Helloween a Michael Kiske
- vitovsky
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/masaker
- Kontaktovat uživatele:
Helloween a Michael Kiske
Zdar, ví tu někdo proč odešel Michal Kiske z Helloweenu? Prý osobní neshody, ale kdoví jak to bylo, první sem si myslel že umřel ale pak sem zjistil, že ti parchanti ho vyhodili. V roce 1988 to byla nejlepší kombinace. Hlupáci, vyhodili toho nejlepšího zpěváka. Ted tam mají toho dementa a písničky už nerad poslouchám. Kdyby tam byl dodnes, byli by helouvýni na úrovni Iron Maiden. Kdo o tom ví něco víc?
Co odesel Kai Hansen tak vydali asi 2 albumy ktere se moc nepovedly, zacali
se hadat,na jedny strane Kiske a Ingo na druhe Weiki a Grapow a mezi nima Grosskopf ktery se ty 4 snazil usmirit. Ingo zacal drogovat a byl vyhozen. Weiki odmital dal pracovat s Kiskem, a tak ho nakonec vyhodili. Kiske se dal na pop a dodnes tvrdi ze nemel a nema rad metal.
se hadat,na jedny strane Kiske a Ingo na druhe Weiki a Grapow a mezi nima Grosskopf ktery se ty 4 snazil usmirit. Ingo zacal drogovat a byl vyhozen. Weiki odmital dal pracovat s Kiskem, a tak ho nakonec vyhodili. Kiske se dal na pop a dodnes tvrdi ze nemel a nema rad metal.
Kiks toho nakecal , je fakt , že byl skvělej a ty první alba měly ty pravý speed power metalový grády a ten jeho hlas byl v tý době klasa , ale holt když je tupej a dá se na pop tak prosím . V poslední době se začínám vracet ke svým kořínkům s touhle muzikou a poslouchám hodně i ty alba s Derisem , nejlepší podle mě byly The keeper of the seven keys -> samo
, pak Gambling with the devil(ulítává mladá
) , Master of the rings , Time of the Oath
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
- Stratmaster
Helloween
Borci, já tohle nechápu. Stáhl jsem si od Helloweenů Walls Of Jericho, pustil a....vyrazilo mi to dech!!! Byl jsem v úplný extázi a říkal si: Ku**a, to je nářez!!! Byl jsem úplně nadšenej. Pak jsem si stáhl Keeper..., o kterým mi všichni říkali, že je to jedna z nejlepších desek...pustil jsem ho...a byl jsem totálně znechucnej..oběma dvěma. Kam se poděla ta energie, syrovost, ten nářez? Keeper.. mi zní skoro jak nějakej pop-rock. Bez nápadů, beze šťávy...beze všeho. Kiske má sice úžasnej hlas, ale tak strašně uhlazenej oproti Hansenovi na prvním albu...nevim, prostě mě to hrozně zklamalo. Další alba jsem už radši ani neposlouchal, protože jestli tohle mělo být z nejlepších, jaký musí být ty ostatní? Sorry, jestli vás se*u, je to jen můj názor...ale já prostě uznávám jen EP Helloween a LP Walls Of Jericho.
Cort KX-5 BKM + Seymour Duncan SH-6/Squier Bullet Strat Sunburst → Planet Waves Custom Pro → Peavey "Redstripe" Bandit 112
Na cvičení: Crate Flex Wave 15R
Na cesty: VOX AmPlug LEAD → SHURE SRH 240
Na cvičení: Crate Flex Wave 15R
Na cesty: VOX AmPlug LEAD → SHURE SRH 240
nejlepší je článek na helloween.cz, sekce kritika, a příběh míši kiskeho
v kapele byly prostě vnitřní neshody, je slyšet na deskách pink bubbles go ape a chameleon, kam by se asi kiske chtěl ubírat, jiní z kapely se zase chtěli vrátit k hard&heavy. já osobně tyhle dvě alba moc nemusim, jinak mám rád všechny, a to i ty poslední. je to sice jiný než walls of jericho, ale i tak pecka. mimochodem, k helloweenům mě přivedla mnohými zatracovaná rabbit don't come easy. to je holt každýho věc jak se k tomu postaví. každopádně helloween je skupina s bohatou historií a velmi rozmanitou muzikou a jsou mojí metalovou modlou.
abych nezapomněl, mám s nimi svojí zkušenost z plzeňskýho koncertu v roce 2007, stavěli jsme jim pódium. mám struny z weikiho kytary, podepsaný všechny kromě andyho a daniho plus fotku s markusem a bubeníkem z gamma ray. markus věčně vysmátej, bubeník jakbysmet. kaie hansena taky nebyl problém ukecat k fotce, já vůl se neodhodlal...ostatní se před náma dost schovávali, andyho před náma uchránila ochranka, daniho jsem v zákulisí vůbec neviděl a weiki se saschou byli dost nevrlí, což se od weikiho dalo čekat, ale sasha prej bejvá taky vysmátej a přítulnej. asi to bylo hlavně tim, že jsme je otravovali před koncertem, coby stavěči pódia jsme bohužel neměli po koncertě na nic čas.
