Amplitube 2

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
Jakub.tv

Amplitube 2

Příspěvek od Jakub.tv »

Čau mám tenhle program a když ho zapnu a zapojim kytrau do počítače tak mi to strašně bručí, tak jako přerušovaně bručí. Mužete mi nák poradit? Mám Epiphone Doblecut sou v něm dva singly. Ona ta kytara i normálně bručí ale ne takhle přurušovaně.
ondies
Kontaktovat uživatele:

Re: Amplitube 2

Příspěvek od ondies »

Jakub.tv píše:Čau mám tenhle program a když ho zapnu a zapojim kytrau do počítače tak mi to strašně bručí, tak jako přerušovaně bručí. Mužete mi nák poradit? Mám Epiphone Doblecut sou v něm dva singly. Ona ta kytara i normálně bručí ale ne takhle přurušovaně.
nechápu proč to píšeš do týhle sekce... mně takhle kytara taky bručí, přerušovaně, mám pocit že to má co do činění s procesorem v PC...
Jakub.tv

Příspěvek od Jakub.tv »

dik za odpoved
dyt je to skoro jedno ne kam to dáš? to je takovej detail mylsim mezi aparaturama a efektama
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

Jakub.tv píše:dik za odpoved
dyt je to skoro jedno ne kam to dáš? to je takovej detail mylsim mezi aparaturama a efektama
nějakej systém tady musí bejt... :roll:
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Skus třeba dole zapnout noise gate ;) i když nejlepší volba je zvukovka , amplituby strašně chrčej bez pořádný zvukovky , guitar rig rulerzzz ;)
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Jakub.tv

Příspěvek od Jakub.tv »

no ten noise gate moc nepomáhá
alkaba

Příspěvek od alkaba »

Předpokládám, že v nastavení v amplitubu máš zvoleno nahrávání přes DirectX, což je špatně...musíš tam mít ASIO. pokud máš integrovanou zvukovku, tak použij ASIO4ALL: http://tippach.business.t-online.de/asi ... nglish.exe
Jinak Amplitube se mi zdá o dost lepší (zvukově) než Guitar rig :)
Squier Stratocaster® + 2x Lace Hot Gold + Hot Rails™ for Strat SHR-1
Make love, not war...
afektband

Příspěvek od afektband »

alkaba píše:Předpokládám, že v nastavení v amplitubu máš zvoleno nahrávání přes DirectX, což je špatně...musíš tam mít ASIO. pokud máš integrovanou zvukovku, tak použij ASIO4ALL: http://tippach.business.t-online.de/asi ... nglish.exe
Jinak Amplitube se mi zdá o dost lepší (zvukově) než Guitar rig :)
To ale vyřeží latenci, ne ten šílenej šum. Nois gate zabere, ale musíš ho umět nastavit.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
alkaba

Příspěvek od alkaba »

Mě to třeba na DirectX dělá strašné zvuky a vyřešil jsem to právě tím ASIO4ALL :wink: Tak jsem myslel že mu to taky pomůže
Squier Stratocaster® + 2x Lace Hot Gold + Hot Rails™ for Strat SHR-1
Make love, not war...
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

základem je zvukovka s asio a mít to asio taky nastavené a ne directx, na interních shitkách se to sice občas povede obejít softwarovým asi4all a pod ale ne s každou sestavou to funguje. Co máš za zvukovku?...
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Jakub.tv

Příspěvek od Jakub.tv »

SoundBlaster Live! EC00
Jakub.tv

Příspěvek od Jakub.tv »

To Asio my nefunguje piše mit o že ho moje zvukovka nepodporuje a zkoušel sem i ten Guitar rig a v obouch je stejnej problém že se ten zvuk tak jako třepotá divně je to jako takový přerušovaný těžko to popsat.
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Myslíš asio 4 all ? Jestli ne tak ho vyzkoušej. :wink:

Stejně ale nejjistější rada je pořídit zvukovku která to zvládá no. :? :D
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Jakub.tv píše:SoundBlaster Live! EC00
tahle zvukovka je ten hlavní problém... jestli chceš používat Amplitube a neresit porad nejaky asi4all a jine "náhradní" řešení doporučuju alespon neco takoveho

http://musiccenter.cz/Behringer-UCG102/ ... e/:3:29260

a nebo jako jsem to delal ja. Nahravat cistou kytaru pres soundblastera a amplitube na to pak hodit ciste jako effect .. pokud to nepotrebujes vylozene na zive hrani ale je to nouzovka
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Jakub.tv

Příspěvek od Jakub.tv »

A tohle uděláš jak? Mylim t ože tam dáš Amplitube jako efekt.
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Jakub.tv píše:A tohle uděláš jak? Mylim t ože tam dáš Amplitube jako efekt.
no tak ze nahrajes v nejakem programu ktery umi VST pluginy kytaru cistou. pak na tu stopu hodis VST plugin Amplitube v sekci efekty a navolis si tam zvuk jakej chces na ten track a pak to vyexportujes a zadna latence te nemusi srat :D

jen musis mit tu pasaz dobre nastudovanou protoze je rozdil to hrat na cistou kytaru a vedet jak to bude znit pak az tam das treba naky efekty ze jo. klade to vetsi duraz na preciznost to je cele
Jakub.tv

ASIO

Příspěvek od Jakub.tv »

Mužu se eště zeptat kde na zvukovce nastavim to ASIO? Nemužu to nidke najit chci zkusit to ASIO4ALL
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“