda nedelal, protoze bych se bal ze si podelam kytaru.....
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

sada od EMG tohle vsechno ma... potaky, tu blbost na devitivoltovku atd.

baterku muzes soupnout do te dutiny, kde mas potaky... pokud se tam vleze.. zase tak casto se nemeni a odsroubovat 4 sroubky neni takovy problem...
pupik.m
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupik.m »

To jsem chtěl slyšet protože objednávám EMG 81, tak jsem si nebyl jistý.Dík :)
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

No, EMG všecko obsahují, ale délka kabelů bude nedostačujicí, tudíž budeš kromě poťáků muset nejspíš pájet i kabely a vymejšlet zapojení (pomůžou obrázky v manuálu), takže si polož otázku: ,,Umím pájet?? Kvalitně pájet??'' A pak tu musí bejt určitá zručnost apd.... já osobně mám v tuto chvíli kytaru o profíka (kytarář) aby mi to celé udělal. Mám teda k instalaci 2xEMG nevím jak ty, jestli 1 nebo 2, ale i tak si to radějc nechám udělat od někoho, kdo s tím má dlouholetou praxi. Mám svoji kytaru velmi rád a radějc si připlatim za kvalitní práci než abych šetřil, něco dokonil a pak se s tim sral dlouho a dlouho. A ještě by mě to nakonec vyšlo dráž :P

A to taky zastávám názor, že není nad to udělat něco sám, bez cizích rukou. Ale zároveň radějc sázím na jistotu. Takže si to dobře rozmysli!
tallicaman

Příspěvek od tallicaman »

taky sem to tak udelal, ale jak sem to rezebiral, tak jsem zjistil, ze bych si to udelal lip sam.... no ono zalezi aj na kytarari... preiste si to tam necham udelat(abych se nemusel drbat se zapojenim) a dopajim si to sam znovu, co nebude dobre...
BaCH "Gary Moore" Les Paul, Roland Cube 30X, Hendrix WAH
mrkendy

Příspěvek od mrkendy »

Me by asi hrdost nedovolila to odnest kytarari.. A jeste za to vyplaznout petikilo neli vic. na tomhle neni co podelat, kdyz to blbe napajis, tak to zkusis znova no..
LukyTukySpeky

Příspěvek od LukyTukySpeky »

hm, tak koukám že mám dost zásadní nedostatky , a ještě jak hovado tady radím blbě :oops: pardon
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Re: Přechod z pasivu a aktiv

Příspěvek od vikicek »

pupik.m píše:Zdravim, měl bych dotaz...Nyní mám na kytaře pasivní smímače a k vánocům chystám koupit nový.Nejdřívg jsem přemýšlel o SD ale před nedávnem jsem slyšel na živo zvuk kytary s EMG a ten zvuk mě oslovil.Chtěl bych se zeptat jestli to bude problém když mám pasivní, nebo jestli všechny věci k tomu potřebné jsou v balení či se musejí dokoupit.
Je pěkný, že tě zvuk EMG snímačů oslovil, ale podstatnou část tvoří zesilovač, tak abys pak nebyl zklamanej
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
tallicaman

Příspěvek od tallicaman »

s trandakem je to opravdu uplne neco jineho(bzuciveho), nez kdyz to nakopava lampu...
BaCH "Gary Moore" Les Paul, Roland Cube 30X, Hendrix WAH
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“