mimochodem, deris je vynikající zpěvák a s lety nabírá formu- v onom roce 2007 jsem z něj vážně padl na zadek jak byl skvělej.
abych nezapomněl, mám s nimi svojí zkušenost z plzeňskýho koncertu v roce 2007, stavěli jsme jim pódium. mám struny z weikiho kytary, podepsaný všechny kromě andyho a daniho plus fotku s markusem a bubeníkem z gamma ray. markus věčně vysmátej, bubeník jakbysmet. kaie hansena taky nebyl problém ukecat k fotce, já vůl se neodhodlal...ostatní se před náma dost schovávali, andyho před náma uchránila ochranka, daniho jsem v zákulisí vůbec neviděl a weiki se saschou byli dost nevrlí, což se od weikiho dalo čekat, ale sasha prej bejvá taky vysmátej a přítulnej. asi to bylo hlavně tim, že jsme je otravovali před koncertem, coby stavěči pódia jsme bohužel neměli po koncertě na nic čas.
mimochodem, deris je vynikající zpěvák a s lety nabírá formu- v onom roce 2007 jsem z něj vážně padl na zadek jak byl skvělej.
Why don't you go and sue Napster you little Danish twat?
Chlapi nechci rýpat,ale co se vám líbí na tomto typu zpěváků? Vždyt ječí jak malé děcko,to mají byt chlapi nebo drsní metalisti jak se tváří na fotkách?Ten speed metalový zpěv je fakt katastrofa
Ted se na mě všichni vrhnete jaj 
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Fractal Audio - Axe-Fx ULTRA už brzooo!!!
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
- wreptile
- Bandzone: http://bandzone.cz/ghostface
Každá hudba má svoje určité standardy a asi by se moc lidem nelíbilo, kdyby v speed metalové kapele někdo growloval...
Kytara: Epiphone SG G400 | Kawai Aquarius s krkem Jackson
Basa: Squier Precision Bass modded
Snímače: DiMarzio Tone Zone, Kawai zebra hb
Box: Marshall 1936
Hlava:Randall RH 50T
Efekt: Joyo Vintage Overdrive, KOKKO Compressor, Rowin Noise Gate, Twinote Boogie Distortion, Boss SD-1, Artec Analog Delay, Behringer DD300, KOKKO Linear Boost
Bezdrát:AKG WMS40 Pro
GHOSTFACE - rock 'n' roll / post hardcore
http://bandzone.cz/ghostface
KOFE-IN - pop / rock
http://bandzone.cz/kofein
Basa: Squier Precision Bass modded
Snímače: DiMarzio Tone Zone, Kawai zebra hb
Box: Marshall 1936
Hlava:Randall RH 50T
Efekt: Joyo Vintage Overdrive, KOKKO Compressor, Rowin Noise Gate, Twinote Boogie Distortion, Boss SD-1, Artec Analog Delay, Behringer DD300, KOKKO Linear Boost
Bezdrát:AKG WMS40 Pro
GHOSTFACE - rock 'n' roll / post hardcore
http://bandzone.cz/ghostface
KOFE-IN - pop / rock
http://bandzone.cz/kofein
Nemyslím growl ale určitě se najdou lepší polohy čistého zpěvu něž je ten v poweru a speedu.....wreptile píše:Každá hudba má svoje určité standardy a asi by se moc lidem nelíbilo, kdyby v speed metalové kapele někdo growloval...
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
tak neposlouchej power a speed, myslim že metal je natolik rozmanitej, že si taky vybereš. samozřejmě odpověď na tvou předchozí otázku, která bude znít tak, že "každýmu se líbí něco jinýho" tě asi nepřekvapí, ale bude pravdiváDirX píše:Nemyslím growl ale určitě se najdou lepší polohy čistého zpěvu něž je ten v poweru a speedu.....
Why don't you go and sue Napster you little Danish twat?
Já vím,jenom sem si to nemohl odpustit....vlkodrak píše:tak neposlouchej power a speed, myslim že metal je natolik rozmanitej, že si taky vybereš. samozřejmě odpověď na tvou předchozí otázku, která bude znít tak, že "každýmu se líbí něco jinýho" tě asi nepřekvapí, ale bude pravdiváDirX píše:Nemyslím growl ale určitě se najdou lepší polohy čistého zpěvu něž je ten v poweru a speedu.....
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Re: Helloween a Michael Kiske
Já poslouchám jedině éru Andiho Derise, mám ho hlasově radši než Kiskeho ale ať si každý řekne svůj názor. Od Kiskeho mám rád jen pár hitů.
Tenhle profil nepoužívám, vysadil. Jsem na profilu Veno.